התחתנו!

veredtered

New member
התחתנו!

שלום שלום... אז התחתנו, לפני שבועיים, חתונה בחצר הבית במושב, ו*כל* הכלבים השתתפו בחתונה. זה אומר השישה שלנו והשלושה שמחפשים בית. בסוף לא מצאתי מישהו שיקח את הגורים לאותו היום - פחדתי שהם יהיו סגורים בבית ויעשו פיפיקקי ויהיה ג'יפה - אבל מכיוון שהן הוצאנו אותם הרבה החוצה - למעשה רוב החתונה הם היו בחוץ כולם, אז לא היתה בעיה. דאגנו שבגלל שהורדנו את הגדרות הם יברחו אבל להפך, החבורה שלנו אוהבת אנשים ובעיקר כנראה אוהבת סטייקים, וכולם נשארו באמצע החתונה. הנה קישור לסיפור החתונה - יש שם גם כמה תמונות של הכלבים, וכשאגיע הביתה מבטיחה להעלות עוד כמה - יש גבול לכמה פורום חתונות מוכן לסבול תמונות של כלבים, אבל פה אני יודעת שהן תתקבלנה בברכה
. תודה לכל המברכים והמברכות בשרשור שפתחו לי לפני החתונה - שמחתי מאוד! ורד

Pooki Looki

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo85.gif

מזל טוב! שיהיו לכם חיים מאושרים ביחד!!
איזה כייף זה נשמע חתונה עם הכלבים

טון טון1

New member
איזה תמונה מקסימה, כלה יפייפיה ../images/Emo24.gif

והכלבלבים ממש מתאימים לך לשמלה, זה ממש מתחשב מצידם, מי צריך זר פרחים כשיש פרחים כאלה מסביב?
ועכשיו אני ניגשת לקרוא את שרשור החתונה, פשוט לא יכולתי להתאפק מלהגיב לתמונה וחתונות זה דבר מרגש ... תודה על השיתוף, פה לא יעצרו אותך גם אחרי מיליון תמונות של כלבים

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב ! שתזכו להרבה אושר ושמחה

דונינה

New member
איפה ישנם עוד אנשים כמו ,,,../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

עשית לי חם בלב ,
אתם אנשים מקסימים שיהיו לכם המון שנים של אושר וכייף והמון המון אהבה .

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

איזה שמלה מדהימה
טובב נוו זה הכלב לא השמלה רק מוסיפה

../images/Emo12.gif

אם לא הייתי נגד כל רעיון החתונות, הייתי מרשה לעצמי להודות שזה עושה חשק
כתונה מקסימה, זיוג מקסים וכלבים מקסימים
מזל טוב, ושיהיו לכם חיים הכי מאושרים שאפשר

AntilopA2

New member
מזל טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

נכנסתי לקישור...מדהים ומרגש!
וכמובן הכלבים מקסימים, איזה יופי לראות אותם בתמונות!:] אגב האחיינית הקטנה שלך מאוד מאוד דומה לבנות דודות שלי

avia4pets

New member
כלב מהממת ../images/Emo24.gifבטח הייתה חתונה מדהימה../images/Emo70.gif

רוצים עוד תמונות

בובוליקו!

אני מזהה אותו מקילומטרים, יש לי אובססיה קלה כלפיו. קודם כל, מזל טוב לחתן ולכלה המאושרים! נשמע, שהייתה לכם חתונה מקסימה. בטח מוזר, שלא צריך עוד להתעסק בהכנות לחתונה. לגבי בובוליקו המקסים, ראיתי שהוא מופיע באתר של SOS. אתם אתו בימי אימוץ? מזל טוב !!

veredtered

New member
כן זה הוא ../images/Emo13.gif

אנחנו כבר מזמן קוראים לו גורי ולא בובוליקו אבל זה לא משנה... אני מצרפת פה קובץ - מי שרוצה לשלוח במייל - מוזמן. מנסיון אם עושים מתוך הוורד 'שלח באימייל' (משהו כזה - לא זוכרת כרגע) אז זה נשלח יפה ולא רואים את הקוים של הטבלאות. חשוב לא לשלוח כקובץ מצורף כי לאנשים אין כוח לפתוח קבצים כאלה... אם מישהו יודע איך להכין קובץ JPG במקום, אשמח לשמוע... וכן, גם הוא וגם אחיו מגיעים כל יום שישי ליום אימוץ. בשבת היינו רק פעם אחת, בד"כ אנחנו מטיילים בשבתות... ותודה
. ורד

goolo123

New member
ורד!!! מקסים...מקסים...מקסים...

ניכנסתי גם לקישור,אפילו שאני נגד חתונות...זה ניראה מדהים יחד עם הכלבים,פשוט מקסים!! את נראית נפלא...(אחרי הרבה זמן....סוף סוף רואים אותך) מאחלת לך ולבן זוגך את כל הטוב שבעולם!!! מזל טוב!!!!!

קים 26

New member
שתדעו רק ימים טובים ומאושרים../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

רק אושר בריאות ונחת, שיהיה המון מזל טוב ובהצלחה. כן ירבו אנשים כמותכם בעולם..... מעריכה את שניכם עד אינסוף.....
שרית

בת עולם

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif

נראה שזו הייתה חתונה מיוחדת מאוד
קראתי את כל השרשור שם, והתמונות מדהימות
עכשיו גם אני סקרנית לדעת 'איפה' בדיוק הכרתם

למעלה