התייבשתם?!?!

QsomeoneQ

New member
../images/Emo7.gif COL

crying out loud

Boscorelli

New member
here is drama....

MGIRL: QQ i have sommthing to say to ya.... QQ: what? (worried) MGIRL: It´s ´bout Maurice.... QQ: what with Maurice? MGIRL: He is.... he is dead... I´m sorry... QQ: oh my god it´s can´t be! MGIRL: I´m sorry honey but some gangste´ shot him.... LOL

QsomeoneQ

New member
נראה לך שזאת תהיה התגובה שלי../images/Emo35.gif

more like: MGIRL: QQ i have sommthing to say to ya.... QQ: what? (worried) MGIRL: It´s ´bout Maurice.... QQ: what with Maurice? (starting to cry) MGIRL: He is.... he is dead... I´m sorry... QQ: oh my god (crying) no no no no no no no cannot be cannot be cannot be!! it can´t be!!! oh no!!! oh no!!! OMFG!!!! i cant beleive it!!!! plz tell me its not true!!! omgosh!! plz tell me your kidding!!! oh no!!!! oh no!!! plz tell me its not true!!!!!!​

QsomeoneQ

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

Oh well.... i hate "Fredric Rorigaz"

@יעל@

New member
אוקי אוקיי

כל הסצנות שכתבתם פה זה לא ברור. מישהו ריך לכתוב את זה ולהעלות את זה בקובץ אחד!

mgirl

New member
I´m so NOT gonna sound like that!!

A. I don´t call him Maurice, I HATE that name... I call him Bosco! B. honey? The only honey I know comes from the bees... I mean, I say sweety, I say dude, but not honey. Never honey. It´s too... sticky.

@יעל@

New member
גם אני לא

כדאי שתתחיל אתה. טוב אולי אפשר להתחיל בשורה.... בוסקו ישב אצל פיית´ ובכה. לפתע נכנס פרדי... בוסקו ופיית´ שמעו את הרעש של הדלת והרימו את ראשם... בוסקו לפתע אמר: "אני לא צריך להיות פה... אני..." לקח את הדברים שלו והלך לו לדרכו.... פרדי העיף מבט כזה שואל לכיוון פיית´ שאומר: "מה זה........?" פיית´ לא אמרה כלום.... היא הלכה לחדרה ולא הפסיקה לחשוב על בוסקו... (איך זה בתור התחלה??? קרלוס היה בביתו באותו הזמן מטפל בביתו הקטנה. היא מחייכת אליו והוא אומר לה: "איך בכלל יכולתי לחשוב על לקחת אותך לאנשים אחרים שאני לא מכיר שיאמצו אותך הא? אני לא מאמין שחשבתי על זה בכלל...." ופתאום באותו הזמן קרלוס מקבל טלפון מההיא של האימוצים שמצאה זוג שמסכים לאמץ את קיילי. "אני מדברת עם קרלוס נייטו"? "כן" "מצאתי לך זוג שמסכים לאמץ את קיילי... הם מחכים פה... תוכל להגיע???" "אממםם..." הוא חיכה כמה שניות ואז אמר "אני... צריך ללכת עכשיו בדיוק לעבודה יש לי משמרת אני מאחר ביי נדבר יותר מאוחר..." והוא ניתק את השיחה ללא כל התראה... הוא הסתכל רגע נוסף על קיילי ואמר: "אני לעולם לא אתן אותך לאימוץ הבנת אותי?????" ובדיוק ברגע זה ניכנסו להם אלכס וטיי כשהם חבוקים ומאושרים יחדיו.... "היי חברה" אמר קרלוס.. "מה המצב?" (טוב חברה זה החלק השני - קרלוס וקיילי....) קים וג´ימי יושבים ורבים על המישמרת על ג´ואי הקטן... וג´ואי המיסכן איתם.... "נמאס לי ממכם" אמר... "אתם לא יכולים פעם אחת לא לריב??????????????? אולי נחזור להיות משפחה וזהו?????????" (כמובן שזה לא יקרה אבל...) והוא יצא משם בריצה... איך אני??????????????????????????????????????????????????????????

Boscorelli

New member
זה לא פרדי!

מעכשיו שמו הרשמי הוא פרדריק רודריגז אל תשאלו למה רודריגז זה סתם נשמע מגניב

@יעל@

New member
טוב אני שואלת:

למה פרדריק רודריגז??????????????????????????????????????????????

@יעל@

New member
../images/Emo51.gif

אני ראיתי את QQ איך שהיא בנתה את זה וניבהלתי מהתגובות שאני אקבל....

למעלה