התייאשתי.

התייאשתי.

במשך מעל לשנה אני משקיעה. כותבת ביומן חלומות, עורכת בדיקות מציאות, קוראת בפורום כי אולי זה יגביר לי את המודעות ואני אצליח לחצלל וכלום! כלוםכלוםכלום! אז זהו, לפני שאני פורשת לחלוטין מהנושא, יש למישהו פה קצת עצות?

אמ... אל תתיאשי?

האמת שאין לי ממש מילה בנושא, כי בזה רק חודש ללא הצלחה, וכבר התחלתי להתייאש בכל מקרה, כבוד על זה שהצלחת שנה...

whyme3

New member
אני מציע

שתתנסי בווילד :) צירפתי מדריך שימושי ^_^

silverhawk

New member
היי גל ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
אם זכרוני אינו מטעיני - לא כתבת בפורום, נכון? אז מה את אומרת שנתחיל מחדש? תני לזה עוד הזדמנות... כמה חלומות את זוכרת בלילה בממוצע? האם איתרת עוגנים? באיזו בדיקת מציאות את משתמשת? האם היא הפכה להיות מכנית? ניסית להשתמש בשיטות המתקדמות? אל דאגה, יחד נגיע לשם.

היי סילוורהוק

נתחיל מחדש. אני זוכרת, לרוב, 4 - 5 חלומות בכל לילה. עוגנים, בינתיים, לא. גיליתי שבלילה אחד, החלומות קשורים זה לזה (בכולם יש מים, בכולם יש כלי - תחבורה, בכולם יש דמויות מסויימות), אבל העוגן של החלומות בלילה אחד לא תואם את החלומות בלילה השני. אני משתמשת בבדיקת היגיון (מסתכלת סביבי - יש משהו לא הגיוני? אני זוכרת מה קרה לפני שעה? שעתיים? שלוש?). מכנית? מה זאת אומרת? בשיטות המתקדמות לא ניסיתי להשתמש.

oroosh6677

New member
לא לא לא!!!

צראי.. גם אני די הרבה זמןן מנסהה ולא מצליח לי ודי התייאשתי, אבל היום פתאום היה ליי! ממש לא כדאי להתייאש זה שווה הכלל! ואני יודעת מה אני אומרת כי גם אני חשבתי ככה! וזה בא לי בהפתעה אחרי שעכבר כמעט שכחתי מהעניין ולא שאלתי את עצמי כל הזמן אם נאי בחלום וזה! זה מזה שוווההה!

למעלה