התחפשות בפורים ???

התחפשות בפורים ???

יש סף גיל מסויים שאז זה כבר לא מכובד להתחפש ? או שההתחפשות שייכת לכל גיל ? אני מחפש רעיון התחפשות יש למישהו רעיונות ? :) העיקר שיהיה פורים שמח

סבא שלי עליו השלום...

בגיל 70 עוד נהג להתחפש, לא ממש תחפושת רצינית אבל היה חוןבש כובע של ליצן, או מסכה או מצמיד איזה אביזר של אחד מהנכדיןם לבגד, כמו שנאמר... העיקר שיהיה שמח. דרך אגב- סבא שלי לא היה צריך דווקא את פורים כדי להיות ליצן, ויחד עם זאת- היה גדול בתורה

דוסית1

New member
סבא גנוב... :)

אני חושבת שלהתחפש זה תמיד נחמד והעקר שיהיה עם רמה וטעם... ובקשת הצעות אז אולי תתחפש לושתי? :)

אני חושב שהמבוגרים של היום

מפספסים משהו, היה עדיף שכל עמישראל יתחפשו זה רק מוסיף לאוירה הנחמדה שיש בפורים. ועדיין אני מחפש רעיון להתחפשות מקורית לא אחשורוש המן ובן לאדן וכאלה משהו מקורי.

MENIMEN M

New member
אין

אין סף גיל אני מכיר מבוגרים שהתחפשו אמור מה גילך ומה התקציב שלך לתחפושת ואני יתן לך ראיון

MENIMEN M

New member
רעיון

בת, זה יפה זה מצחיק ואם קצת תשקיע לא יזהו אותך אתה צריך: פאה ישנה, בגד של בת אפילו חלוק, שרשרת צמיד >>>

באמת רעיון מוצלח

הבעיה שלי היא שיש לי זקן קטן אמנם אבל זה מספיק בשביל שיזהו אותי מיידית כגבר, יש לך רעיון מה עושים עם הזקן ?

דוסית1

New member
אפילציה או הסרה בליזר לפ

נטורפיל מדיק סנטר: 1800800080 והזקן יעלם :)

דוסית1

New member
אוי, לא התכוונתי ברצינות.

מותר לשאול באיזה אורך הזקן שלך, אני מנסה לחפש פיתרון יותר מעשי..

MENIMEN M

New member
עם

אין לך מצב להתגלח (ואתה לא רוצה להתחפש לגרוזינית) זה בעיה אני יחשוב על פיטרון

דוסית1

New member
רציתי להזכיר...

שכדאי שתברר אם אין בתחפושת כזאת איסור של "לא ילבש" כי אם לא אז יש לי רעיון בשביל הזקן שלך....

MENIMEN M

New member
בכל אופן

תכתבי את הרעיון גם אם יש בתחפושת לא ילבש מעניין לשמוע את הפטרון

דוסית1

New member
או.קי...

בעצם דבר ראשון בשביל שניכם רציתי להזכיר שאת המלה פתרון כותבים כך ולא כנ"ל. ובקשר לפתרון, אז אולי תתחפש לאחות (רחמניה :) שכידוע צריכה לחבוש(?) על כל אזור הפה והלחיים מגן סטרילי.. כך תהיה גם בת ועוד בת מחופשת ואף אחד לא יחשוד בך... :)

דוסית1

New member
ומה יעשו הסלולארים...??

תארגן לנו איזה משהו שנוכל ג"כ לחזות ביגיע מוחנו (הקודח אפשר לומר... :)

כל עוד אני לובש מכנסיים ולא חצאית

אין בעיית לא תלבש. בפאה אין לא תלבש כי יש גם גברים שלובשים פאה לדונמא אנשים שהתקרחו (מקווה שכותבים את זה כך).

MENIMEN M

New member
חמוד ופשוט...

להתחפש לקופי ענן מזכ"ל האו"ם אתה צריך רק מסכה של קוף וחולצה עם ציור ענן או ציור של ענן שיוצמד לחולצה עם סיכת ביטחון

למעלה