התייעצות, בבקשה?

innocence

New member
התייעצות, בבקשה?

לפני משהו כמו חודש הזמנתי פיאה מסוימת מאיביי. הפיאה הגיעה אליי לפני כשבועיים וגיליתי שהיא שונה לחלוטין מזו שמופיעה בתמונות, או לפחות שהתמונות מאוד מאוד מטעות לגבי איך הפיאה במציאות. פניתי למוכר והוסכם לשלוח לי פיאה *אחרת* שתתאים לצרכים שלי, ומלבד פירוט מילולי של הפיאה שאני צריכה גם צירפתי תמונה של התסרוקת הספציפית שאני צריכה, כדי למנוע אי הבנות (המוכר סיני, ולכן יכול להיות שיהיו אי הבנות בגלל שפה). שבועיים אח"כ הגיעה לי שוב פיאה, ואוי כמה התבאסתי לגלות שזו אותה הפיאה שנשלחה אליי לפני כן. בדיוק. יצרתי איתו קשר ושאלתי מה עושים. שאלתי האם יש לו בכלל בסטוק פיאה שעונה על הצרכים שלי או שצריך לדבר על החזר. הוא אמר שאין לו פיאה אחרת, והסכים להחזיר לי החזר חלקי של 6$ (על פריט ששילמתי עליו 20$). ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות. מצד אחד, החזר של 6$ ולהשאיר אצלי את 2 הפיאות (שאין לי ממש מה לעשות איתן ואני לא יכולה לחשוב על מישהו שירצה לקנות אותן) או להחזיר לו את הפיאות ולקבל החזר מלא, רק שדמי המשלוח חזרה הם עליי. מבאס אותי לחשוב שיצא ששילמתי כסף על מוצר שאני בכלל לא רוצה ולא צריכה רק כי המוכר עשה טעות ובכל מקרה אני יוצאת מופסת. מה לדעתכם עליי לעשות? זו כבר הפעם השנייה שקורה לי מקרה כזה (של פיאה לא נכונה, אבל עם מוכר אחר), ובפעם השנייה לא ביקשתי בכלל החזר כי לא היה לי נעים שכן יצא לי להשאיר 2 פיאות אצלי (ומצאתי איך לעצב את השנייה כך שתתאים לי בערך..). אני מיואשת:(

ozitex

New member
טוב

ראשית אומר שהמוצר שלך הוא לא מוצר "קשיח" , כלומר, זה לא נניח ספר או דיסק או די וי די, אני מקווה שאת מבינה את ההבדל. וההדל הזה עלול לגרום לטעויות כי דברים שנראים מכאן- לא נראים משם. גם אם שלחת תמונה להדגשת המוצר שאת רוצה, עדיין זהו מוצר שקל לטעות לגביו. עכשיו, אומר לך כך, העלות של הפאה, 20$ זה לא משהו שהולכים איתו לבית המשפט. כשקונים מוצר כזה, חייבים לקחת בחשבון שעלולים לקבל משהו אחר לגמריי ולכן, לדעתי, השאירי את הפאות אצלך מצאי להם שימוש כלשהו אם לא, העניקי אותן אחר כבוד במתנה למישהו שאת מכירה, קבלי את הצעתו לפיצוי חלקי ושכחי מכל העניין. כלקח, הייתי אומר לך שבפעם הבאה שתרצי פאה, קני אותה פיזית במקום שבו תוכלי לראות אותה לא רק בין ידייך, אלא גם על ראשך.

innocence

New member
תודה על הצעתך,

נראה לי שזה מה שאעשה, סתם רציתי לדעת אם אולי יש לי משהו נוסף שלא חשבתי עליו. לצערי פיאות זה לא משהו שאפשר להשיג בארץ בכזו קלות. לפחות לא מהסוג שאני מחפשת (אני מחפשת פיאות איכותיות לתחפושות, ולא לשימוש יומיומי, ולכן לא מתכוונת להוציא סכומי עתק על פיאות משיער אדם בארץ, מה גם שאלו באות אך ורק בצבעים "טבעיים" בעוד שאני מחפשת לא פעם פיאות צבעוניות:)). אבל כנראה שבאמת אין לי ברירה... לצערי היו לי 2 נפילות ברצף עם פיאות, אחרי אפס בעיות בהזמנות הקודמות שלי וזה גרם לי לערעור קל... אגב, אין לי ספק שפיאה זה משהו שקל לטעות בו, אבל מכיוון שכל מה שביקשתי זה "שביל באמצע במקום שביל בצד" חשבתי שזה לא יהיה כזה קשה, וכשצירפתי תמונה של מישהו עם שביל באמצע חשבתי שזה יספיק בכדי להבהיר את כוונתי בCENTER SPLIT, כנראה שטעיתי:)

ozitex

New member
שביל באמצע שביל בצד..

לכי תדעי, אולי עבור סיני שביל באמצע זה עבורך שביל בצד?..חח אני למדתי שהמזרחיים הללו רואים הכל שונה מאיתנו וגם ההגדרות רחוקות זו מזו מרחק מזרח ממערב. מה שנראה לנו כל כך ברור ומובן מאליו, עבורם זה אחרת.

innocence

New member
ולכן גם צירפתי תמונה:)

אבל כנראה שזה לא עבד. הכי מבאס זה שיש מתחת לשביל חתיכת סיליקון מיוחדת שנראית כמו עור קרקפת, אז בזמן שזה מצוין לפיאה הספציפית הזו, אם אני רוצה לשנות לה את המיקום של השביל באמצעות סיכות וספריים וכאלו, אני לא יכולה כי רואים את החיבור של החתיכה הזו. מבאס XD

למעלה