זה מקרה שכיח?
י ינוקא1 New member 22/1/13 #22 כשהייתי בן 3 בדקתי מה קורה אם מכניסים מחט תפירה לתוך השקע בקיר , וכנראה שמאז אני הילר
S snoopytush New member 22/1/13 #24 יש לך חשמל בידיים מקווה רק שהמטופלים לא התחשמלו צריך לשים עליך שלט "לא להתקרב סכנת התחשמלות"
0 0 אור 0 New member 22/1/13 #26 לא רק להילרים אני אמנם מוצאת יותר ויותר שהטיפול שלי הולך לכיוון האנרגטי, אבל עוד לפני גיליתי שקרקוע בטיפול משדרג את האיכות שלו עבור המטופל ועבורי
לא רק להילרים אני אמנם מוצאת יותר ויותר שהטיפול שלי הולך לכיוון האנרגטי, אבל עוד לפני גיליתי שקרקוע בטיפול משדרג את האיכות שלו עבור המטופל ועבורי
H hal767 New member 22/1/13 #27 לפנות לרופא לספר לו בדיוק מה קרה ומה קורה עכשיו. יש לבדוק אם יש קשר בין ההתחשמלות לבין התחושות. לבדוק האם ההתחשמלות עוררה משהו שהיה חבוי. בקיצור, קודם לאבחן במדוייק.
לפנות לרופא לספר לו בדיוק מה קרה ומה קורה עכשיו. יש לבדוק אם יש קשר בין ההתחשמלות לבין התחושות. לבדוק האם ההתחשמלות עוררה משהו שהיה חבוי. בקיצור, קודם לאבחן במדוייק.
H hal767 New member 24/1/13 #30 יעוץ במסגרת הפורום הוא בניגוד לכלליו ובניגוד לכללים של רפואה נכונה. אין ליעץ לאדם שאין מכירים הייטב, ובוודאי לא יעוץ כזה מסוכן (2 גרם ויט. סי ביום) שמאד יכול להזיק.
יעוץ במסגרת הפורום הוא בניגוד לכלליו ובניגוד לכללים של רפואה נכונה. אין ליעץ לאדם שאין מכירים הייטב, ובוודאי לא יעוץ כזה מסוכן (2 גרם ויט. סי ביום) שמאד יכול להזיק.
י יעל ND New member 27/1/13 #31 דוקא ניסחת את הבעיה יפה מאד. תפנה לנוירולוג וספר לו בדיוק את מה שסיפרת לנו. רפואה שלמה.