התחתית של התחתית

סנגי

New member
התחתית של התחתית

שלום לכולם שמתי לי למטרה להעניק לכל אחד ואחת מהפורום תיקווה ואופטימיות מתוך ניסיון חיי כל חיי הייתי בעיקר בקשיים אך היו גם ימים טובים למדתי להעריך שרוב הדברים בחיים הבל הבלים בדיוק כמו שאמר קוהלת המרדף התמידי לכסף בזמן שאתה דורס אנשים בדרך הרדיפה להשכלה גבוה באה ברובה לאמר לאחרים שאתה יותר חכם מהם ולא באמת כי אתה רוצה. אתה שואף להיתחתן אם האישה היפה ביותר רק בכדי להראות כמה אתה "כלי" גם אם אתה לא אוהב בכלל, אתה רוצה את הבית הכי יפה גם אם תשתעבד כל חייך לבנק ולמשכנתא . הגעתי בחיי לתובנות שלא משנה כמה חברים היו לך בתאכלס אתה לבד בעולם רוב רובם של הסביבה מהעריכה אותך רק בפרמטר של הצלחה וכסף וכשאין את זה הטלפון הסולולארי יפסיק כבר לצלצל להתריע על הרייטנינג הגבוה שלך, הבנתי שבחיים אתה צריך לקבל את עצמך כפי שאתה גם אם אתה שבור רצוץ וכולם מסתכלים עליך ברחמים אך אף אחד לא מושיט לך יד להקים אותך מהקרשים הבנתי שאתה צריך לשמוח ולהיות מאושר מהדברים הקטנים של החיים בפרט אלו שהחיים נותנים חינם כמו זריחה יפה וים כחול הבנתי שאהבה תהייה לי קשה למצוא כי לצערי רוב הנשים מחפשות כספומט ואני אפילו אין לי את הקופה של קקל יש לי המון דברים אחרים ובכמויות אך הנוחיות והפוזה זה מה שמשחק אצל הנשים ואף אחת לא תגיד לי שהיא לא כזו כי כולכן כאלו ואם יש אחת שהיא לא כזו מחר אני כבר מציע לה את הכוכבים ומוריד לה חתיכה מהירח בשביל טבעת לחתונה החיים יפים רוב רובם קשים צריך לדעת להסתכל שגם בקושי יש פתרון שמתחבא שיגלו אותו.

מילים כדורבנות../images/Emo45.gif

כן אנחנו חברה שופטת... אבל לא כולם מאחלת לך שתמצא את האחת שעבורה תוריד כוכבים וירח ( רק תשאיר לנו גם קצת אה?
)

אנושית~

New member
יש גם אחרת

כנראה שלמזלך נתקלת באנשים הלא נכונים אני מאחלת לך שבהמשך דרכך תכיר גם מהצד השני של המתרס כאלה שיעריכו ת,הדברים שאי אפשר לקנות בכסף שיהיו לצדך בזמנים של צער,שמחה,נפילה ועליה .(שלעולם לא תזדקק ) שתהיה שלם עם מה שת,עושה .. שתגיע להישגים ולא בכדי שאחרים יעריכו אותך אלא בשביל עצמך נכון שהזריחה יפה אבל היא נעשית יפה יותר ..בשניים. תודה לך ששיתפת.. וברוך הבא אלינו

ImmortalSoul

New member
../images/Emo23.gif

הבטחתי לנסות הבטחתי להשתדל והמסקנות שהגעתי אליהם בזמנו היו כמו שלך . אבל היום אני יודע מי אני וקצת כמה אני שווה אז אל תתן לעצמך לדכא את עצמך להיפך תתן לאגו הקטן הזה שם בפינה הרחוקה קצת תקווה . ושיהיה המון בהצלחה.

סנגי

New member
התובנות החדשות

היי לכולם נכון הגעתי לתחתית ומעבר לזה וכיום בזכות התובנות "והארות" שקיבלתי חיי מתחילים לזוז כלפי מעלה האומנם באיטיות אך נבנים נכון העניין הוא שאף פעם לא נשברתי תמיד ידעתי שאני שווה משהו עובדה סוף סוף קלטו את הכשרונות החריגים שלי ששווים הרבה כסף לחברות הון סיכון שהיו אולי מוכנות להשקיע בפטנטים פורצי דרך שהמצאתי זה מוזר אבל שקולטים על אדם פשוט שמביא פריצות דרך אם באומנות או בהמצאות טכנולוגיות מבינים שבסופו של דבר הקושי הוא המשייף הטוב ביותר הלחץ יכול להפוך פחם ליהלום והסטנדרט החשוב ביותר שהצבתי לעצמי לא משנה לאן הגיע להשאר אותו אדם פשוט ולעולם לא להיות יהיר על אחר ובטח לא ללעוג לחלש כי מי יודע מי עומד מולי ומה סיפורו דאג להיות איש טוב כי אלו המעלות היחידות שלוקחים שהכל ניגמר.

למעלה