אני מרגיש שמגיע לי תמלוגים על יסמין
לרוני יש קול מוזר בשביל הדמות... גילי, אמרו לך לא לזוז. למה אתה זז? אה, פיצה. נחמדה הפושעת. מה הצל שלו? חשבתי שגילי גמר עם הראפ בעונה הראשונה. צמודה מאוד, אני מניח. נכון, יסמין. זה דוחה. אבל אם יש שם מכשיר האזנה?   זה לא טוב, נימי. אני חושב שמשהו כאן לא הסתדר... אה, תואר ראשון. נחמד. מתאים לה עובדת סוציאלית. כמות המימז שדפנה דקל יוצרת בדמות הזאת, ורק במקרה... אלה, עדיף לעדכן לפני.   תתאפס, גילי. רומיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! בטח, בת דודה שלך. לגמרי. גם עם ההבדלים בגוון. גילי, תן לה לעשות את קסמיה ולהפעיל את האהיבות שלה.   אולי רומי תעבוד במשטרה... רומי רוצה שיקנאו לה. יופי, גילי. זאת והחטיפות שלה, בסרטים. אה, הוא מת. אוקיי. הלאה. וזה רק אני או שמוות במשפחה מגרה את שירה?   זה כאילו האפליה עברה לצד השני... אם מרמור לא בריא, פיקה הייתה צריכה למות שלשום. אז היא יותר טובה מדודי. חבר'ה, יש גם את המשמרות של נימי שאפשר לקחת!   אלומה הפכה לצינית קצת. אבל למה רותי שם בצד כל הזמן? היי, הסמל על המיקרופון, זה לא מהאתר שהחותן של דוד של שירה מתפעל? אלומה צריכה להפסיק להקשיב להורים שלה. אני מבין למה היא מעדיפה לישון אצל פיקה, שאין לה הורים באזור... שוב פעם יובל עשתה את הטיק עם הלשון של אלומה. לפחות את עקבית, יובל. היי, אבא של אלומה לא כזה יפה, אבל אף אחד לא לוקח קרדיט על העיניים האלה!   אבל הוא לא עסוק כרגע בלעשות כל מיני דברים בסדרות אחרות? תגידו, זה לא דין בטלפון, כן? שירן, תבחרי אקסים יותר טוב. כן, אחלה גומות. בסדר, חן, זה לא שוב משפחת רואס. זאת משפחה פחות טובה. ירושה? בחייך, גילי. יכולת להמציא משהו יותר הגיוני, מה גם שהיא לא קונה את זה בשיט.   מי השתנקר? אדר, אדר השתנקר. והגיע הזמן שהחלטוריסט יהיה בכלא. אל תאשימי את רומי ואת פיקה בדברים שאבא שלך עשה. שקד, אני מכין לך קבר. נראה אותך נכנסת.   גב זקוף. רגע... היי, זה לא הז'קט שאלומה לבשה בפרק הראשון שהיא הופיעה? טוב, אלומה לא ממש רוצה את זה.   שיקר באבו-אבוה שיקר.   כל כך מוכר, אלומה. כל כך מוכר. מד"א זה סבבה. רק... יש את העניין... הקטן הזה... שאסור.   אלה... נהוג לעשות קול אחר.   אה, זאת הייתה אפליקציה. למה את חולמת עליו, אלה? חלום שלי שהוא יהיה יותר אהיב. הוא לא.   היא יפה כל כך. ממש. אבל אסור, רק שתדעו. אלומה, בא לך לבדוק לי דופק? תבדקי לי דופק. באימא שלך. או לא באימא שלך, עזבי את ההורים שלך.   לא מבין את פרנקו. לא מבין את הדמויות בכלל. בוזי, אתה אידיוט. תמיד היית.   אני לא מבין, הם אפילו לא יכלו שהבחור יהיה סגור על השם של הילד שלו? ששי, לא שי! לעזאזל, אין לי מושג מה זה כל הטעויות ההפקתיות האלה. שוב פעם סוגרים דילים פה.   אדר, קום ותעצור או... לא, אתה לא יכול. אני לא מבין, דודי לא אמור לדעת את זה שזה אדר...