התייעצות בבקשה

student 10

New member
התייעצות בבקשה

היי בנות התחלתי לעבוד לפני כחודש בגן פרטי לגילאי שנתיים-שלוש. בגן יש 17 ילדים ועובדת איתי עוד סייעת אחת. הקבוצה היא מאוד מאתגרת ואני מרגישה שצריך להוסיף עוד אשת צוות. רציתי לשאול מה היחס של כמות אנשי צוות וילדים בגיל זה?
אני מרגישה שקשה לי להתמודד עם הקבוצה, יש המון בכיות, המון ריבים , מכות, ילדים לא גמולים.
חשבתי להציע למנהלת להוסיף עוד אשת צוות לקבוצה. קשה לי להאמין שהיא תסכים אבל תמיד כדאי לנסות.. מה דעתכן?

כמה מטפלות בקבוצה

כבעלת גן אני יכולה לאמר שההחלטה על יחס צוות מול מספר ילדים היא החלטה עיסקית , לפיה מתוקצבות הוצאות הגן ובהתאם לכך נקבע מחיר הגן להורה.
בגני ילדים מרכיב נכבד בהוצאות העסק הוא שכר עבודה. אני מניחה שאילו בעלת הגן הייתה יכולה לגבות מחיר לפיו מספר המטפלות גבוה הייתה עושה כך. לדעתי אחרי חודש במקום לא יהיה נכון לנסות לשנות דבר כל כך מהותי. מאידך אם את מוצאת שזה אינו בר ביצוע זה בדיוק הזמן לבחון אם בחרת מקום עבודה המתאים לך.
אני חושבת שכל קבוצת בני שנתיים היא מאתגרת. זאת מעצם היותם בני שנתיים עד שלש, צריך להכיר היטב את מאפייני הגיל ואת דרך ההתנהלות איתו, אז הרבה יותר קל ומהנה לעבוד איתם.

r o z i

New member
אני דווקא מסכימה איתך

לעבוד עעם 17 ילדים בגילאים הללו שתי נשות צוות בלבד זה נראה לי לא הגיוני. וגם לא הוגן כלפי הילדים הללו....
אני עןבדת עם הגילאים האלו וגם אם הקבוצה היא קבוצה "קלה" שתיים לא מספיק בעיני אם רוצים לתת איכות.

אני מבינה אותך.
ממליצה לך לשוחח על כך בעדינות עם בעלת הגן. להיזהר מביקורת עליה ועל החלטותיה...בעדינות לגשש איך מסתדרות שתיים, איך היה בעבר, להעלות את הקושי ולנסות יחד למצוא פתרונות. אולי תוכל להוסיף עזרה רק לזמן מסויים ביום....

למעלה