התחרות באלונים

איליוס

New member
התחרות באלונים

ערב טוב לכולם רציתי לשאול בדרכ מתי מתחילה התחרות? אם מפורסם באיזה שהוא נקום רשימת המתחרים ובכלל איך מתנהל העניין תודה? ומי מגיע בסוף?

עונה

אני אהיה כל התחרות ואני מציגה ביום שישי מקצה אחרון. ביום שישי מתחילים המקצים בשעה 10:00 (בד"כ זה 8:00). יום שבת במקצים מתחילים ב-9:00. את ההזמנה לתחרות שכוללת את המקצים לפי הסדר תוכל למצוא באתר ההתאחדות בהקלקה בלוח תחרויות על התחרות המבוקשת. מקווה שעזרתי. ומקווה לראות הרבה-עמית.

jgut

New member
עוד לא פורסם סדר כניסות

אבל פה פורסם סדר מיקצים ושעות התחלה... התחרות בדרך כלל מתחילה בסביבות שמונה וחצי, אך הפעם היא מתחילה ביום שישי בעשר בגלל ביטול של מקצי ההבקר. כשאת מגיע לתחרות מחולקת שם תוכניה עם סדר מקצים וסדר הכניסות (שם מתחרה + שם סוס וכו'). בדרך כלל בין מקצה למקצה יש חימום של חצי שעה, אלה עם כן יש מיעוט כניסות ואז עושים כמה מקצים ברצף. יש גם קריין שמסביר תוך כדי מי הסוס, מי המאמן וכו'. אני נוסעת כבר מחר לאלונים ונישן שם בלילה. שני הסוסים שלי מתחרים (לא איתי) ביום שישי. אחת בבוקרבפלז'ר והשני אחרי הצהריים בריינינג נוביס.

איליוס

New member
יש מצב למפגש פורום קצר בשבת?

רק למטרות היכרות או משהו או זה לחוץ מדיי?

jgut

New member
אני ממש אשמח

גם בשבת אף אחד מהסוסים שלי לא מתחרה אז יהיה לי יותר זמן. אפשר לקבוע נקודת מפגש לפני הריינינג פתוח.

dixie chick

New member
אני מתרגשת ../images/Emo13.gif

וואו כמה זמן לא התחרתי... לצערי פעם אחרונה שרכבתי על הסוסה שלי היא לא הרגישה הכי טוב שלה (ואפילו די רע) ואני ממש (ממש!) מקווה שעבר לה היום ושהיא תהיה טובה מחר ומחרתיים במגרש זר!!

בהצלחה לחברי הפורום המתחרים ../images/Emo13.gif

למעלה