גילי, אתה לא מבין. הוא רוצה המון המון כסף. הלוואי שיעשו לו משהו. אף אחד לא מתעניין בחיים שלך, נימי. אתם רואים, אם זאת הייתה החממה הם היו מתעמתים כמו דניאל ויפתח. אבל לא.
בוש לך. בוש לך. יאיר לא רוצה שגילי ייגע ברומי. כופה אחד.
וגם מסנג'ר. יאיר, הוא לא ההורים של גילי. אחלה רעיון, פרנקו. אחלה. תכיר את הבת שלו. למה שבן אדם עם בת מוצלחת ירצה להיות האבא של פרנקו? יאיר, אתה לא רואה מספיק סדרות.
כן, בטח. רגיל לצוות שלם. זה תבקש ממיכל בדמות של הכוכב, לא פה! אלה, אני מאוד הייתי רוצה שתעשי את הקליפ כמו שבוזי ביקש. מאוד. את יודעת, כשאת שוטפת את האוטו... ונרטבת... ו... זה קצת מטפטף לך על ה... קצת... איכס, זה בוזי... עכשיו בואו נחשוב רגע: בוזי במשך עונה שלמה צועק על האפליה נגד האתיופים. אבל כשבחורה יפה אומרת לו להיות העבד שלה, ממש העבד שלה, הוא פתאום מסכים בחפץ לב. ולא שאני לא מבין, כאילו, מי לא היה רוצה להיות העבד של אלה עד קץ כל הימים, ואחר כך לכו תדעו לאן נגיע עם הספוג הזה, כן? ואולי גם רומי תצטרף, כי הן חברות טובות, ומאוד קשורות... אבל בואו נחזור לענייננו. לא מתחילים עלילה שלושה פרקים לסוף!
כן, זה היום, מצטער שאתה משודר כל ערב בערוץ 12 וצריך תמיד עזרה! חמודה כמו מנה של מתמודד. אה, הוא מודאג בגללה...
אל תגיד שנימי דיבר איתה. ילדותית וגם חמודה. אל תדאגי, בת הדודה השלישית שלך תביא לך משפחות פשע.
אלומה, איזה לק. הוא אמר כי הוא סתם פולט נהמות. הוא דביל גמור. דביל גמור. רגע, הודיעו לך או ש... רומי, אנחנו נדבר עם סבא שלך היום על משהו. אז הוא יביא לה סרט של מלכת יופי?! נימי... דביל.
נועם, יופי שלא פלטת, אבל הוא חכם ומבין.
אלה, מה זה הסרט פורנו הזה?! אמרת קליפ! בוזי, למה אתה מתגרה ממנה? עבד, בוזי. עבד. למרות שתביא לי את הענף, אני אעשה לה רוח. נשמע אותה שרה הרבה יותר בזיגי.
למה היא סבתוש? לא סכין, אקדח! חבר'ה, אם אתם רוצים עלילה של בת למשפחת פשע שמנסה להשתחרר מגורלה... גאליוסי. תקראו.
רומי צריכה אוזניות כדי לא להקשיב לגילי. רק שלא יהיה סיוון. שלא יהיה סיוון... זה לא סיוון. נועם, למה את עושה אותו כמו סיוון?! מוכר המדריך... למה מוכר?
הם תמיד נהנים בטיולים לצפון. טוב, גילי מכיר את הצפון. שם הוא פגש את אהובתו הראשונה. מי צריך להתערב לטובת נימי? שימות.
אני עדיין רוצה שזאת תהיה אלה ששוטפת. ככה אתם לא חברים. סתם ככה. אלה, תעשי טובה. לכי לעומר. עומר חתיך. עומר מתאים לקליפים.
לא, התבלבלת בתאג"דניקית, היא לא רקדנית. הוא מוכר לי... אמרנו חבר. הנה חבר. שהוא בערך חמוד. זה מבאס מאוד. לפחות לנועם יש משהו שמזכיר עלילה.
דוקטור שהוא גם נגר כושל. כן, היא תשבור דיאטה בגלל זה. איזה מעצבן האח החדש שלך. איזה יצור מעצבן. איזה אדם שלא מסיק מסקנות בצורה נורמלית.
אאוץ'. יאיר, אל תיגע בו, למה אתה רוצה לגעת?
גילי, זה אתר מורשת לאומי. בפינה הזאת ממש, יפתח ואלה לי נתקעו כשהם במקרה שוטטו לפה. בפינה שם, תוכלו לראות את המוקש שכמעט התפוצץ על אמיל. ושם, שם תוכלו לראות את המוקש המשוחזר שנוח מהיום שהאדמה רעדה החזיר לאחור. ועכשיו גם רומי תהיה חלק מאתר המורשת הזה...!
השיר של אלה, למי שרוצה:
"זה קשה לפעמים לא לדעת מה כתוב לי שם על הפנים,
זה קשה כשאומר 'היא יודעת', זה עוד לא אבוד בחיים,
את כל המילים כבר שמעתי, וגם זה אותי לא שובר,
אני רצה רחוק מהפחד, אני כאן להישאר.
ועכשיו את כבר יודעת את עצמך שוב לאהוב.
לא שותקת, לא בורחת, תזכרי שבקרוב
יראו לך את האור שבעיניים, תלכי הכי גבוה שאפשר.
אולי מחר, אולי בעוד שנתיים, אף פעם לא נגמר.
זה נכון, את רצית קצת אחרת, אהבה שחלמת מבפנים,
לא לוקחת הכול, לא שומרת, את יודעת היום הם טועים,
את כל המילים כבר שמעתי, וזה כבר אותי לא שובר,
לבד שמרגיש לי ביחד, אני כאן להישאר.
ועכשיו את כבר יודעת את עצמך שוב לאהוב.
לא שותקת, לא בורחת, תזכרי שבקרוב
יראו לך את האור שבעיניים, תלכי הכי גבוה שאפשר.
אולי מחר, אולי בעוד שנתיים, אף פעם לא נגמר."