התייעצות - אח חדש

booboolina

New member
התייעצות - אח חדש

שלום לכולן יש לי 3 ילדים: 4 1.8 ותינוק בן 4 חודשים. לבני הבכור מעולם לא היה מוצץ. הוא סרב בעקשנות לקחת ונהנה מהציצי שלי על גיל מאוחר... לאחר לידת אחותו (שבניגוד אליו הסכימה לקחת מוצץ) הוא התחיל לבקש גם.. זרמתי איתו ואפשרתי לו מדי פעם... זה היה בסדר ובגבולות הסביר. לאחר לידת בני ה-3 הוא הגיע למצב שכל היום מסתובב סביב ה"צצי" של אחותו. הוא חוזר ומבקש אותו כל הזמן (כל עוד הוא בבית - בגן הוא לא מבקש כי יודע שאין). במיוחד הוא דורש אותו בלילה ומתעורר אם הוא נופל לו באמצע הלילה. בנוסף - הוא מאד צמוד לבקבוק ומוצץ אותו כתחליף למוצץ (כשאני מסרבת לת לו אותו). מה כדאי לעשות? ממש קשה לי לראות אותו מתחנן למוצץ אבל עוד יותר קשה לי לראות אותו מוצץ כל הזמן ואת כל התופעות הנלוות לכך (ריור מוגבר, דיבור לא ברור וכו) . ניסיתי לדבר איתו ולהסביר לו שהוא גדול וכו', ניסיתי להכיל אותו ולהבין את המצוקה שלו כתוצאה מלידת אח חדש אבל שום דבר לא עזר. זה מאד מפריע נמשך גם תקופה ארוכה למדי. מה כדאי לעשות?

booboolina

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיצה

מ ק פ י צ ה

מקפיצה../images/Emo105.gif

שאלה טובה

אילתית 2

New member
לא לתת

לא לתת ולהסביר בקצרה שהוא גדול ובוגר וכו.. אצלי הילדודס לא לקחו מעולם מוצץ וגם כשראו חברים עם מוצץ לא ביקשו אבל... כרגע אנחנו מארחים אצלנו בבית חברים לתקופה ושני הילדים שלהם רק ישנים עם מוצץ, הילדים שלי פתאום ביקשו מוצץ
אמרתי אין! וזהו חד וחלק כשביקשו שוב אמרתי שהם מעולם לא לקחו מוצץ גם כשהיו תינוקות אז בטח שלא עכשיו כשהם גדולים ובוגרים ..כמה ימים כאלו ועבר לא ביקשו יותר

למעלה