למי יש יותר בני דודים מפתיעים?
כן, גילי, אתה לא רוצה שעוד בת למשפחת פשע תמות במשמרת שלך. אגב, זה עצוב כשאתה מבין שפיקה VIP במוניות כי ההורים שלה לא יכולים להסיע אותה.

מה היא ביקשה, גילי? ומה הוא קשור לזה? אתה חמודי. סשה, בבקשה... לא... מי מהגורילות זה יבגני? אתה הורדת אותה? טמבל.

דודה?! עילי בוטנר... עצור או שאני יורה!!!!!!!!!!!!!!! רגע, מה?! עילי בוטנר, האומן הרגיש הזה, קשור ל... טוב, נימי הוא בטוח הבעייתי במשפחה, כי עם אימא שלו מעולם לא הייתה לי בעיה! הבעיה היחידה עם עילי זה שהוא לא קיבל את ליאת ללהקה צבאית כי הוא אשכנזי (עזבו, משהו מהצגה) אבל בתכל'ס הוא נהדר. אף אחד לא אמר לאלה שמשפחה עם נימי זה משפחה עם עילי! למה לא אמרתם ישר?!

הם לא מדברים, רותי. לא, לא שאלנו את זה, רותי. אני מסתכל על אלומה ולא אכפת לי ממך. היא המדהימה. היא פשוט בלתי נסבלת. יש לה הרשמי? יש לה וי כחול גם? בלתי. נסבלת!

זה... זה די חמוד. לא? לא חמוד? זה קצת חמוד.

לגילי התרחבה המשפחה מאוד לאחרונה. פיקה, את ממש חכמה. הכי חכמה. אני לא חושב שהוא יספר לה.

הנה הוא! תהרגי אותו עכשיו! ותזכרי - את לא יכולה לעשות פשע שנאה, כי את אלומה. ואלומה לא שונאת. אני מקווה שבמציאות יובל לא מגיבה ככה לעמודי מעריצים!

תראו, אני רציתי לבכות, אבל בקליפ רואים שהם מחובקים בהופעה של אלה ועילי בוטנר-פרח-וואטאבר, אז ברור שהם יחזרו. הוא נפרד ממנה כדי להגן עליה, לא ידעתם? אבל שירה בוכה נהדר.

זה בן דוד של נימי שעובד עלייך. טוב, נו, רק חצי מהמשפט הזה נכון. בגלל זה היה לי מוזר שהיא תשיר את השיר הזה, זה מאוד לא מתאים לה. היא רוקרית. אבל ידעתי שהיא בטח תשיר את זה סתם כי היא לא תאמין שזה הוא. זה לא אישי, עילי, זה בן הדוד שלך וזה. אתה בטח יודע.

פרנקו, עזוב, אל תכיר. ואני לא מקים שוב צבא אמת! אני רק בקומנדו ליהי סלע. ואנחנו עדיין קיימים, תדעו לכם. פרנקו, חכה חכה, אתה רק התחלת. צאו ביחד. היי, באמת יצאתן ביחד!

אני לא תומך, אבל אלומה. נכון, פיקה, את אוהבת את עצמך. איכותית מאוד, וגם רזית מאוד. ולגמרי סבבה עם עצמך. אלומה, שני מטר. היא לא מוכנה לחיבוק הזה. יחסית ל"לא דוגמנית" לאלומה יש מלא תמונות.

שקד, תעזבי אותנו כבר.

לא, לא סתומה! עם המשפחה הזאת אי אפשר לדעת! יש את נימי, וזאת כבר נקודה רעה, וגם אהובה לא מי יודע מה שפויה גם אם נחמדה. מאיפה היינו צריכים לדעת שנימי היוצא מהכלל?

אדר, גלידה זה תמיד טוב. נכון, תוך חמש דקות. בנות רבות עליו, ואת גם כן רבת עליו. טוב, נו, היא סיפרה באהיבות גדולה.

אה, הם חזרו. מעניין. חזרו לא מזמן? הייצוג של השירותים - הייצוג של השירותים בבית הספר שלי ושל דליה. ככה אנשים באמת עשו צרכים שם. חן מפחידה. אבל חן כבר ידעה שסשה מעורבת כי יסמין מעורבת.

בוגד. לגמרי בוגד. יש קודים מוסריים לפושעים? לא הבנתי.

לרדת בתחנה, בתחנה... זה מה שקורה כששירה יוצאת מהתחנה. גילי נפרד ממנה כדי להגן עליה. אוף, רומי, את כל כך מסכנה ואהיבה.