התחשמלות

מלוואח

New member
התחשמלות

לפני זמן מה, הייתי בערב פילוט במקום כלשהוא ושם תרגלנו תרגיל "chakra breathing". את התרגיל שמורכב מנשיפות ושאיפות ביצעתי בבית ובמהלכו חוויתי דבר חדש: היו לי כיווצים לא רצוניים ברגליים, והרגשתי זרמים חזקים עולים מכפות רגליי מעלה עד איזור המותניים. חשתי שמשהו מבפנים מתפרץ החוצה והתחלתי לבכות ולצחוק באופן לא רצוני. לאחר שנרגעתי, הרגשתי משוחרר, חושיי התחדדו - פתאום הרחתי ריחות שלא הרחתי קודם, לטעם של המיץ שאני שותה היה טעם אחר לגמרי... לא המשכתי עם העניין גם כי התעצלתי (זה תרגול של שעה), גם בגלל שקצת פחדתי מהתופעה, וגם בגלל שלא ראיתי באופן ברור איך זה עוזר לי עם התהליכים האישיים שלי... אם למישהו יש מה לומר\הסבר\מוטיבציה בעניין, אשמח לשמוע, אבל רק תשובות מהחוויה, ולא מהספרים או מאנשים אחרים , בבקשה... שלום ובטחון לכולם, מלוואח.

drall

New member
זה נורא פשוט

אנרגיה שהיתה כמוסה אצלך הצליחה לזרום עד צ´אקרת הלב. זה גרם לכל התופעות שציינת. תמשיך הלאה דרול

מלוואח

New member
למה להמשיך הלאה עם זה ?

משום מה, כיום בעיקר אחרי ההתוועדות, אני חש שאין כל צורך במאמץ כדי להגיע לעצמך... הכל נמצא, צריך רק לדעת מאיזה כיוון לגשת... אין צורך להטיש עצמך בתרגילי יוגה שונים, במדיטציות ארוכות ומיגעות של שעה ויותר, בתרגילי נשימות לפתיחת צקרות, בקורסים ל"תקשור" ושאר מיני ירקות וכו... וכו... למה צריך את זה ?! התשובה שלי : לא צריך את זה. להיות טבעי. להוקיר תודה. אז אפילו אכילה היא מדיטציה, ללא שום מאמץ, ללא טכניקות ("חושך", ויפסנה וכל השאר...). גם סקס נהיה מדיטציה, וזה בא טבעי. אתה פתאום רואה את עצמך באקט של אהבה. הרגשה מוזרה, ונראה לי שזה מה שהוגדר כטנטרה... לא יודע, אבל דוקא מחוסר הידיעה הזו כל דבר חדש לי, כל זה קורה לי והכי חשוב זורם בטבעיות ולא באופן מאולץ, לא במאמץ... טוב, יכול להיות שאני "עוף מוזר" בכל הסיפור הזה... אבל, שיהיה כך, אני אוהב את זה ככה... ביי

אינקה

New member
תשמור על "זה" ../images/Emo13.gif

המצב שאתה מתאר הוא מבורך. אם תצא ממנו - יתכן ותצטרך שוב את ה"טכניקה".

מלוואח

New member
אם אצא ממנו - אז לא נורא

לא צריך להפוך את העולם כדי לחזור אליו... זה מטופש... אני יודע שהוא קיים, וזה מספיק.

אינקה

New member
כל עוד אתה יודע אותו

ולא רק כידיעה שכלית או זכרון רחוק - אתה בו.

drall

New member
אוקיי מלאווח

אין לי תשובה ללמה שלך אבל כל חוויה היא עוד רמז, עוד דלת שנפתחת. מצאת? אשריך! בהצלחה בהמשך הדרך ולשרותך תמיד דרול

למעלה