התייעצות איתכן!

theone2468

New member
התייעצות איתכן!

אני אמורה להתגייס עוד בערך חצי שנה (דצמבר 07) והוא אמור להשתחרר בפבואר(כן כן הפרש קצת גדול מדי ://) בקיצור אני ממש רוצה ללכת לתפקיד מסוים, אבל הבעיה היא שהוא תפקיד טחינה...ז"א בהתחלה פעמים אנחנו סוגרות 21 ואז זה רבעו"ש פעם בשבועים. ואני ממש מפחדת שפתאום בחודשים האלו שבין לבין אני אסגור שהוא ייצא ולהפך, ולא נתראה מלא זמן ואני לא אחזיק מעמד. להשיאר בתפקיד הזה? או ללכת לאחר? לעשות את הויתור הזה?

McBlack

New member
לתקופה של כמה זמן תסגרו 21?

גם אם זה לחודשיים-שלושה... את רוצה ללכת לשם, וזה לא נשמע לי כזה נורמלי, לדעת לאן את רוצה ללכת בצה"ל ובאמת ללכת. תנצלי את זה. אם התפקיד חשוב לך הוא יבין. והפרש הגיוס/שיחרור הוא של חודשיים, אני בטוחה שהוא יוכל לקמבן משהו, שיצא ביציאות שלך... ומקסימום, שיבוא לבסיס שלך או משהו. שיצטרף לפורום, נלמד אותו איך לשלוח לך חבילה
אני אומרת שתישארי

theone2468

New member
חחחחח אין לי נושא אז...

בעיקרון אני אסגור פעמים 21.. לפי דעתי זה דיי בתחילת הגיוס אבל אני לא ממש בטוחה.. נראלי שאני אלך לתפקיד הזה!! אני לא בוכה לו שהוא יוצא פעם בשבועים, הוא לא יכול לבכות לי... הקטע שמבאס אותי זה תכלס שאחרי שהוא ישתחרר ואני אהיה בבסיס סגור (זה מה שאני רוצה- לא בגלל שרע בבית חס וחלילה, אלא כי זה יותר כיף בעיני וממחיש את מהות השירות) יהיה לו כל הזמן זמן פנוי שהוא לא עושה כלום... ואז הוא יתחיל לחפש דברים ובנות אחרות להעסיק אותו...אקיצר דילמה תודההההה לך אבל =]

devilz

New member
יתחיל לחפש דברים ובנות אחרות

להעסיק אותו? זה נאמר ברצינות? ... קצת אמון...

theone2468

New member
אמון אמון...אבל

דבר ראשון תודה לכולכן הקלתן עליי ואני מבינה שחובה התפקיד!! אבל בכל זאת...הוא יהיה פה שבועים עם כלום לעשות...יתחיל לעבוד בטח רק אחרי איזה חודש וחוןדש הוא יישב על התחת ולא יעשה כלום

McBlack

New member
שיעבוד בעבודה מועדפת, תחנת דלק או משהו.

הפרזיט

devilz

New member
לכי לתפקיד שאת רוצה ללכת אליו!!!!

כן!! חד משמעית!! לכי על זה! כאילו... את רוצה שהוא יחייה את החיים שלו במחשבה שבגללו לא הגשמת מה שרצית? את רוצה לחיות עם הידיעה הזאת.... זה חודשיים יהיה קשה... אבל ... יעבור...

Ray512

New member
חד משמעית- לכי לתפקיד הזה.

את רוצה את זה, תעשי את זה. בלי יותר מדי התפלספויות.

LemonLimeLilach

New member
אני רוצה להגיד לך

שלא משנה באיזה תפקיד תהיי, עדיין בתחילת השירות את תסגרי הרבה. אני סתם ג'ובניקית בקריה ובטירונות סגרתי 21, בקורס גם סגרתי הרבה בלי בעיה, כמה פעמים 14... אם זה הדבר היחיד שמפריד בינך לבין תפקיד שאת ב-א-מ-ת רוצה - אל תוותרי בשום פנים ואופן על התפקיד כי לכי תדעי כמה תסגרי בתפקיד אחר.

הממ.. אם זה עניין זמני אז לכי על זה

וכמובן רק אם את ממש רוצה את התפקיד ולא מתפשרת פה על תפקיד שאמרת לעצמך "נו טוב..". אם הקשר חזק אני מאמינה שהוא יחזיק ותעברו את החודשיים הראשונים בשלום.. זה לא יהיה קל, אבל מה שלא הורג - מחשל
בהצלחה

למעלה