שופטים ופושעיםפרק 70
אז האם גילי ונימי ניצלו מהפיצוץ?
מי עוקב אחרי גילי?
איך רומי תגיב?
ולמה אבא של יאיר צריך כסף אם הוא משודר בערך כל יום?
פרק ראשון בתחנה בסגנון חמיצר..פרק 70
אז האם גילי ונימי ניצלו מהפיצוץ?
מי עוקב אחרי גילי?
איך רומי תגיב?
ולמה אבא של יאיר צריך כסף אם הוא משודר בערך כל יום?
אבל הוא לא מבין שקיימים מלא שדרוגים?!הסכמת בעצם עם נימי עכשיו , עידו רצה , נועה רצתה להשאר עם הזון ידידות , והתפתח סביב זה אנטי של או ידידות או אהבה..
לא רומי! עזבו את רומי!פרק 71
מה יהיה עם החובות של אפי , אבא של יאיר?
שקד מסומנת ע״י מירי לעוף מהתחנה?
מה יהיה עם החתונה של אודי ואהובה?
וגגם - מי הזוג החדש והאהיב במיוחד שמתחיל להתקרב??
וואי כן רותי נוראית. באמת איך אלומה יצאה כזאת נהדרת?מי אהיב, מה אהיב... אתה מתכוון הזוג של האהיבה והלא-אהיב.
גילי קצת מתאושש. אתה יכול להבין את זה, יאיר? גילי, אתה גם לא נרדם בשיעורי כימיה. הוא רצה להגן עלייך, חמודה ואהיבה שכמוך. אל תדאגו, הם לא יפרדו. נו, לפחות הם בטוחים...
במקרה שלה הייתי מעיף אותה. לשקד יש כושר ביטוי גרוע. אז למה את צועקת, מירי?
ריבון העולמים. אימא של אלומה, עשי לי טובה. שברתי את הראש על מה היא בוכה, ומסתבר שעל זה?! על זה שיש סיפור יותר מרגש מהבת שלה?! הבת שלה מרגשת גם בלי מיני סיפורים! אני לא סובל חלק מהדמויות פה. אתם יודעים מה, לפני נימי הייתי הורג כמה דמויות אחרות. רותי קופלר בראש הרשימה, לצד דודי.
דפנה דקל בת יותר מחמישים ובכל זאת נראית כאילו היא עדיין בסוף שנות העשרים שלה. אלה, המזל הרע זה נימי. בכל אופן, האמונה הזאת היא נוצרית. בטח סיימתם עם המזל הרע. בטח. אני בטוח. אף פעם הם לא הצטיינו כלכלית. אולי תמחו בכיכר? פיטרו אותו?! מסכן. כן, נימי צריך להיות מודע. זה יחזק את המטרה המרכזית שלו: להשיג הרבה הרבה כסף!
אני מבין שאחרי שהיו לנו כמה אירועים רבי נפגעים, החליטו שהגיע הזמן שילמדו לטפל בזה.
היא הראשונה, הראשונה! שמעתם?! זה רשום בפרוטוקול של נהר ודניאל, מה? פיקה, תקשיבי, זה מול אנשים די דבילים. את יודעת את זה. פשוט תכסחי אותם כמו שאת יודעת. אם אני הייתי מירי הייתי שולח כבר לקורס שהם צריכים לקבל את יובל איתן, הידועה כפיקה. מירי, אבל למה לדחות את הבלתי נמנע?!
מישהו כאן הסתבך שוב? איזו עלילה מפוספסת. תלמדו ממני איך עושים את זה. תלמדו ממני. כולכם. אבל החותמת חמודה.
נימי, אתה משעמם, אנחנו יודעים. לא, נימי, ברור שהוא רצה. היגיון. בוזי מול אלומה. ברור מי רוצה. פער האהיבות... הורג אותי. לא היו מקרים בודדים, נימי. אלא אם לא צפית במלא, מלא, מלא סדרות, אז היו מקרים בודדים. כי יש מספיק מקרים כאלה, תשאל את נועה ועידו, את מתי ודינה, ספוטניק ומזי, אבי ומיקה, בקיצור שמישהו יראה להם סדרות נוער כדי שילמדו! תכף משדרגים אותך, למען השם ולמען כל המשכורות המעוכבות של אורן! כל מה שהבנתי מההסבר המטרחן הזה זה שיש כאן שדרוגים ושנמוכים ושנימי משעמם.
תשלים כסף מ-MKR! כן, אתה אמור להגיד להם מה להזמין... בעיקר מה שיקר. לא אוהב גם אותו.
ברור שקד לקורס תאר"ן. אני לגמרי רואה את זה קורה. רק לה יש את ההחלטיות, הכנות, היושר... ואגב, את לא חוקית ולא תקינה.
נימי, אתה מעצבן. מעצבן! אז מה אם אתה רעב?! כן, רציתי לדעת מתי נגיע לסצנה של שקד ונימי. ראיתי את לירון מראה את התסריט של זה. נימי, בזה הרגע הפכת למים בעצמך. "הרי בסוף אתם תחזרו, אז בשביל מה כל זה?" זה מים שיכול להיות אחלה, תדע לך. פשוט אחלה. תצמידו את זה ליונתן ודני. נימי: שוב פעם רוצה הרבה מאוד כסף. תהיה חתונה בכפוף להגבלות, אלה. בכפוף להגבלות. וזה בסדר, כל החברים של נימי זה גג שלושה אנשים.
אני שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר! וכאן יש לי שאלה. אם זאת אימא שלה ואבא שלה זה... ראינו, אולי התחלפו בהורים של אלומה ונימי? אחרת מאיפה האהיבות של אלומה?
מעט קצת אולי בצורה מוזרה מאוד חמודים? איזה מזל שיאיר לא המשיך להיות דלוק על אלומה. אלומה הייתה מחבקת אותו בסוף.
כן, זהו, את הסצנה הזאת. יופי, שקד, עכשיו את לא מתלבטת... מים מינימליים, נימי? כן, זה היה רעיון שלך, את גילית לו. יופי, נימי. חברים כמו פעם. הוא רעב. הוא רוצה עוגיות. תביאו לו עוגיות! ומה הקשר לאומגות?
טוב, מה ששלה, שלה. רועי, זוכר איך היא התיישבה כמה שורות מאחורינו עם אימא שלה, שהייתה צריכה לשחק את אדווה? אז בגלל שלבת שלך שברו רגל, אתה רוצה לשבור למישהי יד? דביל. אין, אתה יותר גרוע מברקו.
אבל אתם יודעים, יסמין יכלה לדבר איתה בצורה יותר נעימה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.