התייאשתי מכם סופית

ק פ ק א

New member
התייאשתי מכם סופית

מענין שאני לא הראשון ובטח גם לא האחרון יש המון פליטי נ"נ בפורומים אחרים ארבל מחיפה מנהל חטאים ושירי זימה בטח מוכר לכם .... לא? טוב אז מצאתי פורומים יותר חביבים מכאן תהנו לכם תזדיינו תעשו מה בא לכם....אני כבר לא אכתוב כאן יותר וזה סופי !!!! אין חזרה יותר !!!! ביי סנדי
....את מעל שלושים לא ? חחח אז תקפצי ל30 פלוס לפעמים

סנדי32

New member
יוו, אני בשוק אני בהלם אני המווומה

מז´תומרתתתתת הולך ????? וככה ניפרדים מיקירייך ????? אני כבר מגעגעתתתתתת
לאב יו

LIRI שלירי

New member
יאווווווו קפקא ככה עזבת בלי לומר ..

ככה עזבת בלי לומר להתראות בלי נשיקה זה מה שמגיע לי אחרי כל הנשיקות ששלחת לי מי יציף לי את הפרטי באדום... שיהייה לך בהצלחה אש תהייה ותמשיך להיות נחמד וגמר חתימה טובה

טאקילה~*

New member
קפקא מה קרה???../images/Emo20.gif

אמרתי לך בעבר ואני שוב אומרת לך.. תן לזמן זמן והכל יהיה בסדר. תהנה שם ותחזור לכאן. חתימה טובה ילד אהבה.

קפקא - אייך?

ככה עוזב אותנו מבלי לדעת מה הסיבה? מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

אני שמח בשבילך...

רק חבל לי על דברי הפרידה הקשים... אני מקווה שתמצא לך פינה חמה ואוהבת במקום אחר, רק אל תשכח שעל כל אחד שעזב או "נפלט" הגיעו עשרה שמצאו במקום זה את הבית שלהם. אז לא לירוק מהבאר ממנה גם אתה שתית... ואתן שואלות למה הוא עזב ? אולי לפני יום כיפור תעשו חשבון נפש קטן...

גם לי יש מה להגיד,,,

היית פה..? כן נהנית פה..? כן אתה הולך,,? אוקיי,, אבל למה להתבטא כפי שהתבטאת,,,? אל תשכח,, שלא בכדי ,, כעסו עלייך וגם קצת הקניטו,, אז בלי חשבון נפש,, צא לך לשלום,, התנפש,,, ואולי גם תחזור,,, שתהיה לך גמר חתימה טובה,, וכל שתבקש,, לו יהי,,,

נו באמת....

זה נראה לך רציני ? סתם נסיון לסחוט תשומת לב. "היהפוך כושי עורו ?...." שולינקה יקירתי, מתערבת איתך שהסיוט עוד לא נגמר.....

קפקא היקר.......

לא משתינים לבאר ממנו שותים....... בכול מקרה אני קראתי את מה שהיית כותב כאן אין לי ספק שתחסר כאן לאנשים מסוימים...... אבל מן הנימוס אפשר לעזוב כמו שצריך גמר חתימה טובה

למעלה