אולי את יכולה להוסיף פרטים על הפעול
כמו גודל הקבוצה או אופי קבוצה או משהו ואם יש לך פרטים וגם אם אין לך אני אשמח לעזור: זאת בעיקרון הפעלה לקבוצה גדולה אבל חפיף: סדרי להם בחדר בקן (או סניף או שבט או משהו) שלושה שולחנות שעל כל אחד פרוסה מפה בצבע אחר. לפני שאתם נכנסים לחדר שחקי איתם מולקולה מולקולה (כן זה כיף גם לגדולים) וחלקי אותם לשלוש קבוצות. כל קבוצה מתקשטת בצבע שנתת לה (שיהיה להם סרט מקרף על הראש או משהו כזה- את גם יכולה להכין משהו בבית) כל קבוצה בוחרת נציג שהולך לעמוד ליד השולחן. הנציגים נשאלים שאלות (הכיני כרטיסיות מראש) ורצים אל הקבוצה שלהם כדי להתיעץ איתם בקשר לפיתרון. הנציג שחוזר לשולחן שלו ראשון עונה על השאלה. במידה וענה נכון הוא מקבל 5 נקודות. אני ממליצה שהשאלות יהיו קשורות לתנועה, כי זה תמיד כייף. בין השאלות כדאי לשלב גם מסימות, כמו להביא 10 נעליים שחורות, להשיג 15 עטים וכדומה, כמובן שאת המסימות כדי להתאים לגודל הקבוצה. אם הקבוצה קטנה מידי בשביל להתחלק לשלוש את יכולה לחלק אותם לשנים אם זו פעולת הכרות או גיבוש אז יש לי פעולה שמתאימה לגיבוש יותר, אבל אני לא אכתוב אותה פה, תשלחי לי מסר ואני אתן לך אותה. צליל- קן רה"ע הנוער העובד והלומד