התייאשתי

oreo

New member
זוגיות

אני חושבת שלכל אחד ואחת יש את המשנה שלו לגבי זוגיות ואני חושבת שזו דווקא גישה בריאה (וממש לא דפוקה אבל את זה אתה כבר יודע) להיכנס רק לקשרים שיש בהם עתיד. אני לא מאמינה שזוגיות שרבים בה יכולה להיחשב כזוגיות טובה אבל יש מצבים וזמנים שמערכת יחסים שאין בה עתיד ומשמשת להנאה בלבד (ולפי מה שהבנתי מהדברים של רוהאנדה יש הנאה אחרת היא לא הייתה חוזרת אליו כל הזמן) יכולה להיות במקום. שוב- לא לכולם. אני הייתי חושבת טוב מה הייתי רוצה להוציא ממערכת יחסים כזאת, האם הצד השני יכול לתת לי את מה שאני מחפשת ורק בודקת אם אני מוכנה נפשית לזוגיות כל כך "סוערת" (במובן המריבות) והפורום הזה ממש נחמד!

אלדד26

New member
הפורום הזה?

את בטוחה שאת לא מתבלבלת? עם כל השניצלים הצווחים ברחובות, והטמבל עם הזהו שלו שגדל כשהוא משקר, רודף אחריהם עם המרית? את בטוחה במאה אחוז שזה הפורום הנחמד? נההה. את בטח מתכוונת ל"די לכיבוש".. או אולי "תנועת מולדת". אלו פורומים נחמדים! אנשים טובי לב. זה פורום משיגינה. אבל רק ב - 11 הימים האחרונים. קודם הוא היה בסדר, כי לי הייתה עבודה ולא הצפתי אותו בז**** שכל.
אני הולך למצוא את השניצל השישה עשר.

dianah

New member
בכדורים אני מבינה.....

ולמיטב הבנתי שנייכם לקחתם את הגלולות , את כל המנות ביחד, וגם אחד של השני

אלדד26

New member
שתדע לך שמאוד לא נוח לי עם זה ש..

אתה המפרנס היחיד בבית.... אני מבלה את זמני בשינה ובמענה לחברות סטארט אפ, ובהתחלה גם חשבתי שלא יתקשרו אליי, אז לא טרחתי לנהל יומן מסודר. ואז הם נפלו עליי בבת אחת, ביום אחד, ועכשיו הכל התבלגן
יהיה בסדר. אנחנו עוד נתחשבן, גם על החשבון לנער הליווי שהזמנתי בשבילך the other night.

אלדד26

New member
GOD DAMN!

הטעויות הפרוידיאניות שלך מתחילות להפחיד אותי
תגיד, אתה חושב שהגיע הזמן?

אלדד26

New member
לאאאאאאאאאאאאא, נו.....

מה שדיברנו עליו... נו.... טמבל... נו.... הזמן... אתה יודע! עם הטבעת, וכל זה.

dianah

New member
שמעתי טבעת??

אמנם זה לא פורום סקס, אבל אוקיי, תספרו לנו על הטבעת....ואיך ...ומה בדיוק...

אלדד26

New member
לא טבעת כזו, יא קרועה!

איזה כדורים לקחת, תגידי לי?
שמעת את זה, טמבל? היא חושבת, טבעת - כאילו, אתה יודע, נו, מאחורה

dianah

New member
אני קרועה???

וכמה שאני יודעת הטבעת הולכת מקדימה....
(וכבר אמרתי שבכל הכדורים אני מבינה
)

אלדד26

New member
זה נכון,

בעיקר בזמן האחרון, אני עף לשמים, עם כדור אחד או שניים, למה אני צריך את זה?... איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? איך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה? אני פוחד...

אלדד26

New member
לא, סתם שומע גלגלצ ../images/Emo13.gif

והנה עכשיו ברי סחרוף... מונסון.

למעלה