התייאשתי

י ר ח י ת

New member
התייאשתי../images/Emo4.gif

אז יש לי פאזל שקניתי בספרד של 3000 חלקים (educa) וחשבתי שאני אהנה ממנו אבל אני לא.. אני לא יודעת מה נהוג, אבל אני מנסה את מזלי:) אני מעוניינת למכור אותו או להחליף אותו (ב-2 של 1500? איך זה עובד?) לא יודעת אם להגדיר אותו משומש או חדש כי רק התחלתי להרכיב אותו כשהתיאשתי. (חוץ מזה הבית שלי קטן מידי בשביל להכיל אותו, זה לא הוא זה אני
) יום מעולה..

מממאיה35

New member
באמת נראה מייאש ../images/Emo4.gif

אם יש לך ניסיון בפאזלים, הייתי עושה הפסקה קטנה ואחכ חוזרת אליו (יש מלא שרשורים של התייאשתי וחזרתי וכמה לפעמים זה קשה
, אולי זה יעודד אותך קצת?).. אם לא ואם כבר בכלל לא בא לך על הפאזל הזה אז להחליף נראית לי אופציה טובה
ואללט את חדשה פה, לא? אז ברוכה הבאה ל
של המפאזלים

י ר ח י ת

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

אני מה שנקרא קוראת סמויה:) האמת שהוא גדול מידי בשביל הבית שלי וכבר קצת נמאס לי ממנו (אני לא "זורקת" ככה פאזלים יום יום, מבטיחה!
)

jocie1

New member
ווואווו!!!! נראית קשה....../images/Emo67.gif

ברוכה הבאה הגעת למקום המתאים אולי הפסקה כמו שמממאיה35 הציעה יוכל לעזור לך ובהחלט לעבור משהו אחר יותר קליל יותר צבעוני יותר מואר...אבדוק מה קורה במלאי אצלי...למרות שגם אני תקועה עם שניים דומים מבחינת הרכב הצבעים

פ א ז ל

New member
../images/Emo140.gif הרכבתי אותו פעמיים ../images/Emo24.gif

הוא אכן אחד הקשים! אבל התוצאה מרהיבה ושווה את ההשקעה

י ר ח י ת

New member
מצחיק../images/Emo11.gif

מצד אחד את מעודדת אותי מצד שני מה שאני לוקחת ממה שאמרת זה שזה אחד הקשים!

פ א ז ל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה שהוא קשה את כבר יודעת נכון? לא היית צריכה אותי כדי להבין
אבל אני כן מעודדת אותך.... הפאזל בהחלט אפשרי להרכבה ואני אפילו עשיתי את זה פעמיים והתוצאה שווה את המאמץ
הקיצר... אל תשברי! זה פשוט לוקח קצת זמן להרכיב אני מרכיבה עכשיו פאזל יותר קשה (הפוטומוזאיק של מיקי)

שהם10

New member
../images/Emo7.gifאגב פוטומוזאיק... ההתקדמות סיזיפית

אז מהפעם האחרונה שהתבכיינית כאן שחוץ מהמסגרת בפוטומוזאיק שלי של טיגר כלום לא זז וראיתי שאני לא היחידה שנלחמת כאן בפאזל בסגנון אני חייבת לציין שכנראה הבנתי את הפאונטה ורואים את האופקקקקקק.... ההתקדמות קשה אבל לפחות יש כזו וגם לא ממש איטית... עכשיו הגעתי לחלק הקצת יותר כזה שזה טיגר עצמו כל החלקים הכתומים והשחורים שפשוט ניראים אותו הדבר אבל הוכחתי לעצמי שאפשר לעשות את זה ואם אני יכולה (מאוד מאוד אוהבת פאזלים אם בכל זאת חצי מרוקאית וחצי מרוקאי
עצבים זה לא הצד החזק שליחחח...) אז תאמינו לי שיש עתיד
בסוף הפרוייקט אני אעלה תמונות- אם אני אצליח כמובן כבר חושבת על שני הפאזלים הבאים שאני הולכת להזמין (תמיד מזמינה בזוגות) וקצת מבואסת שאף פעם לא יוצא לי להגיע לחנות עצמה של פאזלנד טוב שוב חפרתי אז אני אחזור ללמוד ואולי להרכיב קצת ביי ביי בנתיים

דגנית

New member
אווו טייגר ../images/Emo99.gif

יש לי מסגרת מוכנה, וחוץ מזה... אני בוהה בו, החלקים בוהים בי.. פיזרתי את הירוק, פיזרתי את הכחול, פיזרתי את הלבן, אספתי כל אחד מהצבעים, פיזרתי שוב
ואני לא מצליחה להתחיל אותו :-O

שהם10

New member
אני הרכבתי ככה...

כמובן קודם כל את המסגרת אחר כך עשיתי מיון טוב של החלקים ופתחתי אותם על מגשים כדי שיהיה נוח לראות את הכל! בגדול כן אפשר לעשות חלוקה ברורה מאוד לפי צבעים והיא כזו: תכלת בהיר- השמים מעל הראש של טיגר והרווח הקטן בין היד חום סגלגל- הגזע של העץ מצד שמאל ירקרק בהיר בהיר- השיח שצמוד לגזע ירוק כהה שמורכז מהון תמונות קטנות של צפרדעים- השיח שליד השיח הירקרק ירוק מוזר כזה- כל הצד הימני של הפאזל לבן- הריצפה בז'- הבטן והפנים ורוד בהיר- האף כתום ושחור טיגר עצמו שזה באמת החלק הקשה אני אישית התחלתי מכל המסביב (ספציפית מהריצפה) ואז כל פעם התמקדתי בצבע אחר עד שסיימתי אותו עכשיו נשאר לי רק טיגר עצמו, במהלך כל ההרכבה השתמשתי בתמונה הגדולה שהגיעה באריזה פשוט כל חלק שהרמתי חיפשתי בדף והנחתי אחר כך בערך במקום שהוא אמור להיות (ובגלל שכל פעם את מתמקדת בצבע אחר אחרי שעשית מיון טוב אין לך המון במה לחפש כל חלק) וככה ככל שמניחים יותר חלקים בערך במקום זה מתחיל לקבל צורה אבל הכל מתחיל להתחבר. גם אני הרכבתי את המסגרת ואז חודשיים פשוט בהייתי בפאזל אבל בראדע שהתחלתי להרכיב כמו שפירטתי לך למעלה זה ממש התחיל לרוץ לי. למרות שקצת הלעתי אותך בפרטים אני ממש מקווה שזה יעזור לך כי עכשיו כשאני אוטוטו לקראת סיום אני רואה שזה יוצא פשוט מדהים ושווה להשקיע בו

דגנית

New member
וואוו.. איזה יכולת לראות לפרטים ../images/Emo13.gif

אני לא כל כך מצליחה לעשות מיון כל כך מדויק, אני ממיינת לפי צבעים - כל מה שנראה לי לבן (כולל לבן ורוד ולבן תכלת
) הולך לערמה אחת, ואחר כך אני ממיינת שוב.. הפירוט שלך מדהים, אני אנסה לשים לב. מה שניסיתי לעשות, זה להתחיל מהצבעים שיש מהם מעט, מהאף, מהחלק של העץ, מהשמיים היותר כחולים אבל שום דבר לא התחבר לי (בעצם 2 חלקים כן התחברו
) אז עזבתי אותו בינתיים. בסלון. ממתין
אני יודעת שלקח לי המון זמן לסיים את פו הדוב, והתוצאה בהחלט שווה את המאמץ
תודה על הפירוט

י ר ח י ת

New member
לא נכון../images/Emo2.gif

עוד לפני שקראתי את ההודעה שלך (מן הסתם) קניתי פוטומוזאיק של פו הדב. וזה דווקא נראה לי קל יחסית.. בוהו
ובאמת עודדת אותי.. אם אני לא אצליח להפטר ממנו

פ א ז ל

New member
אבל הפו הוא בהיר!

מה שקשה במיקי זה שהוא כהה מאוד החלקים הבהירים הורכבו בקלות אל תדאגי! זה ממש לא סיפור...

מממאיה35

New member
אם זה הפו הזה ../images/Emo26.gif

אז הוא מאוד קשה.. למרות שהוא בהיר - התמונות הקטנות עליו מאוד קטנות, ככה שאי אפשר להרכיב לפי התמונות אלא רק חלק חלק לפי הצורות של החלקים
.. להזכיר לך איזה סיוט זה היה ואיך קיטרתי פה בפורום כשהרכבתי אותו?

דגנית

New member
אני קיטרתי על אותו פו ../images/Emo6.gif

עכשיו עברתי לקטר על טייגר, ובהמשך על מיקי
(שעוד לא קניתי)

י ר ח י ת

New member
האמת?

התחלתי אותו והוא בינתיים לא נראה לי כ"כ קשה. מיינתי לפי צבעים ואז סידרתי את החלקים בזוויות שהם אמורים להיות בו (הרי אפשר לדעת "מה למעלה" למשל בגלל התמונות הקטנות... מקווה שהבנתם..) ואז אני יודעת בדיוק לאיזה חלקים לגשת... נראה מבטיח

למעלה