התחנה 3- שבוע שישי

YossihNew

Well-known member
פרק 70

אז האם גילי ונימי ניצלו מהפיצוץ?

מי עוקב אחרי גילי?

איך רומי תגיב?

ולמה אבא של יאיר צריך כסף אם הוא משודר בערך כל יום?

YossihNew

Well-known member
אני לא מבין איך נימי לא מת. במשך כמה וכמה פעמים היוצרים רומזים שהוא צריך למות, הוא לא צריך למות?! ולמה שאלה לא תבוא?!

פרנקו בטח שוקל בכל זאת ללכת לשם. אבל לא משנה.

ורק נועם מגיבה בצורה שרציתי שיגיבו. רומי! ניצלת! איזה מזל, זה רק נימי... אה, שיט, אבל גילי שם!

אז כבר תובעים את פרג'? מר זהבי? הוא חיפש את היעד ולקח לו המון זמן. כי הוא לא רואה.

רואה די יפה, אני מבין. גם הזדקן מאוד.

חן שמעה. חן לייבוביץ'- מחסלת משפחות פשע מאז 2012! לא שזה תמיד טוב.

ברור! הוא שוטר! הוא מסוכנות מנדלבאווווווום! ניחשתי שזה יקרה.

מעניין אם זה ההוא שדיבר בזמנו עם אסי.

אפילו להשקיע בעורכת דין לא יכלו.

וואו, כותרת! מגניב!

הוא נראה לי רגוע יחסית. ומעצבן. מעצבן מאוד.

לא אוהב את הטוויסט הזה.

נטרול פצצה. חווייה מאוד מקרבת. אין פצצות חכמות? למה אנחנו לא יכולים להשתמש בפצצה שתחסל רק את נימי?! נימי, תתפקס. לא, גילי, אם הוא לא רוצה אז שלא יבוא. שיישאר פה. כמה חבל שאימא שלו אוהבת אותו... עכשיו מתחילים להעתיק לי מפלמ"ח.

זהבי, הוא מטומטם. ולמה שלא ימות? חמש דקות?! אין זמן, תנטשו את נימי. בלי פאניקה, זה משהו שאורן הכניס בכוונה. אולי יש דמות של עיוור צבעים או משהו... נימי, אז די כבר לעלות על אמבולנסים ותשחרר אותנו מנוכחותך. פעם שלישית שיש סכנה באמבולנס איתך. עכשיו הם מעתיקים לי מגאליס. אחלה. רואים, זה היה בדיוק הזמן לשיחה מלב אל לב בין נימי וגילי. לא, אסף, לא! תשאיר את נימי! למה אנשים נותנים לו לחיות?! טוב, חבר'ה, הצלתם אחלה שוטר.

אפילו לא השקיעו בשופטים! נימי, סתום. אלומה, למה את... לעזאזל. אז הוא התרחק ממלכה אחת, אבל למה הוא עם מלכה שנייה? מה ההיגיון בכלל? נכון, פיקה. הכי חכמה. נימי, אתה הבעייתי פה. אולי תחשוב למה רוצים לפוצץ אותך.

איך הוא יכול לכעוס עליה... ועם מי הוא עוד יהיה בסוף? עם אלה. מה ההיגיון? אין היגיון. בכלל.

הוא לא מהארגון של פרג' גם כן? במקום זה תנסה להכשיר את המטבח בתאג"ד!

אני הייתי בטוח שאפי מרוויח די יפה כי הוא משודר כמעט כל יום בערוץ 12. לא קלה לכולנו.

בפרק הבא... מה הן מוצאות בו, לעזאזל?! יא יצור לא אהיב שנטפל לאהיבות!!!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
פרק 70

מי עוקב אחרי גילי?

איך רומי תגיב?

שופטים ופושעים
וופלים ובתי משפט
עדויות או לא להיות
אמבולנסים מתפוצצים
וכו'.

טוב, סיפור נחמד.
אז חן בעצם חסרת תועלת? או שעוד נפגוש אותה בהמשך?

פרק נחמד.
תמיד טוב לראות את אסף.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 70

מי עוקב אחרי גילי?

איך רומי תגיב?

פרק ראשון בתחנה בסגנון חמיצר..
טוייסיט מתגלה בהתחלה , והמשך הפרק מוביל להבנת איך הגענו לטוייסיט הזה..
אז רגע , מקרר עובד בשביל פרג׳ , או בשביל סשה? או שזה סיפור נפרד?
לפיקה אין סיפור מסודר...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 71
מה יהיה עם החובות של אפי , אבא של יאיר?
שקד מסומנת ע״י מירי לעוף מהתחנה?
מה יהיה עם החתונה של אודי ואהובה?
וגגם - מי הזוג החדש והאהיב במיוחד שמתחיל להתקרב??

YossihNew

Well-known member
מי אהיב, מה אהיב... אתה מתכוון הזוג של האהיבה והלא-אהיב.

גילי קצת מתאושש. אתה יכול להבין את זה, יאיר? גילי, אתה גם לא נרדם בשיעורי כימיה. הוא רצה להגן עלייך, חמודה ואהיבה שכמוך. אל תדאגו, הם לא יפרדו. נו, לפחות הם בטוחים...

במקרה שלה הייתי מעיף אותה. לשקד יש כושר ביטוי גרוע. אז למה את צועקת, מירי?

ריבון העולמים. אימא של אלומה, עשי לי טובה. שברתי את הראש על מה היא בוכה, ומסתבר שעל זה?! על זה שיש סיפור יותר מרגש מהבת שלה?! הבת שלה מרגשת גם בלי מיני סיפורים! אני לא סובל חלק מהדמויות פה. אתם יודעים מה, לפני נימי הייתי הורג כמה דמויות אחרות. רותי קופלר בראש הרשימה, לצד דודי.

דפנה דקל בת יותר מחמישים ובכל זאת נראית כאילו היא עדיין בסוף שנות העשרים שלה. אלה, המזל הרע זה נימי. בכל אופן, האמונה הזאת היא נוצרית. בטח סיימתם עם המזל הרע. בטח. אני בטוח. אף פעם הם לא הצטיינו כלכלית. אולי תמחו בכיכר? פיטרו אותו?! מסכן. כן, נימי צריך להיות מודע. זה יחזק את המטרה המרכזית שלו: להשיג הרבה הרבה כסף!

אני מבין שאחרי שהיו לנו כמה אירועים רבי נפגעים, החליטו שהגיע הזמן שילמדו לטפל בזה.

היא הראשונה, הראשונה! שמעתם?! זה רשום בפרוטוקול של נהר ודניאל, מה? פיקה, תקשיבי, זה מול אנשים די דבילים. את יודעת את זה. פשוט תכסחי אותם כמו שאת יודעת. אם אני הייתי מירי הייתי שולח כבר לקורס שהם צריכים לקבל את יובל איתן, הידועה כפיקה. מירי, אבל למה לדחות את הבלתי נמנע?!

מישהו כאן הסתבך שוב? איזו עלילה מפוספסת. תלמדו ממני איך עושים את זה. תלמדו ממני. כולכם. אבל החותמת חמודה.

נימי, אתה משעמם, אנחנו יודעים. לא, נימי, ברור שהוא רצה. היגיון. בוזי מול אלומה. ברור מי רוצה. פער האהיבות... הורג אותי. לא היו מקרים בודדים, נימי. אלא אם לא צפית במלא, מלא, מלא סדרות, אז היו מקרים בודדים. כי יש מספיק מקרים כאלה, תשאל את נועה ועידו, את מתי ודינה, ספוטניק ומזי, אבי ומיקה, בקיצור שמישהו יראה להם סדרות נוער כדי שילמדו! תכף משדרגים אותך, למען השם ולמען כל המשכורות המעוכבות של אורן! כל מה שהבנתי מההסבר המטרחן הזה זה שיש כאן שדרוגים ושנמוכים ושנימי משעמם.

תשלים כסף מ-MKR! כן, אתה אמור להגיד להם מה להזמין... בעיקר מה שיקר. לא אוהב גם אותו.

ברור שקד לקורס תאר"ן. אני לגמרי רואה את זה קורה. רק לה יש את ההחלטיות, הכנות, היושר... ואגב, את לא חוקית ולא תקינה.

נימי, אתה מעצבן. מעצבן! אז מה אם אתה רעב?! כן, רציתי לדעת מתי נגיע לסצנה של שקד ונימי. ראיתי את לירון מראה את התסריט של זה. נימי, בזה הרגע הפכת למים בעצמך. "הרי בסוף אתם תחזרו, אז בשביל מה כל זה?" זה מים שיכול להיות אחלה, תדע לך. פשוט אחלה. תצמידו את זה ליונתן ודני. נימי: שוב פעם רוצה הרבה מאוד כסף. תהיה חתונה בכפוף להגבלות, אלה. בכפוף להגבלות. וזה בסדר, כל החברים של נימי זה גג שלושה אנשים.

אני שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר! וכאן יש לי שאלה. אם זאת אימא שלה ואבא שלה זה... ראינו, אולי התחלפו בהורים של אלומה ונימי? אחרת מאיפה האהיבות של אלומה?

מעט קצת אולי בצורה מוזרה מאוד חמודים? איזה מזל שיאיר לא המשיך להיות דלוק על אלומה. אלומה הייתה מחבקת אותו בסוף.

כן, זהו, את הסצנה הזאת. יופי, שקד, עכשיו את לא מתלבטת... מים מינימליים, נימי? כן, זה היה רעיון שלך, את גילית לו. יופי, נימי. חברים כמו פעם. הוא רעב. הוא רוצה עוגיות. תביאו לו עוגיות! ומה הקשר לאומגות?

טוב, מה ששלה, שלה. רועי, זוכר איך היא התיישבה כמה שורות מאחורינו עם אימא שלה, שהייתה צריכה לשחק את אדווה? אז בגלל שלבת שלך שברו רגל, אתה רוצה לשבור למישהי יד? דביל. אין, אתה יותר גרוע מברקו.

אבל אתם יודעים, יסמין יכלה לדבר איתה בצורה יותר נעימה...

Roei152

Well-known member
מנהל
לפחות אלה תצא מהמצבב הכלכלי הקשה בסדרה הבאה שלה.. וילה עם בריכה
יש מקרים ויש מקרים.. הנה למשל אתה נימי? סלחת לשקד.. ואתה ידיד טוב שלה
מה קרה לרומי בסצינה האחרונה ? מה יסמין תקפה שוב? - יוסי ?

YossihNew

Well-known member
היא לא תקפה, נראה לי היא רק תשוחח עם רומי ותבהיר לה שהכול בסדר.

זה כזה מעצבן אותי שאין להם טוויסטים.

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר מתאים שאלו אנשים מהצד של פרג' .. ]יסמין לא היתתה מתנהלת ככה, ממתי שיחת "באתי לשלום "" מתנהלת ככה ?

Roei152

Well-known member
מנהל
הדוגמאות שהבאת הן יותר מורכבות...
מתי ודינה שמתי יזם- נשארו בזון של הידידות הרבה זמן עד שמתי קינא למנו , אפילו שמנו ודעינה התחברו הוא לא בדיוק הראה סימנים...

עידו ונועה - עידו רצה , נועה לא רצתה ועד שהיא תפסה הוא כבר היה עם גל ולקח זמן..
אבי ומיקה - אבי יזם , ומיקה קינאה לו שיצא עם דפי ...

Roei152

Well-known member
מנהל
לפי ההסבר הזה , גברתנים צריכים לתקוף כל מי שבא במגע עם יסמין , למה עם גילי לא?

YossihNew

Well-known member
כי היא רוצה להביא את רומי לשיחה... רומי אולי לא תבוא.

Roei152

Well-known member
מנהל
הסכמת בעצם עם נימי עכשיו , עידו רצה , נועה רצתה להשאר עם הזון ידידות , והתפתח סביב זה אנטי של או ידידות או אהבה..

Roei152

Well-known member
מנהל
הדוגמה היחידה שאישה עשתה את זה ממש מתש מהפףרידה , זה מיקה עם אבי ...

YossihNew

Well-known member
הסכמת בעצם עם נימי עכשיו , עידו רצה , נועה רצתה להשאר עם הזון ידידות , והתפתח סביב זה אנטי של או ידידות או אהבה..
אבל הוא לא מבין שקיימים מלא שדרוגים?!

הוא לא רואה סדרות?!

אפילו הוא וליבי כמעט!

שיר m

Well-known member
פרק 71
מה יהיה עם החובות של אפי , אבא של יאיר?
שקד מסומנת ע״י מירי לעוף מהתחנה?
מה יהיה עם החתונה של אודי ואהובה?
וגגם - מי הזוג החדש והאהיב במיוחד שמתחיל להתקרב??
לא רומי! עזבו את רומי!

הבעיה בתקיפה של נועם, זה שהנושא הוא לא התקיפה, אלא מה יאיר יעשה. וזה קצת מעצבן אותי. מקווה שאני טועה.

אני אוהבת את אהובה.

מה קורה פה עם נימי. פתאום הוא מעורב בכל עלילה. האם הוא מתכוון להשתדרג לאנשהו?

סולחים לך שקד.

שיר m

Well-known member
מי אהיב, מה אהיב... אתה מתכוון הזוג של האהיבה והלא-אהיב.

גילי קצת מתאושש. אתה יכול להבין את זה, יאיר? גילי, אתה גם לא נרדם בשיעורי כימיה. הוא רצה להגן עלייך, חמודה ואהיבה שכמוך. אל תדאגו, הם לא יפרדו. נו, לפחות הם בטוחים...

במקרה שלה הייתי מעיף אותה. לשקד יש כושר ביטוי גרוע. אז למה את צועקת, מירי?

ריבון העולמים. אימא של אלומה, עשי לי טובה. שברתי את הראש על מה היא בוכה, ומסתבר שעל זה?! על זה שיש סיפור יותר מרגש מהבת שלה?! הבת שלה מרגשת גם בלי מיני סיפורים! אני לא סובל חלק מהדמויות פה. אתם יודעים מה, לפני נימי הייתי הורג כמה דמויות אחרות. רותי קופלר בראש הרשימה, לצד דודי.

דפנה דקל בת יותר מחמישים ובכל זאת נראית כאילו היא עדיין בסוף שנות העשרים שלה. אלה, המזל הרע זה נימי. בכל אופן, האמונה הזאת היא נוצרית. בטח סיימתם עם המזל הרע. בטח. אני בטוח. אף פעם הם לא הצטיינו כלכלית. אולי תמחו בכיכר? פיטרו אותו?! מסכן. כן, נימי צריך להיות מודע. זה יחזק את המטרה המרכזית שלו: להשיג הרבה הרבה כסף!

אני מבין שאחרי שהיו לנו כמה אירועים רבי נפגעים, החליטו שהגיע הזמן שילמדו לטפל בזה.

היא הראשונה, הראשונה! שמעתם?! זה רשום בפרוטוקול של נהר ודניאל, מה? פיקה, תקשיבי, זה מול אנשים די דבילים. את יודעת את זה. פשוט תכסחי אותם כמו שאת יודעת. אם אני הייתי מירי הייתי שולח כבר לקורס שהם צריכים לקבל את יובל איתן, הידועה כפיקה. מירי, אבל למה לדחות את הבלתי נמנע?!

מישהו כאן הסתבך שוב? איזו עלילה מפוספסת. תלמדו ממני איך עושים את זה. תלמדו ממני. כולכם. אבל החותמת חמודה.

נימי, אתה משעמם, אנחנו יודעים. לא, נימי, ברור שהוא רצה. היגיון. בוזי מול אלומה. ברור מי רוצה. פער האהיבות... הורג אותי. לא היו מקרים בודדים, נימי. אלא אם לא צפית במלא, מלא, מלא סדרות, אז היו מקרים בודדים. כי יש מספיק מקרים כאלה, תשאל את נועה ועידו, את מתי ודינה, ספוטניק ומזי, אבי ומיקה, בקיצור שמישהו יראה להם סדרות נוער כדי שילמדו! תכף משדרגים אותך, למען השם ולמען כל המשכורות המעוכבות של אורן! כל מה שהבנתי מההסבר המטרחן הזה זה שיש כאן שדרוגים ושנמוכים ושנימי משעמם.

תשלים כסף מ-MKR! כן, אתה אמור להגיד להם מה להזמין... בעיקר מה שיקר. לא אוהב גם אותו.

ברור שקד לקורס תאר"ן. אני לגמרי רואה את זה קורה. רק לה יש את ההחלטיות, הכנות, היושר... ואגב, את לא חוקית ולא תקינה.

נימי, אתה מעצבן. מעצבן! אז מה אם אתה רעב?! כן, רציתי לדעת מתי נגיע לסצנה של שקד ונימי. ראיתי את לירון מראה את התסריט של זה. נימי, בזה הרגע הפכת למים בעצמך. "הרי בסוף אתם תחזרו, אז בשביל מה כל זה?" זה מים שיכול להיות אחלה, תדע לך. פשוט אחלה. תצמידו את זה ליונתן ודני. נימי: שוב פעם רוצה הרבה מאוד כסף. תהיה חתונה בכפוף להגבלות, אלה. בכפוף להגבלות. וזה בסדר, כל החברים של נימי זה גג שלושה אנשים.

אני שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר. שונא את רותי קופלר! וכאן יש לי שאלה. אם זאת אימא שלה ואבא שלה זה... ראינו, אולי התחלפו בהורים של אלומה ונימי? אחרת מאיפה האהיבות של אלומה?

מעט קצת אולי בצורה מוזרה מאוד חמודים? איזה מזל שיאיר לא המשיך להיות דלוק על אלומה. אלומה הייתה מחבקת אותו בסוף.

כן, זהו, את הסצנה הזאת. יופי, שקד, עכשיו את לא מתלבטת... מים מינימליים, נימי? כן, זה היה רעיון שלך, את גילית לו. יופי, נימי. חברים כמו פעם. הוא רעב. הוא רוצה עוגיות. תביאו לו עוגיות! ומה הקשר לאומגות?

טוב, מה ששלה, שלה. רועי, זוכר איך היא התיישבה כמה שורות מאחורינו עם אימא שלה, שהייתה צריכה לשחק את אדווה? אז בגלל שלבת שלך שברו רגל, אתה רוצה לשבור למישהי יד? דביל. אין, אתה יותר גרוע מברקו.

אבל אתם יודעים, יסמין יכלה לדבר איתה בצורה יותר נעימה...
וואי כן רותי נוראית. באמת איך אלומה יצאה כזאת נהדרת?
עוגיות 😄

מה היה כתוב בחותמת? לא הצלחתי לראות

למעלה