שיהיה בהצלחה.. דברי איתנו כשתגיעי לחלק של פו
E evilihi New member 13/7/09 #18 אחותי לצרה,איך הולך? אצלי הוא נטוש כבר יותר משבוע. אבל יש לי תירוץ - אני מנקה את הבית עשיתי לי פה חומד של פינת עבודה. אני שוקלת להעביר את שולחן הפאזלים מחדר השינה לכאן
אחותי לצרה,איך הולך? אצלי הוא נטוש כבר יותר משבוע. אבל יש לי תירוץ - אני מנקה את הבית עשיתי לי פה חומד של פינת עבודה. אני שוקלת להעביר את שולחן הפאזלים מחדר השינה לכאן
פ פ א ז ל New member 15/7/09 #25 ../images/Emo140.gif מתקדמת לאט לאט ../images/Emo192.gif האמת היא שגם אני לא נגעתי בו כמה ימים אבל בכל זאת התקדמתי קצת.... האמת, לא כל כך גרוע... דווקא נחמד להרכיב אותו התוצאה שווה את ההשקעה
../images/Emo140.gif מתקדמת לאט לאט ../images/Emo192.gif האמת היא שגם אני לא נגעתי בו כמה ימים אבל בכל זאת התקדמתי קצת.... האמת, לא כל כך גרוע... דווקא נחמד להרכיב אותו התוצאה שווה את ההשקעה
מ מממאיה35 New member 13/7/09 #9 פעמיים? את אלופית! פאזל קשה בגלל גוונים כהים, לא? כל הכבוד! או ש.. אולי תרכיבי פעם שלישית, יען כי קטן עליך ואת בטח זוכרת בע"פ
פעמיים? את אלופית! פאזל קשה בגלל גוונים כהים, לא? כל הכבוד! או ש.. אולי תרכיבי פעם שלישית, יען כי קטן עליך ואת בטח זוכרת בע"פ
פ פ א ז ל New member 13/7/09 #13 ../images/Emo6.gif לא עושה אותו עוד הפעם! אין מצב! נראה לי שפעמיים זה מספיק בהחלט בשבילי