התיחסות הגננת

coffee4

New member
התיחסות הגננת

הבן של חברה שלי נמצא בגן פרטי והעקבות מחלה נעדר מהגן במשך שבוע. הגננת לא התקשרה אף יום מהימים לשאול לשלומו ואתמול כשהתקשרה לשאול על מסיבת חנוכה (בחמש )היא אמרה שיש עכשיו סדנה לחנוכיות (התחיל ב-4 ) והתנצלה ששכחה להודיע לה...

נעה גל

New member
לפני שאנחנו אוכלים את הגננת בלי מלח

מישהו התקשר להודיע לה שהילד חולה? היה קשר רצוף בין הבית לגן (אפילו עם אחת המטפלות)? אני אגיד לך למה אני שואלת - קודם כל, לפני הכל, אני חייבת להגיד שאני באופן אישי הייתי נפגעת אם הגננות לא היו מתקשרות לשאול מה קורה עם הילדים שלי כשהם חולים. מצד שני, אני גם דואגת לעדכן אותם על כל פיפס. לא קורה שהילדים נשארים בבית (גם אם הם לא חולים) מבלי שאני אודיע לגן וכו´. ואני חושבת שבענין זה הקשר הוא דו סטרי - אני מתקשרת, מעדכנת וכך גם הם אותי. הפעם היחידה שנתקלתי שצוות לא מתקשר לילד הביתה היתה, בגן אחר שאורן היתה בו, והצוות היה רגיל שהילד "נעלם" לטיולים לחו"ל כל פעם לכמה ימים מבלי שמודיעים להם. אני משערת שזה לא המצב אצל חברתך, העובדה היא שהיא הופתעה מתגובת הגננת (ללא קשר אם זה גן פרטי או לא). אני חושבת בזמן שאני כותבת לך, כי אני עוד לא בטוחה לגמרי לגבי מה אני חושבת על סיטואציה כזו. אני חושבת שכדאי לדבר עם הגננת ולשאול אותה - אולי יהיה לה הסבר שיניח את הדעת (נגיד, האמא שלה מאושפזת בבית חולים והראש שלה שם ולא בגן).

למעלה