התייעצות בנוגע לחסות
שלום לכולם, שמי תמר ואני שכנה שלכם מהפורום של "יזמות וניהול עסק". שאליתי את השאלה בפורום שאני חברה בו וקיבלתי המלצה חמה, לשאול בפורום שלכם. אני מקווה שתוכלו לעזור
לפני קצת פחות משנה הקמנו את IDDR - אתר קהילה לרקדני ה DDR בישראל. למי שלא מכיר: DDR זה משחק ריקוד שקיים בעולם כבר משנת 98 בגירסת משטחים ביתיים למחשב ולפליסטיישן ובעיקר בגירסה של מכונות ארקייד (למי שמכיר יש כאלה בקניון רננים, שבעת הכוכבים ובית האופרה). אנחנו חברים באיגוד אירופאי DDREurope ועומדים לשלוח נציג לאליפות אירופה אשר מתקיימת במרץ בנורבגיה. אני מספרת לכם את כל הרקע הזה כדי לשאול את דעתכם/הצעתכם/נסיונכם לגבי ספונסר/נתון חסות. קרוב לוודאי שמי שיזכה בתחרויות שתתקיים בארץ הוא ילד בן 12 (זכה כבר פעמיים בשתי תחרויות מוקדמות). חשבנו לקחת ספונסר שיעזור לנו עם המימון של כרטיס הטיסה, הוצאות לינה, השתתפות בתחרות וכו'. רק כדי שתקבלו מושג, בנורבגיה השגעון הזה הוא כבר ספורט רשמי, נותן החסות לתחרות האירופאית הקודמת היה מייקרוסופט. מה דעתכם? האם אפשרי בכלל או שאין סיכוי למצוא גוף כזה. ואם כן, מאיפה מתחילים....? המון תודה מראש, תמר למי שצריך עוד רקע על המשחק www.iddr.co.il , מיועד גם לילדים וגם למבוגרים. משחק עם אופי צעיר (פותח ביפן, ולכן קצת משוגע) ילדים נהנים ממנו מאוד ובמקביל משפרים קוארדינציה, מבוגרים קונים בשביל כושר (אירובי). איזה גוף מתאים לחסות?
שלום לכולם, שמי תמר ואני שכנה שלכם מהפורום של "יזמות וניהול עסק". שאליתי את השאלה בפורום שאני חברה בו וקיבלתי המלצה חמה, לשאול בפורום שלכם. אני מקווה שתוכלו לעזור