התחנה 3- שבוע 7 ואחרון!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו , עוד סדרה נפלאה כמעט ונגמרת ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 74
איך פיקה ופרנקו יגיבו למצב המפתיע מבחינתם אבל לא מבחינתנו??
אלומה תעבור את הראיון?

Roei152

Well-known member
מנהל
כן כן פיקוש יובולבולי, יש לך עלי,ה יש לך אח ..
אלה , נימי חתיך ,, זה נכון , אבל חכי למי שמסדרים לך בזיגי ,

YossihNew

Well-known member
פרנקו, תכיר, אחותך המוצלחת יותר. פיקוש, הייתי אומר לך שחבל שיש לך אח משונה כל כך. אבל יש לך עוד אחד לפחות. תרגיעי את אבא שלך, מה הוא עושה שהוא תורם כל כך הרבה זרע?!

ברגע שאנשים רואים את נימי הם משלמים בלי להתווכח. העיקר שיעוף. תראה, נימי! המון המון כסף! יופי, מקרר. אחלה. קח את נימי ושחרר אותו מהחיים שלנו.

כן, תפסת אותה אוכלת בעמידה. היא גם ככה לא מרוכזת יותר מדי. אדר, בתור אחד שנישק את שתיהן (וגם את הבת דודה וגם את השלישית בחבורה) עדיף שתהיה בשקט.

כנס, אידיוט. כנס. הוא לא יודע מה השם האמיתי של הילד. מה אתה אומר, ד"ר איתן. שדה מוקשים. נוצרו זוגות חדשים בעקבות החווייה? אותך זה לא מעניין, פיקוש. היא סיפרה פעם? למה שהיא תדבר איתך? או עם מישהו? או עם בן אדם בכללי? תדעו שהשבוע דליה בכלל הביכה את עצמה קצת, מסתבר שאימא שלה עוד אוהבת להאכיל אותה קצת והמון ירדו עליה באינסטגרם (לא שאני מבין את הבעיה) אז הורים מביכים זה... בעייתי.

את יכולה להיות פחות שקופה, שקדי... הוא מושלם, הוא מושלם. את מושלמת. שניכם מושלמים. ואלומה מושלמת ממש. ארגון "אח גדול יכול הכול"? בטח מיסודה של חברת "דיור ציבורי". ורציתי לדבר על משהו: פיקה הייתה צריכה לסרב לצאת לטיול בצפון בגלל שזה מזכיר לה בעיות. אבל למי אכפת מעלילות של פעם. ואל תקשרו אותנו בחיפה לצפון הרחוק, זה ממש לא נכון. אבל דליה עשתה את ההבעות בקטע נהדרות. לא יודע, ממתי מאמינים בגורל ולמה תמיד יוצאים כאן זוגות?

עכשיו הוא סופסוף יכול לאכול. ולא להסתכל על הכול במבט מורעב. הפך לאח שלך, מה? עדיף שתתרחקי ממנו ותחפשי לך אח מוצלח יותר. שמעתי קיים אחד. אוי, אלה, נהדר. בנות מסוימות. זה לא מתחייב יותר מדי. והוא קרציה. נכון, הוא לא מצטלם. כלומר, אלא אם כן חבורת ילדים עוצרת אותו והוא נתקע ואז הם מצטלמים איתו כשאין לו מושג מה לעשות ויוני מלס אובד עצות לידו.

רומי לא יודעת כלום מכלום ונורא עצבנית. כן, והיא תוכל לטוס. אחלה חברות. איפה נואל? עכשיו תעברו שם חווייה זוגית נהדרת.

פרנקו, אתה אידיוט. פיקה, את יודעת שהילדה המשונה של התחנה זאת שקד, נכון?

תתבייש לך, גילי. תתבייש לך. פיינד מיי מאמי. תמיד עובד.

אני לא מאמין שאלומה יפה כל כך. פיקה, בלי בוזי. אלומה, תשכחי את זה אחר כך. אני מקווה שאלומה תנצח את התחרות עבור ישראל ולא תפסיד לאיזו מיס לבנון או משהו. נכון, אוטו! אוטו! אבל את גם יכולה לעשות שלום עולמי. משום מה את באמת נראית כאילו את יכולה לעשות את זה. לא יודע למה. וגב זקוף. אני מסכים שהיא צריכה להסתכל בעיניים ויראו כמה היא יפה.

לא מתחילים עלילות ארבעה פרקים לסוף! ובטח לא עם בוזי ערום! למרות שאני לא אוכל לסרב לה. בוזי, אתה מת שההצעה תהיה כזאת. אלה, השהייה עם נימי דפקה לך את חוש הטעם. מקווה שעומר קצת יחזיר לך את ההיגיון ואת ההבנה מי נחשב חתיך.

חברים, למרות כל השמועות, אני מוחה בתוקף על הטענה כאילו שהשופט האמצעי הטה תחרויות לטובת הנכדה שלו. שטויות! הנכדה שלו השיגה הכול בשתי ידיים ובשיער מטופח להפליא (זה הדבר היחיד שהוא אחראי עליו), וכל טענה נוסח "הבת שלו מאפרת", "הבן שלו מפיק", "הכלה שלו בת של המו"ל שמממן את כל התחרות הזאת בכלל", כל טענה כזאת היא פייק ניוז, לא היה כלום כי אין כלום. לפחות בתיק 2000, שם באמת החותן של הבן שלו נאשם, כמובן... החיוכים של אלומה והתשובות החכמות שלה פשוט מהממות. טוב, אלומה, עכשיו הגיע הזמן להתקשר לרומי ולהפעיל פרוטקציה. מי אמר פרוטקציה?!

איפה האימא השנייה? לא היה דיבור שזאת עורכת הדין? לא, נפגשת איתו בצורה אחרת. אבל לאן מאמא נעלמה? איזה חיים יש לו. ואני לא מבין למה אחרי בת מוצלחת כל כך, נהדרת כל כך, הוא יבחר להיות אבא שלך.

אוי, נימי. מה תעשה במסעך להשיג מלא מלא כסף... נימי, לא קצת חשוד בעיניך?

רק קצת חמודים. טיפה. שימושי?! הוא ממש לא שימושי, בכלל לא שימושי! יאיר, חברה זה שימושי. אבל אתה לא יכול להשתמש. אתה מבין? אני קצת מתבאס.

שקד, אין לך אבא בכלא? או ששכחת?

רומי, זה לא מה שאת חושבת! גילי, הייתי מציע לך להירגע עם הנאמני חיים.

נימי, זה נראה לך בסדר, כן? אחלה. כנס, מקסימום תרוויח מלא מלא כסף.

YossihNew

Well-known member
כן כן פיקוש יובולבולי, יש לך עלי,ה יש לך אח ..
אלה , נימי חתיך ,, זה נכון , אבל חכי למי שמסדרים לך בזיגי ,
הבן אדם הכי חתיך בנוף סדרות הנוער הישראליות, לא פחות!

אתה קורא לה יובלולי. אבל אני קרוב לאימא שלה.

Roei152

Well-known member
מנהל
היובולולי קרע אותי .. הייתיי חייב להשתמש בזה , .. זה בלתי נמנע.. זה כמו שאם נימי היה מסכים להשתתף בקליפ הבלי חולצה של אלה .. בנות היו צורחות....

YossihNew

Well-known member
כן, אני מדמיין את הצרחות...

"אהההההההההה! הצילו!!!!!!!!! הותקפתי על ידי כיעור!!!!!!!!!!!!!!"

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 75
נימי ממשיך להסתבך... (וליוסי לא אכפת )
פיקה נכנסת יותר לעלילת אבא שלה ופרנקו (ולרועי אכפת שזה מגיע מאוחר ..)
בוזי ואללה מתקרבים (עלילה חדשה שמגיעה מאוחר , שיר לא רוצה ..)
וטיול זוגות של יאיר , נועם, רומי וגילי עם הבונוס הכי מוכר לזוגות-שדה מוקשים..

YossihNew

Well-known member
גילי, אתה לא מבין. הוא רוצה המון המון כסף. הלוואי שיעשו לו משהו. אף אחד לא מתעניין בחיים שלך, נימי. אתם רואים, אם זאת הייתה החממה הם היו מתעמתים כמו דניאל ויפתח. אבל לא.

בוש לך. בוש לך. יאיר לא רוצה שגילי ייגע ברומי. כופה אחד.

וגם מסנג'ר. יאיר, הוא לא ההורים של גילי. אחלה רעיון, פרנקו. אחלה. תכיר את הבת שלו. למה שבן אדם עם בת מוצלחת ירצה להיות האבא של פרנקו? יאיר, אתה לא רואה מספיק סדרות.

כן, בטח. רגיל לצוות שלם. זה תבקש ממיכל בדמות של הכוכב, לא פה! אלה, אני מאוד הייתי רוצה שתעשי את הקליפ כמו שבוזי ביקש. מאוד. את יודעת, כשאת שוטפת את האוטו... ונרטבת... ו... זה קצת מטפטף לך על ה... קצת... איכס, זה בוזי... עכשיו בואו נחשוב רגע: בוזי במשך עונה שלמה צועק על האפליה נגד האתיופים. אבל כשבחורה יפה אומרת לו להיות העבד שלה, ממש העבד שלה, הוא פתאום מסכים בחפץ לב. ולא שאני לא מבין, כאילו, מי לא היה רוצה להיות העבד של אלה עד קץ כל הימים, ואחר כך לכו תדעו לאן נגיע עם הספוג הזה, כן? ואולי גם רומי תצטרף, כי הן חברות טובות, ומאוד קשורות... אבל בואו נחזור לענייננו. לא מתחילים עלילה שלושה פרקים לסוף!

כן, זה היום, מצטער שאתה משודר כל ערב בערוץ 12 וצריך תמיד עזרה! חמודה כמו מנה של מתמודד. אה, הוא מודאג בגללה...

אל תגיד שנימי דיבר איתה. ילדותית וגם חמודה. אל תדאגי, בת הדודה השלישית שלך תביא לך משפחות פשע.

אלומה, איזה לק. הוא אמר כי הוא סתם פולט נהמות. הוא דביל גמור. דביל גמור. רגע, הודיעו לך או ש... רומי, אנחנו נדבר עם סבא שלך היום על משהו. אז הוא יביא לה סרט של מלכת יופי?! נימי... דביל.

נועם, יופי שלא פלטת, אבל הוא חכם ומבין.

אלה, מה זה הסרט פורנו הזה?! אמרת קליפ! בוזי, למה אתה מתגרה ממנה? עבד, בוזי. עבד. למרות שתביא לי את הענף, אני אעשה לה רוח. נשמע אותה שרה הרבה יותר בזיגי.

למה היא סבתוש? לא סכין, אקדח! חבר'ה, אם אתם רוצים עלילה של בת למשפחת פשע שמנסה להשתחרר מגורלה... גאליוסי. תקראו.

רומי צריכה אוזניות כדי לא להקשיב לגילי. רק שלא יהיה סיוון. שלא יהיה סיוון... זה לא סיוון. נועם, למה את עושה אותו כמו סיוון?! מוכר המדריך... למה מוכר?

הם תמיד נהנים בטיולים לצפון. טוב, גילי מכיר את הצפון. שם הוא פגש את אהובתו הראשונה. מי צריך להתערב לטובת נימי? שימות.

אני עדיין רוצה שזאת תהיה אלה ששוטפת. ככה אתם לא חברים. סתם ככה. אלה, תעשי טובה. לכי לעומר. עומר חתיך. עומר מתאים לקליפים.

לא, התבלבלת בתאג"דניקית, היא לא רקדנית. הוא מוכר לי... אמרנו חבר. הנה חבר. שהוא בערך חמוד. זה מבאס מאוד. לפחות לנועם יש משהו שמזכיר עלילה.

דוקטור שהוא גם נגר כושל. כן, היא תשבור דיאטה בגלל זה. איזה מעצבן האח החדש שלך. איזה יצור מעצבן. איזה אדם שלא מסיק מסקנות בצורה נורמלית.

אאוץ'. יאיר, אל תיגע בו, למה אתה רוצה לגעת?

גילי, זה אתר מורשת לאומי. בפינה הזאת ממש, יפתח ואלה לי נתקעו כשהם במקרה שוטטו לפה. בפינה שם, תוכלו לראות את המוקש שכמעט התפוצץ על אמיל. ושם, שם תוכלו לראות את המוקש המשוחזר שנוח מהיום שהאדמה רעדה החזיר לאחור. ועכשיו גם רומי תהיה חלק מאתר המורשת הזה...!

השיר של אלה, למי שרוצה:

"זה קשה לפעמים לא לדעת מה כתוב לי שם על הפנים,
זה קשה כשאומר 'היא יודעת', זה עוד לא אבוד בחיים,
את כל המילים כבר שמעתי, וגם זה אותי לא שובר,
אני רצה רחוק מהפחד, אני כאן להישאר.

ועכשיו את כבר יודעת את עצמך שוב לאהוב.
לא שותקת, לא בורחת, תזכרי שבקרוב
יראו לך את האור שבעיניים, תלכי הכי גבוה שאפשר.
אולי מחר, אולי בעוד שנתיים, אף פעם לא נגמר.

זה נכון, את רצית קצת אחרת, אהבה שחלמת מבפנים,
לא לוקחת הכול, לא שומרת, את יודעת היום הם טועים,
את כל המילים כבר שמעתי, וזה כבר אותי לא שובר,
לבד שמרגיש לי ביחד, אני כאן להישאר.

ועכשיו את כבר יודעת את עצמך שוב לאהוב.
לא שותקת, לא בורחת, תזכרי שבקרוב
יראו לך את האור שבעיניים, תלכי הכי גבוה שאפשר.
אולי מחר, אולי בעוד שנתיים, אף פעם לא נגמר."

Roei152

Well-known member
מנהל
ברק איתן - אבא מפנק דואג לפיקוש כמו שצריך .. העיקר שבתקציר העונה היה כתוב "" פיקה תמודד עם אבא שחזר מחו"ל" , איפה התמודדות הזאת ... ואם מאמא היא התובעת- בל אגם- כמו שיוסי אמר , למה לא רואים אותה??
אלה קצת בעייתתי שבקליפ שמדבר על שוין מגגדרי , ועל זה שאישה היא זאת שצריכה להתפנק , מופיע גבר שחור , כי יחשבו שהגבר השחור הוא ממילא עבד.. חות מזה שנתת לו עבודה שממילא גברים עושים , לשטוף מכונית בלי חולצה, איפה המסר פה??
על שאר העלילות אין לי דעה מיוחדת.. רק שלא הבנתי איך שה יודעת שיסמין רוצה לעזזוב את עולם הפפשע.

שיר m

Well-known member
רומי! מה את עושה! אוזניות כשאת אחראית על ילדים?! באמת רומי!

אני מצטערת, יאיר היה ונשאר מעצבן.

אלומה, דווקא יפה הלק.

אני לא יודעת מה נסגר עם הסדרה הזאת ואיך הם הולכים לסגור הכל תוך שני פרקים.
לדעתי הכל יישאר פתוח, כמו שהיה בעונות הקודמות...

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
כן, המסר פה ממש הלך לאיבוד. הפוך על הפוך על הפוך:-P:

סשה יודעת הכל|טמבל| (תראו מי חזר!!!!!! הסמייל והטמבל!)

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שלא .. הרי ראינו הצצה מהמסיבה של אלה עם עילאי ..
שיר את שוב ושוב נופלת למלכודת , תוהה איך הכל יתסדר , , בום טרח הכל מסתדר בפרקי מתח מהירים .. זו עונה אחרונה , לא ישאירו קצוות פתוחים..

אצל גיורא יוסילא אוהב את זה...

Roei152

Well-known member
מנהל
|טמבל||טמבל||טמבל||טמבל||טמבל|:-D:-D:-D:-D:-D ישששששש!!!!!!!!! ידעתי שתפוז לא ינטשו אותנו !!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
ג עכשיו אני מבין , הם רצו קודם שהאתר יפתח לי בדירה ,\ ואז בום טרח כל הדברים הטובים יגיעו.. |הוט| |יס| למדור!!!!|רוקדות||בנות||אמבולנס|👭
מישהו יודע מה יותר מתאים לסקייי? |טרול| הישן או :alien: החדש?

YossihNew

Well-known member
אמור להיות קטע שבו פרנקו מחבק את מאמא הבוכה, פשוט מטומטם שעושים את זה שני פרקים לסוף.

למעלה