התייעצות דחופה........

רונה244

New member
התייעצות דחופה........

אני מזכירה בכירה במקצועי ומדריכת אופיס. בת 45 וגרה בצפון הארץ. כבר חודש שאני מחפשת עבודה ושולחת המון קורות חיים. אתמול להפתעתי התקבלתי ל-3 מקומות עבודה . ואני לא יודעת מה להחליט!!! אשמח באם תעזרו לי להחליט ואלו הם המקומות: 1. קלדנית בבית משפט - עבודה מ-8 עד -16:00 - משכורת 5000 ברוטו - עובדת מדינה מהיום הראשון - מצריך נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון. 2. תומכת מחשבים במשרד ממשלתי מטעם חברת מחשבים פרטית - עובדת במגזר פרטי - משעה 8:00-16:00- משכורת 6000 ש"ח ברוטו - מצריך נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון. 3. מטמיעת תוכנה של עורכי דין - עבודה בחברה פרטית - עבודת שטח צריכה להגיע למשרדי עורכי הדין וללמד אותם את התוכנה- בערך 5 שעות ביום - כל משרד עו"ד 150 ש"ח (שזה בערך שעתיים ) אמרו שייתנו לי 2 משרדים ביום שזה 300 ש"ח ביום ו-5 שעות עבודה. - העבודה היא עבודת שטח ואני צריכה להתנייד ברכב שלי או בתחבורה ציבורית ולקבל החזר הוצאות נסיעות אשמח באם תעזרו לי בהתלבטויותיי.

לידול

New member
היי

לי אישית נראה שתומכת מחשבים הכי טוב משלושתם. קלדנות זו עבודה אולי קצת מעייפת. מטמיעת תוכנה של עורכי דין, זה תוכנה ספציפית שאינני יודעת מה הביקוש לה והם משלמים לך לפי עבודה, ואם יש שבוע חלש, תקבלי בו פחות כסף. תומכת מחשבים אם זה כמו שנדמה לי כלומר שזה תמיכה טכנית הוא מקצוע שמאפשר לך לעבוד בו גם במקומות אחרים אחר כך. אבל זו סתם דעתי. תתייעצי עם כמה שיותר אנשים שמבינים בתחום הזה. וגם קחי בחשבון, איזו עבודה משלושתם הכי בא לך לעשות.

על פניו, מספר 2. יציב, תשלום גבוה וקרוב.

אלא שלא סיפרת לנו על פי אילו ערכים את בוחרת מקום עבודה. מה הכי חשוב לך לגבי העבודה שלך?

למעלה