התחנה 3- שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
התחנה 3- שבוע 4 הורים , מתנדבים ופושעים - שילוב לא כ"כ מוצלח לסדרה..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 62
הסתבכות של העלילה של גילי ויסמין , פיקה מסתבכת , ופרנקו מתקדם בחקירת אביו ...

Roei152

Well-known member
מנהל
אויש אנשים רק מסתבכים
גרומי מחפשת אחרי אימא שלה שבס"הכ רוצה לעזור לאדר..
אבא של פיקה הוא תטורם הזרע ? או שהוא הדוקטור שטיפל ב מבחנה Aשל פרנקו?

פיקה! הצילו!
מי ירה?! אוי, שיט... נטלי!!!!!!!!!! אה, יסמין!!!!!!!!!!!!!! יש לך מזל שהוא יצא, אחרת היית צריך להשתמש שוב בפינצטה. מה תהיי איתי? אבל אתה עם... אה, כן.
&nbsp
מיץ? בחייך, רוני פרנקו. אתה כל כך מטומטם.
&nbsp
תדעו שענת עצמון הזדקנה לא יפה. ניתוח מחיצות. כן, אדר ידאג. אין כלום, אדווה? לזה הגענו?
&nbsp
גילי, למה אתה מדרדר אותה?! למה אתה מדרדר אותה?! ועוד משחד אותה! מה אימא שלה תגיד?! פיקה, חברה, אני לא יכול לתמוך בך מול האהיבות של רומי.
&nbsp
מדובר באבא של פיקה במקרה?! כי גם הוא... אני הייתי צריך לסיים אתמול את הפרקים האחרונים של כוכב, נכון? ככה לא הייתי נכנס לסרטים. רוני פרנקו, אתה מטומטם, וזה מוזר כי אחותך למחצה היא דווקא אישה מאוד חכמה! שמעתם? ברק איתן. אבא של יובל איתן. הידועה בכינוי... איזה כינוי? נכון מאוד... צדקתי.
&nbsp
זה עומד להתפוצץ מהר. למה יש מתנדבת ניצבת? דרדרו את פיקה. מאוד. הבן שלך מטומטם. זאת אלומה שלא היה צריך להשעות. ואבא של שקד אידיוט. אה, הם חוזרים. אני מעדיף את כפר סבא. רעננה זה שלושה מתנדבים, אחד מהם לא פה והשנייה ניצבת. ונועם ויאיר בדרך. אפילו לא את התבלינים של הפיצה, שקד?
&nbsp
אז אדר, בניגוד לרומי אתה לא בעל קיבה חזקה. אפיקומן?! במקרה שלך, רומי, זה כן קשור לחמודים. חייכי חיוך ויהיה בסדר.
&nbsp
זוג מוזר. והנה הם נתקעים. פנצ'ר זאת פעילות זוגית שלא ראינו, בניגוד לבילוי בשדה מוקשים. אין ג'ק. הבנתי.
&nbsp
נראה לי שפיקה תתערב בעלילה יותר כי רוני אמרה שהיא התחברה לדליה. אבל אל תכווני עליו את הדבר הזה! מסכנה יסמין. לא על פיקה, אידיוט!
&nbsp
נימי, אתה רק ממשיך לעצבן את כולם.
&nbsp
יאיר נראה כמו המתרימים האלה באמצע הכביש. הם זוג הזוי. תדעו לכם שהם זוג הזוי במיוחד. ואני גם לא מבין איך הוא יהיה איתה אם הוא שומר נגיעה בכלל...
&nbsp
ואחרי שהיא שיחקה כל כך יפה עם הילד שלה... שקד, את פשוט מטומטמת. כרגיל. מצד שני, לירון - את מהממת.
&nbsp
טוב, זה חמוד. לאט לאט, נועם.
&nbsp
טוב, אני חייב להגיד שמכל ההודעות ששמעתי זאת לוקחת. מצד שני אני לא אתגעגע לבוזי. בכלל לא.
&nbsp
רומי, גלידה, מה צריך יותר? טוב, בסדר, שאדר יעוף מפה. ענייני נשים, בטח. היא תכרות את ה... בטח. הנה זה... הניתוח של אדר.
&nbsp
חנפן. חנפן מאוד. יסמין מאוד ריגשה הפרק. מאוד הפחידה הפרק.

שיר m

Well-known member
מה חמוד מה?!
כן הודעה טובה

&nbsp
פרק שלם בלי אלומה.

שיר m

Well-known member
כמה דרמה
רומי כזאת חמודה הפרק הזה.
&nbsp
שקד מפחידה.
&nbsp
פיקה וגילי... צוות טוב. ומסובך.
&nbsp
נועם ויאיר- אחד המיותרים. מצטערת. פשוט לא.
&nbsp
בוזי

פרק 63
אז איך פיקה, יסמין וגילי יצאו מהתקרית?

מה מתפתח בין יאיר ונועם?

מירי תצליח לשמור על המתנדבים מרוצים?

ואיזה אומן אלה מאוד אוהבת?

למי יש יותר בני דודים מפתיעים?
כן, גילי, אתה לא רוצה שעוד בת למשפחת פשע תמות במשמרת שלך. אגב, זה עצוב כשאתה מבין שפיקה VIP במוניות כי ההורים שלה לא יכולים להסיע אותה.
&nbsp
מה היא ביקשה, גילי? ומה הוא קשור לזה? אתה חמודי. סשה, בבקשה... לא... מי מהגורילות זה יבגני? אתה הורדת אותה? טמבל.
&nbsp
דודה?! עילי בוטנר... עצור או שאני יורה!!!!!!!!!!!!!!! רגע, מה?! עילי בוטנר, האומן הרגיש הזה, קשור ל... טוב, נימי הוא בטוח הבעייתי במשפחה, כי עם אימא שלו מעולם לא הייתה לי בעיה! הבעיה היחידה עם עילי זה שהוא לא קיבל את ליאת ללהקה צבאית כי הוא אשכנזי (עזבו, משהו מהצגה) אבל בתכל'ס הוא נהדר. אף אחד לא אמר לאלה שמשפחה עם נימי זה משפחה עם עילי! למה לא אמרתם ישר?!
&nbsp
הם לא מדברים, רותי. לא, לא שאלנו את זה, רותי. אני מסתכל על אלומה ולא אכפת לי ממך. היא המדהימה. היא פשוט בלתי נסבלת. יש לה הרשמי? יש לה וי כחול גם? בלתי. נסבלת!
&nbsp
זה... זה די חמוד. לא? לא חמוד? זה קצת חמוד.
&nbsp
לגילי התרחבה המשפחה מאוד לאחרונה. פיקה, את ממש חכמה. הכי חכמה. אני לא חושב שהוא יספר לה.
&nbsp
הנה הוא! תהרגי אותו עכשיו! ותזכרי - את לא יכולה לעשות פשע שנאה, כי את אלומה. ואלומה לא שונאת. אני מקווה שבמציאות יובל לא מגיבה ככה לעמודי מעריצים!
&nbsp
תראו, אני רציתי לבכות, אבל בקליפ רואים שהם מחובקים בהופעה של אלה ועילי בוטנר-פרח-וואטאבר, אז ברור שהם יחזרו. הוא נפרד ממנה כדי להגן עליה, לא ידעתם? אבל שירה בוכה נהדר.
&nbsp
זה בן דוד של נימי שעובד עלייך. טוב, נו, רק חצי מהמשפט הזה נכון. בגלל זה היה לי מוזר שהיא תשיר את השיר הזה, זה מאוד לא מתאים לה. היא רוקרית. אבל ידעתי שהיא בטח תשיר את זה סתם כי היא לא תאמין שזה הוא. זה לא אישי, עילי, זה בן הדוד שלך וזה. אתה בטח יודע.
&nbsp
פרנקו, עזוב, אל תכיר. ואני לא מקים שוב צבא אמת! אני רק בקומנדו ליהי סלע. ואנחנו עדיין קיימים, תדעו לכם. פרנקו, חכה חכה, אתה רק התחלת. צאו ביחד. היי, באמת יצאתן ביחד!
&nbsp
אני לא תומך, אבל אלומה. נכון, פיקה, את אוהבת את עצמך. איכותית מאוד, וגם רזית מאוד. ולגמרי סבבה עם עצמך. אלומה, שני מטר. היא לא מוכנה לחיבוק הזה. יחסית ל"לא דוגמנית" לאלומה יש מלא תמונות.
&nbsp
שקד, תעזבי אותנו כבר.
&nbsp
לא, לא סתומה! עם המשפחה הזאת אי אפשר לדעת! יש את נימי, וזאת כבר נקודה רעה, וגם אהובה לא מי יודע מה שפויה גם אם נחמדה. מאיפה היינו צריכים לדעת שנימי היוצא מהכלל?
&nbsp
אדר, גלידה זה תמיד טוב. נכון, תוך חמש דקות. בנות רבות עליו, ואת גם כן רבת עליו. טוב, נו, היא סיפרה באהיבות גדולה.
&nbsp
אה, הם חזרו. מעניין. חזרו לא מזמן? הייצוג של השירותים - הייצוג של השירותים בבית הספר שלי ושל דליה. ככה אנשים באמת עשו צרכים שם. חן מפחידה. אבל חן כבר ידעה שסשה מעורבת כי יסמין מעורבת.
&nbsp
בוגד. לגמרי בוגד. יש קודים מוסריים לפושעים? לא הבנתי.
&nbsp
לרדת בתחנה, בתחנה... זה מה שקורה כששירה יוצאת מהתחנה. גילי נפרד ממנה כדי להגן עליה. אוף, רומי, את כל כך מסכנה ואהיבה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מסכנה רומי
לא נורא , היוצרים כבר שינו את שמה לנטע שם היא תהיה בזוגיות שאני רוצה מהתחלה!!!!!
אבל עד אז כנמובן שיהיה קאמבק לגילי ..
עילי בוטנר בן דוד של נימי, מי בעל הקשרים המוזיקלים בתחנה ? רומי או נימי?
זה ראמאלה אחד גדול כל בהעלילה של גילי.. מי תיאר שהחנון יסתבך ככה?

אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?
בחור עם ויטליגו כחבר שלה? לא נסיך יפה?
&nbsp
לפחות סופסוף נסכים על זוגיות לשירה. למרות שבתסריטים שלי היא ועומר משחקים זוג.
&nbsp
אימא של נימי הייתה באירוויזיון ואף ניצחה את אימא של רומי! אבל זה רק ספורט.

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה ??? מי הראשון שאמר "הזוכה החדש בשירה"
, ולדעתי הוא יפה ולא מוכער.. וכן אני רוצה את דורי
&nbsp
עומר - רוצה שאלה תזכה בו .. לא לשבור את המסורת של אחיות מאוהבות בעומר.. ולא אנה או אלין כנ"ל לגבי דורי

Roei152

Well-known member
מנהל
ומי שמפתיע זה אתה ..
אתה בעד עומר חזן - הליטמן החדש שכבר הספיק לגנוב את ליבן של בנות רבות שהן מלכות שלך .. ליאנה , מאיה, ניב , מיקה..
אתה נותן לו מלכה ראשית שלך רק בגלל שהיא משחקת דמות שלדעתך לא נועדה להיות עם דורי , בבגלל שהיא לא עונה על הצרכים של דמות שנועדה להיות עם דורי(סנובית ביצ'ית שמשתנה בעקבות זה שהיא מסתכלת על לא מקובל?)

עומר הוא לא ליטמן! הוא אחלה בן אדם!
מזכיר לך שדיברתי איתו שיחה קצרה והוא אדם נחמד מאוד. וצנוע. ושהמשפחה שלו ישבה בשורה שלי בבצפר.
&nbsp
חוץ ממאיה לא זכור לי שהשלוש האחרות מלכות (אבל נהדרות).
&nbsp
ולא דיברתי על דורי! אם היית קורא הזירה היית מבין שזה במקרה יצא שהדמויות שלהם ביחד! בכלל אין לי שום בעיה עם אמיתי הרמן! אתה זה שקראת לו איתי הרמן ועשית בלבול!
&nbsp
וחוץ מזה עומר ושירה חברים טובים, מי נראה לך טיפל בה כשקווין האידיוט ירה לה בעין?!

Roei152

Well-known member
מנהל
על טעות של רגע, אתה מוציא אותי רע מול אמיתי<?
אתה בנית אאת העלילה של דורי, ואמרת שאתה מצפה שמישהי סטייל אגם שינפלד כמו לירז (אלין כהן|) תתתאהב בו , ולא אחת מהחב'רה סטייל מיטל - נטע אני פשוט שמחתי, ותזכור שאת הדיון הזה ניהלנו אחרי שהתברר על הדמות , בכלל על הליהוק של שירה..
אוקיי אזז עומר אחלה בן אדם בעינייך..גם בעיני , לי בכלל אין משהו נגד עומר , פשוט לך יש אנטי לבחורים שהם מלכי הבנות (ליטמן , ירון בן הרוש) , אז זאת הסטיגמה שהייתה לי על היחסים שלך עם עומר , אבל היא נשברה .. תזכור שאני אמרתי בהתחלה שאלינור ואורי יהיו ביחד במין התרגשות כזאת , כי אני אוהב שהגיבור זורק את האקסית (הקצת מרושעת , אני עדיין בשלב בסדדרה בו לרות יש אנטי ליחסים בין אלינור לאורי , ועדיין לא פגשה את תומס , איתו היא תנהל יחסים של אקסים שמוצא חן בעיני זהו סיפורם של אקסים ) אבל גם בסדרה הזאת הוא לא מקופח והוא יהיה הנסיך של שיר שהיא הכי מותק בתחננה, מהחדשים , הכי מצאה חן בעיני יותר מרוני ואני מת שהיא תגלם את רומי החדשה בזיגי

ירון בן הרוש? מלך הבנות?
מה, מה הבעיה בבחור שגורם לבחורה לחזור בתשובה?
&nbsp
ואתה זה שאמרת ששירה לא תצליח בדמות הזאת, תתבייש לך, היא יכולה לעשות הכול, תלוי בשיער!

Roei152

Well-known member
מנהל
אין בעיה בבחור כזה
אין לי בעיה עם אגמודי... אתה זה שאוהב כיווני עלילה כאלה , ואני פשוט רציתי ששירה תהיה בת הזוג של הגיבור . . לא משנה לי אם היא מלכת הכיתה או לא , ולצבע כבר התרגלתי זה פשוט קצת הפתיע ממבט ראשון..
&nbsp
להזכיר לך? מה רוב התגובות שבנות כותבות ? גילי או נימי? , גילי או פרנקו ? או בחממה דניאל או יפתח??

למעלה