התחרטתי!!

G e o r g i a

New member
התחרטתי!!../images/Emo7.gif

דירגתי במנילה במקום הראשון הדרכת יח"ש (מדריכת חי"ר). התלבטתי בין זה לבין תפקידי הוראה והדרכה במשרד החינוך - מדריכה במסלולי טבע, אבל עשיתי את הבחירה. ועכשיו הגעתי למסקנה שזו היתה טעות
ההדרכת חי"ר הזאת לא תיתן לי כלום בחיים! (אני מודעת לכך שלא בטוח שאני אקבל לזה זימון, אבל בכל זאת!) מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? יש דרך לשנות את זה? לקבל בכל זאת זימון לתפקיד הדרכה במסלולי טבע? אוף.

דירגת את שניהם או אחד מהם?

בכל מקרה אני כמעט בטוחה שעם הרבה נדנודים, מכתבים, בקשות וטלפונים יש סיכוי שאפשר לשנות את המנילה. אבל- אם דירגת את שניהם באמת שחבל על המאמץ..זה לא כזה קריטי. יכול להיות שלא תקבלי מיונים הדרכת יח"ש ודווקא תקבלי מיונים להוראה והדרכה במשרד החינוך.. גם אם תקבלי מיונים להוראה והדרכה- אף אחד לא מבטיח שתתקבלי דווקא למדריכה במסלולי טבע

Amazing18

New member
אה?!

את מעדיפה ילדים בני 12 נוטפי חרמנות לעומת גברים מסוקסים שיראו בך כוסית גם אם את לא באמת כזו?!

סנוביש

New member
../images/Emo45.gif

ועכשיו ברצינות... את יכולה לפקסס אלפי בקשות שישלחו לך זימונים לאשכול שאת רוצה. וחוץץץץץ מזה.... שאף אחד לא מבטיח לך שתקבלי דווקא הדרכת חיר ספציפית
יח"ש = בין היתר גם מדריכת תותחנים וכאלה. מה גם שהדרכת יחש זה ה-דבר, אז מה לעזאזל עובר לך בראש כשאת רוצה לשנות את הסדר?! בהצלחה, בכל אופן :)

למעלה