התחנה 3- שבוע שלישי

פרק 58

אז מה פרנקו יעשה בשאלת אבא שלו? &nbsp אלומה תסכים להצטרף לתחרות מלכת היופי? &nbsp מה זה אומר שמירי מנהלת? &nbsp ומה יסמין תעשה לגילי המסכן?

נטלי! אה... יסמין!

היא שזופה מאוד, רוני. וגם בפרצוף היא קצת ילדותית. מעניין איך היא תהיה בכפולה. חן, את ניתקת את זה. &nbsp למה כתוב שם "אהובה דהן"? שם המשפחה שלו זה פרח... או שהיא משתמשת בשם נעורים, או שהתיאוריה שלי לגבי מה שקרה שם בהימלאיה נכונה... בכל אופן, נימי, אפילו את זה אתה לא הצלחת לעשות ומגיע לך. בנוסף, אחת מהאופציות לתחתוני המזל של נימי בחידון היה דפנה ודודידו, ואם היו לו תחתונים כאלה הייתי חוקר מה לעזאזל קרה ביניהם כשהוא היה ילד. ובנוסף, משהו ספציפי: כשאודי ונימי שוחחו בשיחה אמיתית ראשונה, הסתבר שאודי משכיר את הדירה שלו והיא לא בבעלותו, אז קצת מוזר לי שפתאום יש לו דירה. אבל לכו תדעו. ומשהו יותר חשוב: נימי, אתה תגור עם אלה בחדר. בהצלחה לך. &nbsp היי, היי, אדר, אתה תמיד יכול להגיד שמנסים להפיל אותך. אני גם לא אוהב את דודי. יש כאן קצת מוסר עקום. אדר, אין לך אופציה להתנגד. &nbsp הלכו הכינים גם... כן, זה נכון, שתיהן יפות. האמת ששירלי בוגנים באמת פרסמה את לוריאל ועלית... כן, גם קסטרו היא פרסמה. מעניין שזאת עלילה מאוד מתאימה ליובל. איפה הכסף הטוב, דרך אגב? עם העיניים שלה... והחיוך שלה... והחוכמה שלה... והנחמדות שלה... אבל היא רוצה ללמוד דברים אחרים. גב זקוף, אלומה. &nbsp חן רגועה מאוד יחסית. כן, שוב משפחות פשע. לצערי... טוב, יש למישהו כלוב ארנב עם מטילי זהב במקרה? נו, תשחקו יפה. &nbsp קורע אותי שפיקה רשומה כיובל ונימי כנמרוד. הוא עוד כועס עליה שהיא אמרה שהוא משכונה קשה. אה, עכשיו האתיופים הפכו לנו לכאלה שמתלוננים על התקשורת? איך המצב השתנה. &nbsp נימי, אתה נודניק. לא היא. &nbsp חייל, חייל. כן, יש את הקטע הזה שזה לא הוא עונה לה. והם גם יכולים לסחוט אותו לענות לה. בנות הדודות הכי מוזרות בטלוויזיה. &nbsp אתה רואה, גילי, אם היית קורא לה "שיין" או משהו, היא הייתה מבינה שזה לא אתה מסמס. &nbsp מה לעזאזל אנחנו רואים... נו, בשביל זה החרא הזה ששמענו מבוזי בפרק הקודם? אתה פשוט בלתי נסבל, בוזי. פשוט בלתי נסבל. &nbsp אם כבר מדברים על בלתי נסבלת... סליחה, כן? פעם ראשונה שדודי לא לובש את המדים הלבנים של מד"א. אני לא מבין, הם רוצים שנרגיש סימפתיה לדמות של מחרטט? &nbsp הכינים האלה עוד קיימות לה בראש... אלומה לא צריכה תחרויות כדי להיות מלכת יופי. והאם כבר אמרתי שאני שונא את בוזי? אני שונא את בוזי. היא גם יפה וגם מאוד חכמה. מניסיון. &nbsp מותר ליאיר לחלק ככה מנות חינם? עוד פעם, פרנקו, אם אתה קיבלת קריאה לקיבוץ, תנסה להתעלם. מוזר הדוס הזה. &nbsp למה הצעקות בכלל? ומה... אוי, אלה, ריבונו של עולם. זה מאוד לא יפה. אבל את מושלמת. אבל זה לא יפה. אבל אני עדיין אוהב אותך. &nbsp לאימא של אלומה אין חיים, אני מבין. את נורא נאיבית, אלומה. ואת כרית לעצמך בור. בור רציני. &nbsp רגע, מירי לא מכירה אותו? כאילו, זה אבא של חבר של בוזי. והוא אפילו לא מכיר את בוזי? עכשיו עולה השאלה האם מירי יותר הגיונית מדודי. &nbsp שקד, לא נעים לי בשבילך. מה לוי?! כהן! אני לא מבין, הם סגורים על עצמם שם?! יש להם בעיות המשכיות קשות בעיניי. &nbsp אדר, אכלת אותה. אכלת אותה. &nbsp יש ליסמין מבט מוזר. וקול מוזר. מה היא רוצה?

שיר m

Well-known member
אתם קולטים

שלאהובה יש סיפור יותר טוב משל בוזי? אגב, זה סימן חזק מדי על חולצה שיצאה מכביסה. אגב 2, איזה הורים שמים שני מתבגרים זרים באותו חדר? &nbsp בוזי דיבר יפה עם אלומה. וניסה להגן על חבר, אבל אופס... &nbsp אדר מסובך כהוגן. &nbsp וגם גילי.

שיר m

Well-known member
ההורים פה חזקים בעלילות

זה כן הסיפור של אהובה כמו שזה הסיפור של אמא של אלומה והסיפור של אמא של בוזי ואמא של אדר ואבא של שקד ובעיקר אבא של פרנקו
&nbsp וזה נחמד מאוד.

פרק 59

האם המזימה להפרדת אהובה ואודי תצליח? &nbsp מה יסמין התבקשה לעשות? &nbsp העדות של אדר תפגע ביחסיו עם שקד? &nbsp ומה יקרה לבוזי בגלל הטיפול הלקוי שלו בחבר?

אני מרגיש שמגיע לי תמלוגים על יסמין

לרוני יש קול מוזר בשביל הדמות... גילי, אמרו לך לא לזוז. למה אתה זז? אה, פיצה. נחמדה הפושעת. מה הצל שלו? חשבתי שגילי גמר עם הראפ בעונה הראשונה. צמודה מאוד, אני מניח. נכון, יסמין. זה דוחה. אבל אם יש שם מכשיר האזנה? &nbsp זה לא טוב, נימי. אני חושב שמשהו כאן לא הסתדר... אה, תואר ראשון. נחמד. מתאים לה עובדת סוציאלית. כמות המימז שדפנה דקל יוצרת בדמות הזאת, ורק במקרה... אלה, עדיף לעדכן לפני. &nbsp תתאפס, גילי. רומיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! בטח, בת דודה שלך. לגמרי. גם עם ההבדלים בגוון. גילי, תן לה לעשות את קסמיה ולהפעיל את האהיבות שלה. &nbsp אולי רומי תעבוד במשטרה... רומי רוצה שיקנאו לה. יופי, גילי. זאת והחטיפות שלה, בסרטים. אה, הוא מת. אוקיי. הלאה. וזה רק אני או שמוות במשפחה מגרה את שירה? &nbsp זה כאילו האפליה עברה לצד השני... אם מרמור לא בריא, פיקה הייתה צריכה למות שלשום. אז היא יותר טובה מדודי. חבר'ה, יש גם את המשמרות של נימי שאפשר לקחת! &nbsp אלומה הפכה לצינית קצת. אבל למה רותי שם בצד כל הזמן? היי, הסמל על המיקרופון, זה לא מהאתר שהחותן של דוד של שירה מתפעל? אלומה צריכה להפסיק להקשיב להורים שלה. אני מבין למה היא מעדיפה לישון אצל פיקה, שאין לה הורים באזור... שוב פעם יובל עשתה את הטיק עם הלשון של אלומה. לפחות את עקבית, יובל. היי, אבא של אלומה לא כזה יפה, אבל אף אחד לא לוקח קרדיט על העיניים האלה! &nbsp אבל הוא לא עסוק כרגע בלעשות כל מיני דברים בסדרות אחרות? תגידו, זה לא דין בטלפון, כן? שירן, תבחרי אקסים יותר טוב. כן, אחלה גומות. בסדר, חן, זה לא שוב משפחת רואס. זאת משפחה פחות טובה. ירושה? בחייך, גילי. יכולת להמציא משהו יותר הגיוני, מה גם שהיא לא קונה את זה בשיט. &nbsp מי השתנקר? אדר, אדר השתנקר. והגיע הזמן שהחלטוריסט יהיה בכלא. אל תאשימי את רומי ואת פיקה בדברים שאבא שלך עשה. שקד, אני מכין לך קבר. נראה אותך נכנסת. &nbsp גב זקוף. רגע... היי, זה לא הז'קט שאלומה לבשה בפרק הראשון שהיא הופיעה? טוב, אלומה לא ממש רוצה את זה. &nbsp שיקר באבו-אבוה שיקר. &nbsp כל כך מוכר, אלומה. כל כך מוכר. מד"א זה סבבה. רק... יש את העניין... הקטן הזה... שאסור. &nbsp אלה... נהוג לעשות קול אחר. &nbsp אה, זאת הייתה אפליקציה. למה את חולמת עליו, אלה? חלום שלי שהוא יהיה יותר אהיב. הוא לא. &nbsp היא יפה כל כך. ממש. אבל אסור, רק שתדעו. אלומה, בא לך לבדוק לי דופק? תבדקי לי דופק. באימא שלך. או לא באימא שלך, עזבי את ההורים שלך. &nbsp לא מבין את פרנקו. לא מבין את הדמויות בכלל. בוזי, אתה אידיוט. תמיד היית. &nbsp אני לא מבין, הם אפילו לא יכלו שהבחור יהיה סגור על השם של הילד שלו? ששי, לא שי! לעזאזל, אין לי מושג מה זה כל הטעויות ההפקתיות האלה. שוב פעם סוגרים דילים פה. &nbsp אדר, קום ותעצור או... לא, אתה לא יכול. אני לא מבין, דודי לא אמור לדעת את זה שזה אדר...

שיר m

Well-known member
באמת

מה הבעיה עם אדר?! הרי הוא רק ניסה להגיד את האמת, לא ככה? לא ככה??? &nbsp נימי אוהב את אמא שלו. &nbsp גילי עדיין מסובך כהוגן. &nbsp פרנקו חמוד. &nbsp בוזי אדיוט, אבל היא באמת לא היתה צריכה לצעוק עליו מול כולם. יש דרך לברר את העניין. יש נהלים גברת מנהלת! &nbsp ידעת שככה זה יהיה, אלומה.

ככה! ככה!

וגם בוזי יצא אידיוט ומה לעשות, שיפסיק להתהלך עם האף בשמיים. &nbsp בטח בסוף נימי יגלה לאהובה הכול.

למעלה