התייאשתי...

Siren

New member
התייאשתי...

הגעתי על למגדל האופרה בת"א כדי לגלות שאין שם אף דיסק של קיילי !!!!! בקיצור אני זקוק לעזרה, באיזה אתר ניתן למצוא את הדיסקים האחרונים שלה, רצוי זול, איכותי ואמין מאחר ואני הולך לבצע את הרכישה ברשת.

Fever2002

New member
רק הצעה

כי אני לא יודע את המלאי של כל חנות. לפני שאתה ניגש לחנות תרים טלפון. תנסה סניפים מרכזיים למשל של טאואר וצליל, ותבדוק אפשרות רכישה מקוונת ברשת באתרים של חברות הדיסקים עצמן (זו שמייבאת את הדיסקים של קיילי). אם אתה יכול להזמין מחו"ל ומכיר את הפרוצידורה יתכן ותמצא דברים נדירים יותר בעלות נמוכה יותר (זה לא תופס בכל המקרים...).

Siren

New member
תודה

אבל מי היה מאמין שבסניף הכי מרכזי של טאור לא יהיה אפילו דיסק אחד של קיילי?!?!?! חיפשתי באתר שלהם באינטרנט ולא היה את קיילי הלבן לכן אני לא רואה דרך אחרת מאשר להזמין דרך אתרים בינלאומיים.

לימבו

New member
לא הגיוני

למרות זאת, לא כדאי לנסות לחפש בחנויות יד שניה? אחרי הכל זה יותר זול, זה מקורי, ואפשר להחליף את הפלסטיק וזה נראה כמו חדש... איזה דיסקים אתה מחפש?

Fever2002

New member
עברתי על כל הסניפים

שלהם גם בטלפון וגם ביקור בהם,עד שמצאתי במקרה עותק אחרון של ה-DVD של סידני לפני כמה חודשים. בסוף הוא היה כמו תמיד שמחפשים משהו מתחת לאף בסניף טאואר פה בעיר (אני החלטתי מראש שאין סיכוי למצוא אותו וחיפשתי בסניפים בת"א) ועוד חבר שלי עבד שם בזמנו בתור מנהל הסניף... נראה לי שיהיה סיפור גם עם ה-DVD של ההופעה אם וכאשר יגיע לארץ. זה ממש חבל שאין רשת (או שיש ואנחנו לא מכירים) שמייבאת את כל זה ומחזיקה את הכל במלאי ברציפות.
ועוד הצעה,אם אתה לא יכול להזמין מחו"ל תנסה לחפש את המק"ט של הדיסק האבוד ולהזמין אותו מהסניף הראשי של אחת מרשתות התקליטורים בארץ,אם הם עובדים עם הסוכן אין סיבה שלא יזמינו,אל תשכח שהם מרוויחים מזה.

לימבו

New member
אני ראיתי בטאוור בדיזינגוף

אבל כמו שאני תמיד טוען: השיווק של קיילי בארץ הוא מזעזע!!

אפרת ר

New member
הכי זול תמיד להזמין מאוסטרליה

אומנם hmv כבר לא שולחים לארץ משום מה אבל יש עוד חנויות... בעיקרון תעבור בכמה חנויות ברשת (hmv אנגליה, אמזון sanity whammo) ותראה איפה הכי זול ואיפה יש יורת ממה שאתה מחפש...

MrMinogue

New member
אזהרה!

אל תקנו שום אלבום של קיילי שיצא לפני אימפוסיבל פרינסס דרך החברה האוסטרלית של קיילי - Festival Mushroom Recods כי האיכות של הדיסק והעטיפה ממש לא מציאה.. זה פשוט כלל.. דרך אגב, נדהמתי לראות באיזה אתר שיש גירסה שיצאה רק בישראל לקיילי מינוג 94 - כן, האלבום הלבן! לא שהיא שונה מהגירסה הבריטית אלא שהיא פשוט הודפסה במיוחד לישראל! אין לי שמץ למה לעזאזל DeConstruction\BMG עשו את זה אבל סתם חשבתי שיהיה נחמד לומר...

אם למישהו יש פה קשרים ב"הד ארצי"

זה הזמן והמקום. הכצעקתה?? לא נראה לי באופן אישי שהיתה מהדורה מיוחדת לישראל של קיילי מינוג 94. זה יבוא מבריטניה, כלומר- בי אם. ג´י. למה שידפיסו מהדורה מיוחדת לדיסק שבקושי נמכר?? אם כבר אז הדבר הכי נדיר שהיה בארץ הוא הקלטת של Enjoy Yourself! הרי סדר השירים הוחלף, למרות שעל העטיפה ישנה רשימה של הסדר המקורי (אם זכרוני אינו בוגד בי Wouldn´t Change a Thing היה השיר הראשון) בישראל השכילו "להחליף" את השירים לפי הסדר המקורי כמו שרשום על העטיפה. מעניין, לא?!

MrMinogue

New member
קיילי זה אנן.אם.סי לא?

או שזה השתנה כשהיא עברה לפרלו? בכל אופן, זה לא ממש ישנה.. המעריצים בישראל מקבלים "נה" אחד גדול.. אנחנו נדפקנו, בואו נשלים עם עובדה מצערת זו ונמשיך הלאה...

Siren

New member
טוב עכשיו זה לגמרי רישמי

הזמנתי את אימפוסיבל, קיילי הלבן ואת הDVD החדש...

למעלה