התחפשות נסיכת פופ

חסוייה1

New member
התחפשות נסיכת פופ

אנשים..אני רוצה להתחפש לנסיכת פופ בדיוקקקק כמו שרוני לבשה בפסטיגל מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג את התחפשות?? או את הלבוש הזה??? בבקשה תעזרו,...

אם אני לא טועה../images/Emo42.gif

התלבושת עוצבה במיוחד לפסטיגל והותאמה במיוחד לרוני. לא

חסוייה1

New member
איזה פורום מעפן...

איזה מין פורום זה אם אתה לא יודעים לענות תשובה?אה??? אם הייתי מעריצה נואשת של רוני כמו שאתם.. כבר התחפשות מזמן היית אצלי ביד גם אם זה עוצב לרוני... פחחחחחחחח סאלאמאת

נסיכת pop

New member
זהו פה הבעיה...

אנחנו לא מעריצים נואשים ואת הנואשת היחידה פה שאת חושבת שבפורום עונים אחרי שניה
אנחנו לא יודעים מאיפה אפשר להשיג את זה כי זה תפור במיוחד לרוני, במיוחד לפסטיגל.. את יכולה לנסות להשיג משו דומה בדיוק כזה לא נראה לי. אלא אם כן יציאו תחפושת נסיכת פופ

חסוייה1

New member
אז פה השאלה שלי היית..

למרות שכבר יש לי תשובה אם יש תחפושת כזו-אם היא יצאה כבר !1 וכן..אני נואשת אני נואשת לתחפושת אני לא מעריצה אפ'חד אני מעריצה את כולם רק מעריצה מרחוק.. זה ההבדל ביני לבינכם! ותודה

perrinat

New member
לא צריך להתעצבן../images/Emo140.gif

אין תחפושת כזו בחנויות, כמו שרינת המליצה לך- את יכולה ללכת לתופרת שתתפור לך תחפושת כזו. שיהיה פורים שמח

נסיכת pop

New member
תקשיבי מותק...

את תדברי יפה על הפורום שלי ואם יש לך בעיה עם "הנואשים" את לא חייבת לשאול אותם שאלות...

MaY1212

New member
איזה קליטה שואפת לאפס!

מה לא מובן?! אין, כלומר לא, כלומר אין, כלומר לא יצאה ולא יצא תחפושת של רוני!!!!!!

אנחנו מנסים להסביר לך../images/Emo42.gif

התחפושת הותאמה במיוחד לרוני ותפרו אותה במיוחד לרוני
אין דרך להשיג אותה
אהה,כן,אנחנו
לא
נואשים

מעפן המעפנה היחידה זאת את

ותתחילי להירגע שאת מדברת על הפורום המושלם הזה. והיא לא הייתה ביד שלך בגלל שהיא לא בחנויות

../images/Emo45.gif בדיוק!

אנחנו בפירוש מנסים להסביר לך שתפרו את זה במיוחד לרוני בפסטיגל כמו שרינת אמרה ואת לא תעיזי לקרוא לפורום הזה מעפן
שמעת נ"ב: סליחה שאני חוזרת על הדברים פעמיים פשוט הילדה צריכה שזה יישב לה טוב במוח !!

למעלה