התייעצות דחופה

התייעצות דחופה

שלום לכם,
אחרי מאבק משפטי שנמשך חצי שנה (ובו הכפשות מצד אם בתי - אשר נועדו למנוע ממני לקבלה ללינה בביתי) - ביהמ"ש סוף סוף קבע שהילדה תלון אצלי, זאת על סמך המלצות פקידת הסעד. מאז שהתקבלה החלטה זו - "אשתי" בנפרד ירדה מהפסים - ומנסה לגרור אותי לפרובוקציות בעת המפגשים בינינו, כדי לטעון, שוב, כמובן שאני לא יכול לקבל את הילדה - כפי שעשתה שוב השבוע. השופטת דחתה טענתה - אבל זה לא הספיק לגברת.

אז היא החליטה שהיא מחליפה את המנעול בדלת הדירה (שרשומה גם על שמי, ועבורה אני משלם משכנתא כפי שחייב אותי בית המשפט לאחרונה) - כי היא זכאית לפרטיות ושאין לי שום זכות להיכנס לדירה לבדי. הודעתי לה באמצעות עורך הדין שלי, ובגם באופן אישי, שיש לה X ימים להביא לי מפתח - ולא, אני אני אנקוט בהליכים נגדה (פנייה למשטרה) אבל היא מצפצפת על זה ונכון להיום לא מסרה לי מפתח.

הדילמה: הילדה אמורה להתחיל לישון אצלי בעוד שבועיים ואני לא רוצה לעשות שום דבר שיסכן את זה. מצד שני, הגברת כל הזמן "מנחיתה" עליי דברים ועושה מה שבא לה.
העו"ד שלי יעץ לי לא לפנות למשטרה כדי לא להסלים את המצב בינינו - אך אני עומד על כך שזכותי להיכנס לדירה בשעות שהיא לא נמצאת בה (בבוקר, בעיקר) ולקחת את הדברים שאני צריך משם, באופן עצמאי. לא ייתכן שאשלם משכנתא, בזמן שהיא גרה בדירה שחלקה מומן על ידי הוריי ועל ידי (המפרנס העיקרי).

יש לציין שבעבר היא כבר התלוננה שתקפתי אותה פיזית באחד המפגשים בינינו (שקר, כמובן) ובגין כך הוצא נגדי צו הרחקה לשבועיים וזומנתי לחקירה בה הגשתי תלונה נגדית.

האם נכון יהיה לפנות מחר למשטרה כדי שיחייבו אותה לתת לי מפתח? כבר התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להגיש תלונה נגדה כי מדובר בעבירה פלילית ולחלופין יכול לפרוץ את הדלת באישור המשטרה או להגיע לדירה עם שוטר שיאלץ אותה לתת לי מפתח. זה נכון? מה הכי נכון לעשות לדעתכם במקרה הזה?

תודה מראש

תומר

אם שומר נפשך אתה שלא תעז להיכנס ללא רשותה....

אני מניחה שיש סיכוי לא קטן שהיא רק מצפה שתעשה צעד שכזה ולא בטוח שהיא לא מתנהלת ע"פ עצת עורך דינה.....

לכן, שמע לקולו השקול של עורך הדין שלך ומנע הסתבכות מיותרת....

לפני כל צעד בדוק את עצמך.... בדוק איך תשפוט אותך המערכת המשפטית....... זה שיש לך כאילו זכות להיכנס לביתך זה לא אומר שכך רואה את זה מערכת אכיפת החוק......

קח אוויר ובנה עתיד לך ולילדה גם אם זה לוקח הרבה יותר ממה שאתה יכול לספוג.....

הנצחון שלך זה האי הגררות!!!!

בהצלחה

רשותה? זאת דירה שלי

תודה לך - אבל, לא היתה לה שום זכות להחליף מנעול. איך שגם כשאתן יוצאות נגד החוק תמיד אתן מעליו? לא מצליח להבין את זה. חוק זה חוק - אפילו בית משפט לא יכול להגיד לי "לא היית צריך להיכנס לדירה". זאת דירה על שמי. ואם לא היה לי איפה לגור? זאת עבירה פלילית וחוצפה מצידה. מעניין, לא שמעתי אף פעם על אישה שצריכה לחשוש מבית המשפט כי החוק ישים מעל את הגבר על אף שהצדק עימה.

גם אם זו עבירה פלילית או עילה לתביעה....

אזרחית עדיין אתה בעמדה נחותה ועליך לפעול כשידיך נקיות לחלוטין.....

אני יודעת שזה מרגיש לא פייר אבל זו הדרך הנכונה עבורך.......

אני יודעת שתשובות מסוג זה נחשבות בעיני גברים במצבך כהיפך הגמור ממה שהם חושבים ומרגישים אבל אם תחליט בכל זאת לעמוד על שלך ולהיכנס לנכס צפה להסתבכות שבסופה תמצא עצמך בעמדה נחותה יותר וכואבת יותר.......

עכשיו עשה מה שאתה חושב!!!!!!

ומה עם הבריאות?

עצוב לשמוע שיורידם לרמות שכאלו..והכעס שהוא כך כך גדול...בסופו של דבר יפגע רק בילדה..כן גם בהורים.

בזמנו שאנחנו התגרשנו..הוותיקים..לפני 10 שנים ויותר...לא זכור לי שהדברים התגלגלו למצבים שכאלו...אולי פשוט אנשים לא ספרו..וגם מה שעבר עלינו היה קשה..
אבל סיפור כזה..זה מדהים אותי איך ולאן הדברים מתגלגלים...

בעוד כמה שנים..הילדה תגדל..היא מצפה שאבא ואמא יהיו איתה בארועים ..ילוו אותה בזמנים טובים וגם קשים..שיהיו שם עבורה..
איך בדיוק אתם ..אתה וגרושתך מתכוונים לעשות את זה? לא חאראם על הבריאות?

ye44

New member
כנס לדירה

ביחד עם ה
ואל תעשה לה חשבון,תפסיק להתייחס לכל
המתיפיפים וכל הבבל"ת "למען הילדה" וכל הטלנובלות.

זאת זכותך המלאה

איציק911

New member
אמא זבל טיפוסית שמשתמשת בילדה כנשק נגדך

לצערנו מדינת ישראל מעודדת את האימהות הזבל האלו.

גברים שהמשמורת אצלהם לא נוהגים ככה ולהיפך תומכים בקשר האם עם הילדים

היתקליף

New member
בשום אופן אל תיכנס לדירה

אתה עלול לגמור בכלא.
המשטרה לא תעזור לך, אלא להפך. במיוחד לאור התלונה על אלימות שכבר חטפת, והעובדה שכבר הורחקת ממנה.
מבחינת החוק אין לך שום זכות להיכנס לדירה שאתה לא גר בה בלי רשות הדיירים, וזה גם אם זו הדירה שלך מכל בחינה.

בדד1

New member
קנס והיקנס

היכנס לדירה בכח
הכנס לדירה כשהיא לא נמצאת
הכנס לדירה בכל מצב
זו בדיוק הדרך להרחיק ממך כל מפגש עם הבת שלך

אתה נותן לה הזדמנות פז להגיש נגדך תביעות מתביעות שונות וביניהן על אלימות
כל תביעה כזו תוביל לדיונים משפטיים שיעלו לך כסף רב
כל תביעה כזו תוביל לכך שהיא תוכל למנוע ממך מפגשים עם הילדה שלך בתואנות שונות

שאתה חם? (ואידיוט) - אתה נופל כמו פרי בשל לידיים שלה

רוצה עצות? - בבקשה
(מתוך הנחה וממה שכתבת שאתה למעשה גר במקום נפרד)
אל תיכנס לדירה ללא רשות בין אם יש לך מפתח ובין אם לא
רצוי שכשאתה מגיע לקחת את בתך תעשה את זה עם ליווי של חבר/ה (כדי שאי אפשר יהיה להגיש נגדך תלונות על אלימות)
תגיע פעם אחת לדירה בצורה מסודרת (עם שוטר, בתשלום או שלא) ועם חבר שמתעד בצילום
תקח את כל הדברים שלך מהדירה ואל תדרוך שם יותר
מכיוון שהחוק אומר שחצי מהרכוש המשותף שלכם שייך לגרושתך (ולא יעזור לך אם תבכה כאן או בכל מקום אחר)
אז קיימות לך שתי אופציות
האחת - לתת לגרושתך לגור בדירה ולבקש הפחתת דמי מדור (אפשר להתמקח על התנאים הכספיים)
השניה - לפנות לבית משפט ולבצע "פירוק שיתוף" בדירה - כלומר למכור את הדירה (גם אם גרושתך לא מוכנה לכך) ולהתחלק בסכום המכירה (קח בחשבון שבהליך כזה מחיר הדירה יהיה נמוך ממחיר השוק)
ככל שבית המשפט יפסוק (לאו דווקא חצי חצי) מה שגם יגדיל לך את דמי המזונות והמדור

עכשיו תקח אויר ותתקרר (רצוי גם שתקרא שוב את ההודעות של פריקסה בענין ולא תקפוץ כל כך גבוה)
תתנהל אך ורק דרך בית משפט ועורכי דין בהסכמים כתובים וחתומים
כי נראה שלפעול לבד עם הדם החם שלך רק יזיק לך

תהייה חכם ולא צודק

מאחר וכבר ברור לך שיש לך כאן עסק..של הסתבכות

אגב
למה לא ביקשת למכור את הדירה..?

תוספת קטנה למה שכבר נכתב לך כאן

אני במקומך הייתי מחליפה את העורך דין שלי,
לא הייתי סומכת על עורך דין שמעודד אותך לפעול בדרך הזו,
עורך דין אשר שולח לה מכתב עם איום למסור לך את המפתח, אחרת תנקוט נגדה בהליכים (פנייה למשטרה).
עורכי דין מהסוג הזה בדרך כלל מעוניינים בכסף שלך, לא ממש מעניין אותם החיים האישיים שלך ופתרון המצב.
תחזור לקרוא שוב את ההודעה של בדד1, ממליצה לך בחום לאמץ את ההצעות שלו שם.
שיהיה בהצלחה!!

drorbar19

New member
מה שאני לא מבין

זה למה בכלל אתה מגיע למצב בו אתה פוגש את גרושתך לבד?

ובכדי שיהיה קל לך יותר נפשית, תחשוב שהדירה שלך אבל אתה משכיר אותה לסטודנטים. נראה לך שגם בכזה מקרה מותר לך להכנס לשם מתי שבא לך?

תגיש בקשה רשמית דרך העו"ד שלך, לבוא בפעם אחת מוסכמת לקחת את הדברים שלך מהדירה (תהייה חייב לצרף רשימה). יהיה לה קשה להתנגד לכזה דבר.

תשובות

1. לגבי המפגשים עימה - אין לי ברירה, אני מחזיר את הילדה לבית בערב, כך שאני חייב לראות את אימא שלה (היא יורדת למטה ולוקחת אותה).
2. כבר הגשתי תביעה לפירוק שיתוף דירה, זה יהיה רק בעוד 4 חודשים
3. העו"ד שלי לא המליץ לשלוח מכתב בו אני מודיע כי יינקטו נגדה הליכים. הוא המליץ שלא לעשות זאת. אני התעקשתי.
4. אם הייתי משכיר את הדירה לסטודנטים - הייתי מקבל שכר דירה. המצב הוא כרגע שאני גם לא בדירה וגם משלם עליה חצי מהחזר המשכנתא החודשי.

הנטייה שלי כרגע היא להיכנס לדירה כשהיא לא נמצאת בה (פשוט לפרוץ את המנעול ולהשאיר לה מפתח איפשהוא). הרי זאת לא עבירה על החוק. זה רכוש פרטי שלי
ויש לי זכות מלאה להיכנס אליה, שוב, כשהיא לא שם ולהוציא את מה שאני רוצה משם (דברים פרטיים שלי).

איך זה בדיוק קשור לצו הרחקה נגדי ממנה או מהילדה? הרי לא אראה אותה, לא תהיה בינינו אינטראקציה. מה כבר היא יכולה לטעון / לעשות שהיא לא עשתה בעבר?

בדד1

New member
הכל קשור

כל עילה קטנה שתתן לה להגיש נגדך תביעה על אלימות (תודה שבפריצה אפילו לנכס שלך יש קו אלים)
תגרום לך נזק להמשך הקשר בינך לילדה שלך

היתקליף

New member
אם תפרוץ לדירה

והיא תבחר להגיש נגדך תלונה למשטרה על כך, יש סיכוי מצויין שיעצרו אותך ותבלה כמה ימים בכלא.
לשיקולך.

drorbar19

New member
ותשובות שלי

1. יש לך ברירה. תחזיר את הילדה, אבל אל תגיב לפרובוקציות של האם. פשוט תשתוק ותסע משם.
2. פרוק השיתוף יכול להיות גם רק בעוד שנה וחצי, תתכונן לזה נפשית שלוקח זמן למכור דירה.
3. איזה הליכים ינקטו נגדה ובגין איזו עברה שהיא עברה??
4. אם היא הייתה שוכרת דירה ולא גרה בזו שלך, היית משלם לה 30% מהשכ"ד. בינתיים אתה משלם משכנתא שחצי ממנה מכסה את ערך הדירה שלך ושתקבל אותה חזרה עם פרוק השיתוף. כך שלמעשה (בלי לדעת כמה משכנתא יש לך) אתה משלם כ 15-20% מעלות שכירות. יצאת מורווח.

ואין לך שום זכות להכנס לדירה ללא הסכמתה, גם אם זה רכוש שלך. הדרך היחידה היא לפנות באופן פורמלי אם ציך דרך בימ"ש ולקבל זכות ביקור חד פעמית תחת פיקוח שלה (כמו שעושה כל שוכר שרוצה לבדוק את הנכס שלו). נכון, זה לא מרגיש צודק, אבל זה מה יש.

מומנט1

New member
פשוט

תפנים את העובדה הפשוטה... אם אתה לא משמורן
אתה לא קיים

למעלה