התייעצות בבקשה,בעניין חיסונים בגיל חודשיים

חבובות3

New member
התייעצות בבקשה,בעניין חיסונים בגיל חודשיים

בוקר טוב לכולם.כתבתי כאן בפורום לפני הלידה של ביתי.כיום היא בת 6 שבועות.
זמן החיסונים מתקרב ואני מוצאת את עצמי מאוד מתלבטת בעניין מתן החיסונים.
עם הבן שלי,בזמנו,פיצלתי את החיסונים ונתתי במרווחי זמן של לפחות חודש אחד מהשני.
בנוסף,לפני 5 שנים לא נתנו את חיסון הרוטה והפנמוקוק.אז רק התחילו עם החיסונים האלה.
האם אמורים לתת את שלושת החיסונים באותו יום? כלומר,מחומשת,רוטה והפנמוקוק?
זה נראה לי מנה גדושה של חיסונים לתת לתינוקת כל כך קטנה
האם כדאי לפצל שוב? אני ממש לא מצליחה להחליט מה לעשות
אשמח לעזרה,הכוונה או משהו שיעזור לי לקבל החלטה מושכלת
תודה ויום טוב

shashkavil

New member
למה לא לפצל בעצם?

לדעתי אין סיבה שלא לפצל.
נראה לי עומס גדול מידי על הגוף כל השלושה ביחד...
בהצלחה!

עומס של מה???

במנת חול בריאה שתינוק זוחל מכניס לפיו יש הרבה יותר אנטיגנים מאשר בכל תוכנית החיסונים ביחד, מה גם שרוב האנטיגנים (אם לא כולם) מומתים כך שאין את החשש הקטן של תסמיני המחלה, אז על איזה עומס בדיוק את מדברת?

מערכת החיסון של תינוק מסוגלת להתמודד עם עשרות אלפי אנטיגנים במקביל, אז אותם חמישה הם באמת קטנים עליו.

מנת חול בעיניים?

חסון ווקס, הטענה שלך פשטנית ומתעלמת מהבדל חשוב ביותר, אותו כבר ציינתי בפנייך:
הזרקת חלבונים ישירות למחזור הדם איננה שקולה לאכילת חלבונים.
הזרקת פתוגנים ישירות למחזור הדם איננה שקולה לחשיפה לפתוגנים דרך נשימה/אכילה.
ובאיזו הזדמנות יחשף איזשהו ילד לנגיפים של שש מחלות בו זמנית?

גם חברייך כותבי ה "מחקר" על בטיחות האלומיניום מה FDA כתבו לך שזה לא אותו הדבר. אז מדוע אתה ממשיך לזרות חול בעיני הציבור?

תיקון קל

חיסונים לא מוזרקים לזרם הדם אלא לשריר. הזרקה ישירה לזרם הדם לא תהיה יעילה במיוחד. דבר נוסף, מדובר לרוב בנגיפים מומתים שהם לא יותר מקליפה חלבונית ריקה או לכלוך.

לגבי האלומיניום

לא שכחתי, ואפילו טרחתי וכתבתי שאילתה בנושא לFDA ולCDC (ואפילו התחילה התכתבות). יש לי כבר רשימה של מאמרים שאני יכול להביא אבל אני מעדיף לעשות את זה בצורה מסודרת כמו שאני אוהב מבלי להשאיר קצוות פתוחים.
סבלנות.

תיקון לא קל בכלל

כפי שיכולת לקרוא במחקר של החברים מה FDA, הם מניחים ספיגה של 100% בהזרקה, ספיגה של פחות מ 1% בבליעה.
השריר מעכב את קצב ההעברה לדם, אבל זה מגיע לדם.

הגוף לא יודע להתמודד עם שברי חלבונים או קליפה חלבונית במחזור הדם. הגוף יודע לפרק חלבונים שלמים לחומצות אמינו - ואלו מגיעים לדם.

אם מה שהיית אומר היה נכון מצבנו היה קשה ביותר

כל חיסון היה מלווה בתופעות לוואי קשות, שוק אנפילקטי, אלרגיות קשות ומוות. אבל ברוב המכריע של המקרים הגוף מתמודד ומפתח חסינות. איך זה יכול להיות??? האם זה מעשה קוסמות?

זה לא אני אומר ואתה לא רחוק מהאמת

אני מצטט מהמסמכים שאתה(!) הבאת לכאן.
כל תופעות הלוואי שמנית - אכן תופעות לוואי מתועדות לחיסונים. העובדה שמרבית הילדים יכולים לקבל חיסונים מבלי להפגין תסמינים קשים מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אכן, הגוף שלנו חיה שורדת ונלחמת.

Markup

New member
אתה מופתע כי אתה לא מגיע מהתחום,

אם היית לומד רפואה היית יודע. בגלל זה שואלים אנשי מקצוע.

אם כך מדובר באחת משתי אפשרויות

1. יש השגחה אלוהית ששומרת על ילדנו מפני נזקי החיסונים
2. אולי, אולי ורק אולי הם לא באמת מזיקים?

ויש גם אפשרות שלישית

העובדה שהחיסונים מזיקים איננה נתונה במחלוקת. על זה יש לך מחקרים רבים ביותר, מנגנוני פסיקות פיצויים, רופאים וחוקרים האומרים זאת, מערכת דיווחים והיצרנים עצמם.
זה מפריך את אפשרות מספר 2 שלך.

הואיל ואינני מאמין בהשגחות אלוהיות למינהן, אני לא רואה את אפשרות מספר 1 כאפשרות רלוונטית, מה גם שהעובדה שילדינו כן נחשפים לנזקי החיסונים, בעצם שוללת גם אותה.

כמו כן, בתור מי שנתקל באופן אישי בחלק מנפגעי החיסונים אשר פונים לעמותה לסיוע, לי אין ספק שאפשרויות 1+2 שלך אינן באמת קיימות.

אני מציע כאן אפשרות שלישית:
מרבית הפגיעות מהחיסונים כלל לא עולים לתודעה כפגיעות מחיסונים. הם מתחת לרדאר של ההורים, מחמת חוסר ידיעה באשר לאפשרות שהחיסון יגרום לתופעות מסויימות (באדיבות מדיניות ההסברה של משרד הבריאות, הדואג שההורים לא ידעו - ראה פרוטוקול וועדה בכנסת אותו הבאתי לפני יומיים). הילד בוכה בכי צורמני וחזק במשך שלושה ימים - אולי יש לו גזים, אולי הוא רעב - כל מה שהרופאים אומרים להורים על "בכי של תינוקות". לילד פריחה על העור - זה בטח מהשערות של החתול, או מהחולצה (סיפור אמיתי)...
הפגיעות הבינוניות והקשות - חלקן גם כן לא מקושרות לחיסונים (מה פתאום חיסונים גורמים למוות בעריסה?! מה פתאום חיסונים גורמים לשטף דם במוח?! לא יכול להיות שהפזילה מקורה בחיסון - הרי הרופא אמר...). חלקן כן משוייכים לחיסונים, אבל המערכת לא אוהבת את השיוך הזה, אז מדביקים להורה הנבוך והפגוע תווית של "חולה פסיכיאטרי" או משהו בסגנון ושולחים אותו הביתה להחלים...
כמו כן, כפי שראית, המערכת כולה (FDA, CDC, כתבי העת ובעיקר ממני המחקרים העיקריים - יצרני התרופות) דואגת לייצר "מחקרים" וכל מיני "מסמכים רשמיים" המפחיתים ומקטינים עד מאד את חלקם של החיסונים בתופעות אלו, ומספקות לך ולחברייך תחמושת כדי לגונן על פרקטיקת החיסונים בשם שוחרי המדע המודרני, כך שהציבור לא ידע, חס וחלילה, את מה שהיצרנים כותבים בדו"חות שלהם לרשויות (ומסווגות את זה כמסמכים סודיים, כמובן)...

אתה יודע משהו, יש בזה משהו

אבל למה לעצור בחיסונים? כימותרפיה הינו רעל שניתן על מנת להרוג חולים סופניים שלא יהיו לנטל על החברה, אנטיביוטיקה נועדה להחליש אותנו ולהגדיל את התלות בחברות התרופות, תרופות להורדת כולסטרול הינן לא יותר מפלצבו, החלב מסרטן, הבשר מסוכן, ובקיצור כל אורח החיים המערבי נגוע ומשרת בעלי אינטרסים. בואו נחזור למערות נצוד, נלקט ונמות בגיל ארבעים מדלקת ריאות.

חיסונים אינם הבעיה הם הפתרון, נכון יש להם תופעות לוואי, נכון יעילותם היא לא 100% ונכון לפעמים מעורבים אינטרסים ושחיתויות אבל תופעות הלוואי של המחלות אותן הם מונעים יכולות להיות גרועות בהרבה.

פוליו, טטנוס, דיפטריה, צהבת ואפילו מחלות הילדות "הקלות" חצבת ושעלת, אני צריך להביא תמונות וסרטים?

משהו מכם ראה פעם תינוק חולה שעלת? זה מחזה מאוד לא נעים ואני מוכן לחתום בכל יום על חום ובכי טורדני ורק לא לראות את הילד שלי נחנק משעלת במשך כמה שבועות, או מפתח סיבוכים במוח (חצבת 1:500), סיבוכים בכבד (צהבת), שיתוק מפוליו, או שובר את המפרקת בגלל התכווצוית השרירים של הטטנוס.

מתדרדרים?

אתה לא רוצה שנביא סרטים של נפגעי מחלות ונפגעי חיסונים. נכון?

לא חושב שמישהו ניסה לטעון אי פעם שלחלות בטטנוס או בחצבת זה נעים.

השאלה - מה אמצעי המניע וההתמודדות עם המחלה כאשר היא מגיעה. אתה חושב שחיסונים - סבבה. אנשים אחרים מגיעים למסקנות שונות.

אגב, הרטוריקה של להפחיד אנשים מהמחלות כדרך להבריח אותם להתחסן, כבר לא כל כך עובדת. גם במשרד הבריאות מחפשים אסטרטגיות משוכללות יותר.

אתה התחלת

אתה מביא הפחדות של נפגעי חיסונים אז אני מביא הפחדות של נפגעי מחלות.
אתה רוצה שנחזור למדע נטול רטוריקה?

זה מפחיד אותך?

איך אתה מציע לי לספר לציבור שהמערכת מתעלמת מנפגעי החיסונים בישראל בטענות שווא?
הסיפורים של נפגעי החיסונים האלו הפחידו אותך? אפילו לא מדובר בתופעות חמורות ממש, כולן תופעות שבסופו של דבר גם חלפו. אז אולי המטרה כאן היא דווקא לא להפחיד?

תעשה סקר ותראה מה התפיסה של הציבור: האם הוא מפחד יותר מהמחלות או מהחיסונים, ותראה שאנחנו דווקא לא מפחידים אותו כל כך מהחיסונים, אבל אתה וחברייך מפחידים אותו מפני המחלות, בתקווה שלא ישאל שאלות וירוץ מפחד להתחסן, מתוך הנחה שהחיסון יגן עליו בהכרח מהמחלות הללו.

חס וחלילה

זה סתם נראה לי בזבוז זמן של נפנופי ידיים, מצד שני לי נראה שהבבל"ת המדעי שלי מפחיד אותך.
Do you want to put your money where your mouth is?
הזמנתי אותך כבר לאתגר בו כל רפרנס שלא ניתן להסיק ממנו את המסקנה אותה אתה מציג, או לא רלוונטי לנושא יוסר ולא קיבלתי כל התייחסות.

סתם סקרנות מי אלה חברי שאתה כל הזמן מזכיר?

בזבוז זמן עבורך אולי

אם היית אבא לילד שמגיב לחיסון בצורה שכזו, ואומרים לו בקופ"ח ללכת הביתה כי חיסונים לא גורמים לדברים כאלו, והוא היה קורא דיווחים כאלו של הורים אחרים ורואה שהוא לא לבד ושייתכן שהחיסונים כן קשורים לזה, אז לא היית חושב שזה בזבוז זמן. אבל אתה הרי לא יכול להבין את זה, כי אתה שקוע עד צוואר במחקרים מדעיים מטעם נציגי תכנית החיסונים והיצרנים שלהם.
מכל מקום, אם ראית אצלי סימני חרדה מה "בבל"ת המדעי" שלך, כמו למשל סקירה של שלוש שעות של מחקר שהבאת וסיכום שלו לאחר שהבבל"ת שלך הסיק ממנו שהאלומיניום בחיסונים בטוח לשימוש, אז אני בהחלט צריך לעבוד על הסימנים שאני משדר.
בלי קשר, עיקר העבודה שלנו בעמותה נסבה סביב מחקרים מדעיים, אותם אנו קוראים מדי יום, כך שהבבל"ת המדעי שלך לא בדיוק מפיל אותי מהכיסא.

באשר להזמנה שלך, אנחנו מעדיפים מדענים נטולי אינטרסים, ולא כאלו שמגנים על תכנית החיסונים בחירוף נפש, תוך הצבעה על "מחקרים" מטעם יצרני האדג'ובנטים ומטעם הרשויות שאישרו את החיסונים או את תכנית החיסונים.
מאידך, אתה לא צריך הזמנה מיוחדת כדי להצביע על מה שאתה(!) חושב שאינו רלוונטי לנושא או שלא ניתן להסיק ממנו מסקנה (אם אנו אכן הסקנו אותה). השיפוט שלך(!) איננו יכול להכתיב לנו מה להציג לציבור, בהיותך מייצג באופן חד צדדי אינטרס לטשטש עדויות ביקורתיות על תכנית החיסונים, ולא בוחל בהבאת רפרנסים כנ"ל, בחזרה על סיסמאות שהופרכו בנתונים, כמו שיש מחקרים שהפריכו את הקשר בין חיסונים לאוטיזם וכמו שהאלומיניום לא גורם לנזקים, ושמבחינתו אין צורך לעסוק בהשפעות התימרוסל כי הוא כבר לא בחיסונים.
למרות שלא אתה יכול להיות העורך המדעי שלנו, אתה, כמו כל אדם אחר, מוזמן להצביע באופן מדוייק על נתון שאנו מציגים ושאינו מייצג נאמנה את אומרו/כותבו, ואנו נבדוק לגופו של ענין ונחליט מה לעשות עם זה, כפי שעשינו עם הגדרת תכולת הכספית בחיסון.

שבת שלום!
מור

cומcו

New member
הוא הציע לעבור על המאמרים שאתם! מציגים ולא על

מה שהוא מביא.

ייתכן, שהוא יביא משהו בכדי לסתור את הנאמר, אבל הדגש יהיה על המאמרים שאתם! הבאתם.

למעלה