התייעצות בהתלבטות

AtrialFib

New member
התייעצות בהתלבטות

שלושה מחשבים עומדים בפניי, צרכנית פשוטה שצריכה מחשב לשימושי אופיס אינטרנט ומולטיטאסקינג שכל שחשקה בו נפשי הוא שיעבוד חלק חלק לאורך זמן גם עם הויסטה (ואני יודעת על הכל, שמעתי הכל, ובחרתי בויסטה בכל זאת) בין טושיבה A200-1MY והACER מספר 1 ומספר 2 ומספר 3 המחשב הזה נוסע איתי ללימודים בחו"ל, לכן אחריות בינלאומית חשובה לי, עמידות יחסית (הוא הולך להיות תחליף שולחני בדירה, ופעם בכמה חודשים לטוס איתי לארץ) אני לא יכולה לקנות אותו בחול וצריכה לקנות ביומיים הקרובים. מה דעתכם? איך האייסרים? לא מכירה ולא יצא לי לשמוע עליהם, חדשים בביצה.
 

יאיר B

New member
אייסר היא לא כל כך חדשה בתחום,

לפחות לא באירופה שם מאוד אוהבים אותה. לויסטה עדיף 2GB זיכרון. לגבי נושא האחריות: מציע ליצור קשר עם נציגות החברה שאת מתעתדת לקנות במדינת היעד שאליה תסעי ואותם תשאלי מה המדיניות לגבי אחרות של מוצר שנקנה במדינה אחרת.
 

zivfrom7

New member
האייסר

אני גם רוצה לקנות את האייסר השלישי, זה מחשב מעולה וגם זול יחסית לשאר, שימי לב שזה ALTHON שזה לא ממש CORE 2 DOU אלה יותר בסגנון של CORE DOU מהדור הראשון. אך עם 2 גיגה הוא רץ מעולה והוא היחיד מבין ב3 שמגיע עם כרטיס מסך חיצוני NVIDIA 8400 שזה יכול לספק בהחלט.
 

sb21

New member
במחירים של המחשבים שהצגת, כדאי לשקול קניית...

מחשב נייד מהסדרה העסקית של דל-Latitude (מחשבים אמינים ועמידים יותר). לדג' Latitude D531 ב5200 ש"ח (במפרט הכולל צורב DVD וויסטה פרימיום) המגובה בשלוש שנות אחריות,או D630 היקר יותר. בסדרת Latitude, רוב המחשבים כוללים אחריות בינלאומית, אבל כדאי לך לבדוק את זה.
 
למעלה