התחרטתי

Prof C. Weasley

New member
התחרטתי

למרות שנורא אהבתי את הרעיון של מפגש של כל חברי הארי פוטר המקוונים, התחרטתי. כל הקטע הוא שלא יודעים מי זה מי, וזה כיף המיסתורין הזה :) זו אחת הסיבות שאני לא אוהב לשלוח תמונות שלי, או לתת את המספר טל´ שלי (וגם לא נתתי!) אני אישית מבסס את ה-"משתמשים" לפי השם שלהם, לפי ההתנהגות שלהם, ולפי התיאור שלהם :) אבל מצד שני - השקר גם זה לא כל כך טוב... חבר שלי היה כל הזמן (אנד איים סיריסו!) מדבר בצ´אט ערוץ הילדים. כותב שם משפחה מזוייף, אומר שהוא בן 14 וכו´... וד"א - אתי, תודה על הפרסום! אז זה נראה לי הכל, צ´ארלי&קרצי פוטר&דר´ ג´קיל, יו"ר מועצת החולים של בית החולים מנגו. איי סי קקה: 85779836

המ...

דווקא מסקרן לדעת איך אנשים נראים ואני לא בפורום בשביל לעבוד על אנשים אלא בשביל לדבר בלה בלה... אני מכוערת גאה {לא! חכו רגע! יש לי חן! באמת! גם אמא שלי אומרת!}, יש לי קול די מוזר, כשחושבים על זה ואני בת 14 אז אין לי במה לשקר בקשר לגיל בלה בלה...המ...ולא ממש יזיז לי אם כל חברי הפורום יראו כמו קרפדות, אני מניחה...אמממ...חיחי...*בורחת* -ליאת-

Prof C. Weasley

New member
מצד שני...

זה דווקא מעניין, אבל כל הכיף זה המיסתורין - זה הכיף האמיתי... אבל זה ברור שעוד יפגשו... (מבזק ועד שניפגש, והמפליצים יפליצו :) אין לי כוח לכתוב את החתימה...:) שטוזה, די ללקק אותי!

Mentos

New member
מצד שלישי...

זה יותר נחמד לראות עם מי אתה מדבר וגם לי לא איכפת איך נראים פה כל הפורומיסטים אין לי משקפיים אבל גם אין לי משהו נגדם אני מכיר הרבה אנשים שהפנים שלהם נראים ריקים בלי משקפיים (איפה דניאל כשצריך אותו)
אני לא בטוח שאני רוצה לדעת מה\מי זה שטוזה... -=MentoS=- "כואבת לי האצבע"

Prof C. Weasley

New member
או,

שטוזה זו הכלבה שלי, קרצי פוטר זה הפיצול אשייות שלי, צ´ארלי זה עוד פיצול אשיות, ודר´ ג´קיל... אממ... אתם לא מכירים אותו?! מצורף לפה סיפור שכבר פירסמתי, אבל אם כבר מדברים על פיצולי אישיות :)

רום, עוד לא למדת?

קרצי זה השם שלך!! כלומר קוראים לך (לפי דעתי) אמממ טוב מה השם משפחה שלך? חחחח :) סתם, קרצי פוטר, זה השם האמיתי שלך, ורום זה השם שאתה מעדיף להשתמש בוא כדאי שלא יצחקו עליך!!! (זה נשמע מפגר לאללה נכון?) TaLi *שומעת בלינק!!!!!!!!!!!!!!*

MadonnaFan

New member
למה,

כולם אומרים שדניאל היחיד בלי משקפיים??? גם אני *טוק טוק טוק על עץ* *נסקלת ע"י כל משקפופרי הפורום, שזה בעצם כמעט כולם... המפ... @מעין@ או, מי אמור, טה קיירו מוצ´ו, או, מי אמור, טה בוי אה מטר דה נוצ´ה, או, מי אמור, טה קיירו -מעין בהשראה פתאומית, ומי שיודע ספרדית שלא יקרא את זה. אופס, טו לייט-

למעלה