התחרות ב16.

• פותח הנושא 2eye
  • פורסם בתאריך

2eye

New member
התחרות ב16.

למרות שזה עוד די רחוק, זה לר כ"כ רחוק, ואולי זה בגלל שאני משועמם ורוצה לפתוח שרשור חדש? אזז... מה אתם יודעים עליה? [יש גם דראסג' וגם קפיצות?] אתם משתתפים? באיזה מקצה? וכל מה שבא לכם..

../images/Emo13.gifאני מתחרה...

יש דרסג' ביגור , דרוג ראשון לצלנג' ולצפון...ואני מתחרה ב-ב'.. סוף סוף התחילה העונה

גמני

הולך בסדר!! מתחילים לדחוף אותו הצידה ואחורה איזה כייף לראות אותך!! תבואי ... אני מתגעגעת המוןן..

גמני פיצית שלי אני אשתדל לבוא....או

אולי אני אלך לתחרות קפיצות אבל לא בטוח...חח....אנחנו צריכות לדבר יותר פיצית שלייי מואה לאב יו...

חחח

עכשיו שמתי
למה לא רשום לך בכינוי משו עם מוקה או עם לאדה?? אני בשוק!
סתם , תבואי לתחרות... אני מתגעגעת

חחח אני יבוא יפה שלי רק בשבילך ובשב

יל ענבל....איך הולך לה אצלכם דרך אגב?! יפתח מכר את מוקי שלי ואפחד לא יודע לאן....ואת צודקת אני ירשום את הקשישה שלייייי

SILVER LADY

New member
יש רק דרסאג' ב16

ב30 יש ביגור את הקפיצות
הולך להיות טווווווווווב במיוחד שזה רק 10 דקות ממני
חעעעעע

אני מחכה לתחרות הזאת למרות שאני פוח

דת מוות שהחמור שלי יתלה אותי על איזה עמוד..... תגידי יפתח הזמין אותכם לבדיקות אצלנו בשישי?!

2eye

New member
קופצת?

איזה גובה? פיוו ^.^' כבר חשבתי שלא אספיק להירשם, למרות שהיום נרשמתי... יגור, טוב, לפחות לא ניר דוד [לא שאלה של החווה, אלא זמן נסיעה]

אני לא בטוחה שכולם יכולים לבוא....ז

זה בעיקרון רק של החווה שלנו אבל אתה יכול לברר....אמממ אני יתחרה 70 כי יש לי סוס מפחיד ואז תחרות הבאה 80

אני דיברתי על הבדיקות.....התחרות ב-

30.9 היא של הליגת ביצפר אני לא יודעת אם יפתח יוסיף ת'גובה שלך כפנימי.... הליגת ביצפר בעיקרון היא המטר ומטה....

2eye

New member
טחחח

אני יודע שאני כבר לא ליגת בצפר. P: המממ, אבל התכוונתי לאם יש תחרות ב30.9 בכללי. ואם היא ביגור

למעלה