התייעצות דחופה

mamy78

New member
התייעצות דחופה

שלום כתבתי כאן כבר כמה פעמים ואני לומדת מכן המון, קבעתי ניתוח אצל סוריאנו במדיקל סנטר ויש לי כמה שאלות: 1. האם מישהי עשתה במדיקל סנטר בהרצליה אצל סוריאנו גרך כללית מושלם? 2. בפעם הקודמת ששעברתי לפרוסקופיה לקח לי המון זמן להתאושש, הבנתי שהמטופלות של סוריאנו "מתאוששות" מהר יותר, כמה זמן לקח לכן לחזור לשגרה? תודה מראש ויום נעים

בוקר טוב

אומנם נותחתי בציבורי אך סוריאנו אכן היה בן המנתחים שניתחו אותי. אני לא יודעת אם נכון להגיד שהמטופלות של סוריאנו מתאוששות מהר יותר. התאוששות והחלמה מניתוח תלויים במה עשו בניתוח ובמנותחת.... אני יכולה לומר לך מנסיון שלי שבניתוח הגדול של מעל 6 שעות פתיחת בטן וכמה רופאים מנתחים התעסקו בבטן ההתאוששות שלי היתה מהירה...לעומת ניתוח בריאה שהיה פחות זמן רופא אחד דרך חור קטן התאוששות קשה וארוכה....הכל תלוי במה עושים במנותחת ולא שוללת שלפעמים גם לרופא יש "יד" בהתאוששות......ולא רק במהלך הניתוח... לגבי כמה זמן לקח לחזור לשיגרה ....שוב תלוי בניתוח מה עשו ובך....אבל לא משנה מה יגידו את השבועיים מנוחה שאחרי הניתוח מאוד מומלץ לנוח ואחר כך כבר תרגישי לבד.... שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן לעוד שאלות

למעלה