התייעצות דחופה!

The Popay

New member
התייעצות דחופה!

אנחנו נשואים חמש שנים, מתוכן בשלוש השנים האחרונות אנחנו גרים בפורטוגל (התחתנו בארץ ברבנות). הכיוון נראה שאנחנו הולכים לקראת גירושים בשנה הקרובה, יש לנו ילד אחד. לפני החתונה היו ברשותי מספר נכסים עליהם הצהרנו בהסכם ממון ואני מניח שיישארו אצלי לאחר הגירושים. העניין הוא שמאז החתונה ועד היום היקף הנכסים שלי גדל בצורה משמעותית ובעיקר מדובר בחשבונות בנק עם המון כסף (מחוץ לישראל). איני מעוניין שאישתי תקבל כעת 50% מהסכומים הללו (היא כבר צברה מספיק הון ממני) ולכן אני רוצה להקדים מכה לתרופה ולהעלים את הסכומים מהבנק. יש לציין כי אישתי מודעת לקיום הסכומים הנ"ל. האם יש לכם רעיונות כיצד להעלים את הסכומים? האם מבחינה משפטית זה תופס או שלאחר הגירושים היא תוכל לקבל חלק מהסכומים הנ"ל על אף שלא יהיו כבר בבנק? האם הסכמי מזונות וכד' חלים גם על מי שגר בחו"ל?
תודה!!!

היתקליף

New member
כן, לי יש רעיון

אני מעביר לך במסר מספר חשבון בנק.
תעביר את הכספים לשם.
אחרי שתעביר אני אמסור לך את המשמעות המשפטית של זה מבחינתך.

ismeralda100

New member
LOL
)

ערסlight

New member
פופאי

תגיד... אם אתה כזה מליאן... מה אתה צריך יעוץ מאיתנו?
נודניק.

The Popay

New member
כי..

חשבתי שזה פורום פראקטי, לא כזה של לוזרים גרושים שמאוננים בו ומבזבזים להם ולאחרים ת'זמן.

מעניין ממה אתה עושה את הכסף שלך?

כי השפה שלך שווה לילד בכיתה א'.

מקווה שבעסקים אתה לפחות עושה את עצמך נחמד.

מה זה נחש

לאשתךך מגיע כל מה שצרברתם יחדיו בזמן הנשואים . מגיע לה חצי.
אתה מגעיל ברמות שקשה אפילו לתאר על המסך כאן.

מה שהיה לפני הנשואים שלך.
מה שצברתם שלכם יחדיו.
מזונות? אתה לא רוצה לשלם מזונות...הללואי שתתפוס אותך..מגיע לך כלא רק על המחשבות שלך.

תעשה את הדבר הנכון. אני יכולה רק לקוות שהיא קוראת כאן..או לפחות מכירה אותך מספיק לדעת עם איזה נחש היא שכבה באותה מיטה.

fitz2

New member
Popay לפני זמן מה, בתי סיפרה לי על זוג שבגלל

אותה סיבה בדיוק, נתן לעורכי המדון וקבלני ההריסות להיכנס ביניהם, ולפני שהספיקו לחשוב ולעכל, הפרידו קבלני ההריסות ביניהם פיזית והאם עם בנה עברה להוריה לאחר שאסרו עליהם לדבר ביניהם וליצור כל קשר אפשרי. ועכשיו הרכוש מובטח לשודדים האלו והמשפחה הרוסה. השניים הורים לפעוט שכל עולמו מתפורר בימים אלו כי צריך היה להבטיח את הרכוש מפני האשה, והוא חשוף לעוכרי הדין עם הגועל והכיעור הצפוי. ברגע שמתחילה החשדנות החולנית הזו נגד בן הזוג, מפרקים ת'חבילה הא? אין לך מחשבה שניה?!

זו נבואה שמגשימה את עצמה ועם גישה כזו, מזכיר לי את אחי, יש לו כמה וכמה דירות ואף אחת לא נשואה לו, שמא חלילה יצטרך להתחלק, הוא בן 55. מה אתה חושב שאתה עושה כאן? זה לא בסדר שהכל מושתת רק על רכושנות וממון. בזמנו כמעט שהכנסתי את הוירוס הזה לבני וגרמתי לכך שהזוג כמעט התפרק. הכיתי על חטא בדיעבד. הם קיבלו מאיתנו דירה, שתהיה של האישה מצידי, ומבחינתי אם לא יידע להתנהג עם אשתו, שיעוף לכל הרוחות החוצה, האם וילדיו בראש סדר העדיפויות. עם גישה כשלך, רוב הסיכויים שתישאר לבד וזה יגיע לך!

מומנט1

New member
מלחמה

אני אשיב לך בצורה עניינית בעיקר כי מכעיסה אותה תופעת העליהום שמתרחשת כאן על כל מי שמוכרז כבזוי מכל סיבה שהיא. לא אומר שאני מסכים עם התפיסה שלך אבל שאלת שאלה אז אנסה להתייחס בצורה פרקטית.

דבר איתי בפרטי ואייעץ לך קונקרטית לאור המידע שתספק. בגדול ניתן בעלות מסויימת לחלט את הכספים. דוגמא אחת; האם יש לך הפסדים צבורים באחת החברות? האם ישנה חבות מס? האם יש מס דחוי וכולי. דרך אחרת, השקעה במיזמי סיכון גבוה בלוויית מכתב עקיף ( side letter ) שיבטיח לך החזר אחר מהתנאים שבחוזה העיקרי.

המקרה שלכם מעניין שכן ראשית יש לגבש סמכות מקומית למי הסמכות לדון בעניין. תראה. נישואים עפי דת משה וישראל ניתנים לפירוק בכל רבנות בכל מקום בעולם. כעת ישנה שאלה: אתה תרצה להתחתן שוב? כדת משה?

אספקטים אחרים לדיון יגדירו נקודות עוצמה מול נקודות חולשה.
מלחמה על נכסים תגרור מלחמה על משמורת. אתה קשור לילד? רואה אותו בתור הבן שלה? ומוכן לוותר עליו או שרוצה אותו איתך?

יש גם את נושא היכולת לכוף עליך פס״ד למזונות ככל שינתן כזה. ומכאן נקודה שניה, ישראל, מעניינת אותך? תרצה את האפשרות לחזור לגור כאן?

לפני שאתה יוצא למלחמה אתה צריך להכיר את האוייב. נקודה שלישית, כמה אוויר יש לגרושתך לעתיד? מה גילה? כמה כסף נזיל יש לה? כמה היא לוחמנית?

ובמלחמה כמו במלחמה כולם יספגו אבידות. נקודה רביעית, כמה פגיעים העסקים שלך? כמה נזק היא יכולה לעשות? מה היא יודעת? מי החברים שלה? של אבא שלה?

ויש גם אפשרות לאסטרטגיה של התחמקות מבלי להתעמת כלל. חמש, אילו אזרחויות יש לך?

עיתוי הגירושין. נוח לך כרגע? סוף שנת המס זה זמן מצויין אבל אתה צריך זמן להתכונן. איבדת את אלמנט ההפתעה כיוון שאמרת שאתם כבר בדרך לגירושין. ומכאן לנקודה מספר שש, כמה מגובשת ההסכמה להתגרש? אולי ניתן לקנות זמן דרך ייעוץ, או כל הליך אחר ובנתיים לטפל באנטרסים שלך?

זה לא כל כך מסובך כמו שזה נשמע אבל צריך לגבש תמונה כוללת ועל פיה לדאוג לאינטרסים שלך.

אני מסיים בחזרה על דבריי, אני מושיט לך יד אך אין בכל ללמוד על הזדהותי על בחירותך. ולמען הסר ספק הייתי עושה כנ״ל גם לו היית אישה. ודי לחכימא ברמיזא....

במקום למלחמה לך לגישור

ותגיע להסכם שפוי.

במידה ואתה אדם קמצן

אז אין עם מי לדבר...ומאחלת לך שתקח לך כל מה שיש לך. מגיע לך.

בדד1

New member
למי יש יותר גדול

אני מריח מכאן שאתם עומדים לפרנס שני עורכי דין בצורה מאוד מכובדת
אם לא תגיעו להסכם ביניכם (ללא עורכי דין)
שבו אתה תצטרך להתפשר הרבה יותר ממנה
תגיעו פחות או יותר לאותה תוצאה וזאת לאחר שתשאירו סכום גדול אצל המתווכים (קרי עורכי הדין)
אין לך שום אפשרות (כמעט) להעלים כספים מחשבונות בנק
כל סכום שרשום שם היום (ובהנחה שאשתך יודעת עליו באופן כללי) יחושב לצרכי הגירושין
(גם אם בעוד שנה הוא לא יהיה בבנק ולא יהיה לך הסבר מניח את הדעת למה הוא לא שם בזמן שתתגרשו)
אם תתפס בשקר קטן בבית משפט יקישו מזה לטובת כל טענותיה של אשתך
כמו שאמרת, אשתך כבר "קיבלה" ממך הון שיספיק להעסיק עורך דין ו"לקרוע" אותך (בהנחה שהיא לא אהבלה)
הסכמי מזונות חלים בכל מקום ובמצבך עדיף לך כאן מאשר בחו"ל
לסיום שני דברים
האחד אם פנית לכאן בנושא הזה בצורה כזו קשה לי להאמין שזה מצבך
השני - התגובות שלך לנוכחים תורמות לדעה שלי

eyebrrr

New member
קלי קלות

כל רו"ח בינוני ילמד אותך איך זה נעשה.

העקרון שאתה צריך להשקיע בעסק שיפסיד לכאורה ושותף שיקח על עצמו את הכשלון.

הבעיה הכסף הזה הופך לכסף שחור.

בכדאי להלבין אותו יעלה לך כ30% ושאר ההוצאות על המניפולציה עוד כ20% , אז אולי כדאי לתת מראש לאשה 50% ודי.

מה שכן כדאי זה לעגן כספים בהסכם שחלקם ( בהנחה שמדובר בכסף גדול ) יגיע לילדך .

חוץ מזה לך תאכל תחת יא גנב.

אני מאוד מבינה אותך על אף שאני אישה....

אני מבינה את התיסכול שאתה עובד וקורע את התחת
העסק שלך ואתה צרבת את ההון
היא כבת הז נכון שהשקיע בך/ם אבל קיבלה ותקבל לא מעט

בינינו כאישה גם הייתי בת זוג של בני זוג בעלי הון
אני הגעתי לנישואים בקושי עם התחתונים שלי והוא השקיע הכלללל
בגירושים יצאתי פי כמה ממה שלא הבאתי... נכון החוק בא לקראתי
ונהנתי מההטבות ותמיד רואה ומבינה את התיסכול של הגברים
שצריכים לחלוק את הרכוש והעבודה הקשה להם למי שכבר לא איתם

לגבי השאלות שלך תתייעץ עם בלי הון הם יודעים לשחק את המשק
אני רק מקווה שאת המזונות תשלם בזמן ולא תחסיר לילדך דבר

*אל תקח באופן אישי תגובות כאן ואל תרד לרמה הזו כי התגובות שלך
אליהם גרועות משלהם.

בהצלחה.

והעיקר כל הגברים פה מדברים על הנשים

והנה דוגמא לגבר חוצפן.
כל מה שצברת בזמן שהיית נשוי לה שייך לה 50% וזה בכלל לא משנה כמה היא צברה הון ממך, באמת חמוד אתה.

אתה עוד יותר חצוף ששואל האם אתה צריך לשלם מזונות?
ואיך להעלים את הכספים?

אתה דוגמא לגבר שאישה באמת צריכה לעזוב ולא להיות איתו.
ואני מקווה שהיא תקבל את כל מה שמגיע לה ממך על פי חוק ואף יותר מזה!!!

כל ההודעה שלך ולא הייתה אף מילה על הילד, על כמה עצוב לך שלא תראה אותו, על כמה עצוב לך שאתם נפרדים.

אתה נחש.

אני מכיר שיטה מדהימה פשוטה ויעילה

קראתי את ההודעה שלך לא פעם אחת, אלא פעמיים .. ולאחר מחשבה מעמיקה הגעתי למסקנה שעליך לגשת לסניף הבנק בו מתנהל חשבונך, להגיע לחדר הכספות,

להקיש קלות ובעזרת מקל קסמים על הכספת בה הכסף שלך מאוחסן, וללחוש את צמד המילים "הוקוס פוקוס"... (חשוב שתקפיד על ביצוע סדר הפעולות ככתבו..)

כעת בקש מפקיד הבנק שיפתח לך את הכספת, על מנת שתיווכח שאכן הכסף נעלם.

ככל הידוע לי השיטה פועלת במאת האחוזים, אין לה תופעות לוואי והיא לא משאירה עקבות..

יש לה רק חיסרון אחד... עדיין לא מצאו את הדרך להחזיר את מה שהעלימו, אבל הבנתי שעובדים על זה ובקרוב צפוי פיתרון

שיהיה בהצלחה איש טוב שכמוך..

למעלה