התייעצות דחופה

ITA11

New member
התייעצות דחופה

שלום לד"ר קרן, קיבלתי את הפרטים עליך, ואני מבקשת לברר איתך מספר דברים. הנני בת 48 וחצי, .לפני כשנתיים, יצאו לי בראש כל מיני גידולים, כתוצאה מהגידולים, הגעתי למחלקת עור בקפלן. מידי מספר חודשים אני נמצאת במעקב. לפי התוצאות של הבדיקה הפסלוגית, המחלה שלי היא epithelioid hemangioma (angiolymphoid hyperplasia.במכתב הפניה לרופא המטטפל שלי כתב הרופא שהמחלה הינה קשה ונדירה: ANGIOLYMPHOID HYPERPLASIA. הבנתי שהבעיה היא בבלוטות,אבל הוא עשה לי בדיקות כל מיני, אבל לא בדיקות בבלוטות. רציתי להתייעץ איתך לגבי ביקור לאור האמור לעיל. מצפה לתשובה. תודה חנה תדמור.

סליחה, טעות בכתובת

צר לי לאכזב אותך, אולי קבלת עלי המלצות מהמלצות שונות, אבל לצערי, הבעיה שאת מתארת איננה כלל קשורה למקצוע שלי.

ITA11

New member
תודה

לד"ר קרן תורגן, קיבלתי את תשובתך,לפי מיטב הבנתי הבנתי שהבעיה אינה קשורה למקצוע שלך. אני רוצה להאמין שאת מכירה את המחלה, ואם כן, אולי את יכולה לייעץ לי למי לפנות בכל זאת. מודה לך מאד. גם אם אינך יכולה לייעץ לי למי לפנות, אני מודה לך מאד על התייחסותך. תודה חנה תדמור.

ממה שאני קוראת מהספרות

את מטופלת ע"י הרופאים עם הנסיון הרב ביותר במחלה זו. רוב המאמרים באמת יוצאים ממחקלות עור. כל טוב!

למעלה