התחשק לי לעדכן...

התחשק לי לעדכן...../images/Emo9.gif

עשיתי היום בדיקות דם לפני הניתוח (עוד 22 יום...
) שקיעת הדם שלי פשוט מדהימה
87 ! (עולה ועולה...) וברור לי שזה מהאנדו' ומהדלקות שהוא עושה לי ! והכולסטרול, הייתי בטוחה שכעת תחת הלוקרין הוא יירד חזרה לנורמה אבל לא
הוא ירד מעט מאוד ואמרו לי שהירידה ממש לא משמעותית (לפחות הכולסטרול הרע ירד משמעותית). מעניין האם גם הלוקרין משפיע על רמת הכולסטרול כמו הגלולות או שבגלל שהפסקתי את הגלולות רק לפני חודשיים הוא עדיין לא הספיק לרדת (סתם מעלה השערות). האם מישהי בדקה כולסטרול תחת לוקרין/ דקאפפטיל? ופתאום גם הברזל בנורמה (חוץ מהפריטין שעלה מעט אבל עדיין מתחת לנורמה), ממש מוזר כי לא שיניתי כלום בתזונה ולא לקחתי כדורי ברזל, רק התחלתי לקחת FOLIC ACID ומגנזיום אז אולי אחד מהם משפיע גם על הברזל, כי אחרת ממש אין לי הסבר (ואולי בכלל לא צריך למצוא הסבר כי ברור שזה טוב שהברזל כעת בנורמה).

galim29

New member
מייקוש אהובתי../images/Emo24.gif

לא שאני רוצה להלחיץ אותך מתוקתי אבל מעל 50 השקיעת דם זה מדאיג. הראיתת לסוריאנו את התוצאות?

תאמיני לי שאני יודעת../images/Emo13.gif

והאמת כבר הפסקתי להילחץ...כבר רגילה... זה כך כבר שנים
רופא המשפחה שלי בכלל לא נלחץ, הוא החליט שזה בגלל חוסר ברזל, מה שיכול להיות אבל לא אצלי, עובדה שהפעם הברזל תקין והשקיעה עלתה לעומת הפעם הקודמת (לפני חצי שנה השקיעה הייתה 75) מה שמוכיח שזה לא מחוסר ברזל. פעם כשהתוצאה הגיעה ל- 114 נשלחתי לברור בבי"ח, כל הבדיקות היו תקינות וכמובן שאז אפילו לא שמעתי על האנדו'. שאלתי בעבר את סוריאנו על כך והוא אמר שזה בהחלט יכול להיות מהאנדו'. את התוצאות הנוכחיות אראה בשבוע הבא כשאהיה במרפאה.

לא מבינה בזה כלום יקירתי

יודעת רק להסתכל אם זה בנורמה או לא ומה שלא נראה לי בודקת ב"אינפומד" ובזה זה מסתכם. לא מבדילה בין הבדיקות אפילו לא יודעת מה זה הכולסטרול הרע והטוב
רק שולחת לך
ו-
לפגישה מוצלחת עם סוריאנו שבוע הבא...

זואילי

New member
גם אני לא מבינה בזה בשיט

אבל מתרגשת לקראת הניתוח שלך.... ואוכל אפילו לבקר אותך יען כי אינני הרה ולא אחשוש מלחטוף מיקרובים בבית החולים. נאכל סוגבניות ונדליק נרות חנוכה ונסובב סביבונים על בטנך ואז תקיאי עלינו (כבר רגילה לחברות מקיאות, זה בסדר) או שתדברי איתי ותוך כדי תירדמי ורק תמשיכי להזיז את השפתיים ללא קול ואני אצחק עלייך הרבה עם ארץ דמיוני. יהיה שמייח

טוב שאת שמחה ../images/Emo46.gif

אני ממש לא מחכה להרגשה הנוראית אחרי ההרדמה... נורא רק להיזכר איך היה בפעמיים הקודמות שעברתי הרדמה מלאה
לא מאחלת את ההרגשה הזאת לאף אחד! איזה כייף לאלו שעוברות את ההרדמה בקלות... (אני מוסיפה לך נקודות שיהיה לך יותר קל...
)

את לא תשכחי לי את זה בחיים לא?

מייקי תסלחי לי על הרוע אבל מקווה שזה יקרה גם לך כדי שאני יוכל לראות את זה מהצד השני
אני מצטערת שאני עויינת אבל היה לי מין יום כזה....

זואילי

New member
דמיוני

זוכרת את תיכנונינו לפוש למס' ימים להירגע? לא הגיע הזמן?

נעמי 17

New member
מיקלולי

הברזל בהשפעת החומצה הפולית זה מה שהיא עושה, גם משפרת את ספיגת הברזל הטיבעית וגם מוסיפה. אצלי הכולסטרול הרשע ירד לרמות נורמאליות בהשפעת הדקא, וגם ירדתי איזה 10 קג שהעלתי אותם ביגון כשהפסקתי עם הדקא. הגלולות לדעתי גם משמינות וגם מעלות כולסטרול.. בקשר לשקיעה אין לי מושג....

או טוב להבין

ממה פתאום עלה הברזל! כשאת כותבת הכולסטרול הרשע את מתכוונת לLDL או לכולסטרול באפן כללי? כי לי באמת עם הלוקרין ה- LDL ירד מ- 222 ל- 164 - ירידה משמעותית! אבל הכולסטרול הכללי ירד רק מ- 297 ל- 273
. וברור שהגלולות מעלות כולסטרול, לפני שהתחלתי אותם היה לי כולסטרול מעולה של 190. ותמיד עם הגלולות הכולסטרול אצלי קופץ.

מנדליקה

New member
הי

מתי את אמורה לעבור את הניתוח? אני כאמור הייתי אמורה לעבור אותו לפני כשבועיים ודחו לי אותו. שלשום התקשרו לבשר לי שתואם לי ניתוח ב- 30/12 (חגיגות הסילבסטר בתה"ש)... האם תהיה לי שותפה לחדר מהפורום? בכל מקרה שיהיה הרבה הרבה הצלחה.

זואילי

New member
תאריך גאוני!

אחרי שנחגוג חנוכה עם מייקי, נעבור אלייך, לחגוג איתך את סיום השנה האזרחית. נבעיר זיקוקים במחלקה, נקפיץ טקילות על בטנך, נעשה ספירה לאחור מלאת משמעות, אולי תזכי לנשיקת חצות מאחד הרופאים.....
והלוואי וגם את תקבלי איכות חיים לשנה החדשה!

זואילי

New member
ממממ...

אין שום יום חג בינואר...מה נקפיץ על בטנך? את יכולה לדחות ל 9 בפברואר? כי אז אפשר יהיה להביא שתילים ולהשקות אותם על בטנך, לחוג במעגל סביב עץ כדי לעזור לגז להתפוגג, ננשנש פירות יבשים ואולי יהיה גם גשם! גם אם לא תצליחי לדחות את מועד הניתוח.... אם תרצי נארגן לך פמליית מלוות שתנעים את זמנך

אני עוד אחת שלא מבינה ../images/Emo3.gif

וכיוון שאין לי מושג מתי יצא לי להכנס לכאן שוב (לצערי
) כבר מעכשיו מאחלת לך באהבה
הרבה
בניתוח... ובאמת מקווה שלא תעברי שוב שום סבל שלאחר ההרדמה... ואולי דווקא טוב שזואילי וארץ דימיוני יעשו לך קצת שמח
בעצם מתאים יותר אייקון זה
לתאריך (כל הכבוד לכן
)

למעלה