התייעצות איתכם

asafasaf26

New member
התייעצות איתכם

הי אני בחור נורא רוחני ומוסרי טוב לב רגיש. אני רוצה להתייעץ עימכם מישום שאני מרגיש שאני הולך בקיר,אני הומו ובמקומות שיש גייז האנשים שם לא מתאימים לי כולם עם פוזות ולא רוחניים ואני לא מצליח להכיר מישהו שיהיה דומה לי,מה אני יכול לעשות??

kung fu

New member
אני בטוחה שיש הומואים שגם רוחניים

תנסה לחשוב היכן הם יכולים להיות. בטוח שהם קיימים. פשוט תנסה למשוך אותם אל עולמך, או למצוא היכן הם מסתובבים, או למצוא אותם גם במקומות לא רוחניים... תיפתח לזה! הם קיימים. כמו שאתה קיים.

היי

שמתי לב שאתה מחפש הרבה זמן, מכיוון שאני רואה את ההודעות שלך בפורומים, אז רציתי לשאול אותך כמה שאלות.. חשבת למה אתה רוצה להכיר מישהוא שיהיה דומה לך? האם בן אדם רוחני זה בן אדם מתאים? כי לפי ההרגשה שלי (וכמובן שאתה יכול לתקן אותי) אתה מחפש משהוא שהוא נורא ספציפי, אדם שיתאים לתמונה שלך לגבי הבן זוג האידיאלי, מה שמבטל בעצם את היכולת למשוך אליך אדם שבאמת יתאים לך, העצה שלי היא שתבדוק קודם אצלך מה אתה רוצה באדם השני? האם אלו תכונות שאתה רוצה להגביר אצלך? האם זה בכלל הזמן למערכת יחסים? אני שואל פה הרבה שאלות, והמטרה היא לא התשובה כי ככל שאנו שואלים יותר שאלות אנחנו מעצבים את עצמנו ואת הרצונות שלנו, ואולי בסוף נמצא קצת תשובות... שיהיה לך רק אושר ואהבה אוהב בר ילד מאושר, סתם ככה, בלי סיבה!

asafasaf26

New member
אולי..

אולי אני מחפש דמות מסוימת.. אבל בסכ אני רוצה מישהו עדין רגיש מישהו שיהיה הנשמה המשלימה שלי שאני אמשך אליו חיצונית ופנימית

למעלה