התחנה 3- שבוע חמישי

YossihNew

Well-known member
פרק 66

אז איך שקד תתכונן למשפט?

מי התובעת מטעם המדינה?

מה פיקה חושבת על מה שאלומה עושה?

והאם גילי באמת יכול להירגע?

YossihNew

Well-known member
בוש לך, בוזי. בוגד. בוגד מהסוג הגרוע ביותר, אנשים כאלה, אני הייתי תופס אותם ו... וואו מה הייתי עושה להם, פיקוש! כן, בוזי דקר את כולנו בגב. צריך לטפל בו.

הוא כזה קשה תפיסה. וכזה מעצבן, אני לא מאמין שאת שומרת על הפאסון שלך. למה הוא חייב לריב, זה לא קשור, אלה, הבחור מעצבן. באופן טבעי כולם רבים כשהוא בסביבה. אני מבין שדפנה דקל הולכת בדרכן של תמרה וייס ואליאנה תדהר.

אתמול התחלתי שוברי גלים 2. נזכרתי למה הייתה לי בעיה עם גפן.

יאיר, יש רק את הקטע הזה שאתה לא יכול לגעת בה אבל חוץ מזה... ואולי היא לא חמודה, אולי זאת הסיטואציה?

אני לא מבין למה כולם מחפשים את פרנקו. הם לא דיברו מאז... איכס, חשבתי כמו נימי. לא, נימי, אנחנו חושבים לעצמנו שאולי היא תתלבט בין שניכם עוד עונה. אבל אני מקווה שלא. (אגב, אנחנו באמצע, למי שלא יודע) וגם אתה צריך לדבר עם אדר, הרי אתה היית מעורב בזה. נכון, מזל שזרקת אותו, הוא נודניק, ואגב אימא, היום יום ההולדת שלה!

נראה לי הוא מת.

נימי, אתה מעצבן! היי, אדר, מה אתה רואה? מה זה, התחנה? אבל זה הפרק של יום רביעי בכלל... אה, אופס. הבן אדם עם הכי פחות מזל בעולם, מנשק הבלונדיניות מספר אחת. אולי כל הנאחס הזה הוא מנימי? נימי, ממתי אתה מדבר בהיגיון?

אבא של נמרוד רשף. רגע, תובע או תובעת מטעם המדינה? בעצם זה מסובך. לא עורך דין נחמד.

משהו זז, אבל לא הרגליים. היא לא תקנא, אף אחת לא תקנא, נראה לי. גם אני חושב שזה לא חוקי. פשוט אנשים קבעו שזה יכול להיות מסוכן לנפש ופעולה מהירה שאנשים יכולים להתחרט עליה בעתיד. אני מדבר על נישואים עם נימי, לא על נישואים בגיל צעיר, כמובן. ובכלל כולן מופתעות מזה שזה נימי... פיקה, אני מסכים איתך. איבדתי עניין. הקולולו של שירה סגר את העניין.

שלום, מאמא פרנקו. מתי יגלו שאת המאמא שלו?

באמת חשבתי לעצמי למה שעורך הדין של דודי יצעק על שקד, אבל הבנתי שזאת תהיה סימולציה.

רואים? כאן רק הסיטואציה חמודה ולא הזוג. ואתה יכול להגיד לה לספור מעשר עד אפס, זה אותו אפקט. אלא אם אתה מנסה ללמד את שקד את לוח הכפל, ואז אני מבין. ואני גם לא מבין את הזוגיות שלהם.

לפיקה יש עציץ. אלומה הפכה לעוד יותר יפה. אלומה, תני קצת גוסיפ זה משפט נהדר. כן, האמת, פיקה, הוא מתכנן לכן מה זה הפתעה... וואו, איזו הפתעה מתוכננת לכן... אבל יותר מזה לא תוציאי ממני. נועם, למה את מסכסכת?

אבל מי השחקן של אבא של גילי, זה מעניין. חיכינו עשרים דקות לגילי. חווה ויוסי נוסבאום. אחלה. כן, הבנתי שהוא יעשה את זה ללקויי שמיעה. רק שכחתי שמדובר בהורים של גילי. אבל למה עם רומי הוא מתבייש בהם? בן אדם, היא לא יאיר. יש לך חברה אהיבה, שגם יודעת להיות רגישה מאוד. וכן, כמו שחווה אמרה, היא יפה מאוד. חבר'ה, את אהובה היא לא פגשה, נכון?

לא טוב. לא טוב בכלל.

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
פרק ממש טוב.

פעם ראשונה שאפשר להגיד על נימי חמוד. כן כן. הוא היה אחלה נימי לאורך כל הפרק.
נראה לי שאלה יותר מעצבנת ממנו...

אדר מרגיע את שקד ואני בוכה. בחיי.

רומי מותק. כמו תמיד.

מצחיקות הבנות:)

פיקה דווקא ממש משתדלת אבל לא הולך טוב...

YossihNew

Well-known member
פרק 67

אז מה יקרה במשפט של דודי?

האם שקד תשקר?

מה השאר יעשו?

ואיפה גילי היה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 67

אז מה יקרה במשפט של דודי?

האם שקד תשקר?

מה השאר יעשו?

ואיפה גילי היה?!
דודי דודי יא שקרן..
מה שהם עושים לאדר לא צודק. אדר לא אשם בכלום, וזה לא קשור לדודי הוא פישל ומגיע לו להענש, לא משנה אם אדר ישב על כיסא כל החיים או עד יום חמיישי
למירי יש משהו נגד דודי במיוחד.. מנסה לנקום על מה ששקד אמרה לה?

YossihNew

Well-known member
גילי, לא היה לך מספיק מפושעים לאחרונה? מה קרה לשירן, היא הזדקנה מאוד... בטח, נהדר, גילי. ברור לחלוטין שהכול רגוע והכול טוב. פרנקו עסוק, עסוק...

לא, הוא לא עסוק. איך גילי במשמרת בוקר? הוא יודע, אבא שלו בטח שונא אדם כמו הבת שלו. אולי הסיטואציה חמודה?

יופי של בעל בחרת, גברת כהן. נימי מנחם את שקד. הזוי. הנה דודי. צריך לעצור אותו כבר עכשיו. אתם יודעים, רק חסר שהשופטת תגיד לאדר "אריאל, חומד" ואני פשוט אחטוף שבץ. איפה הפוחלץ שלה, אגב? זה לא פייר, איך שהחלטתי לסיים את כוכב כדי שחס וחלילה לא איכנס לתסבוכת עם אבא של פיקה/פרנקו, התחלתי שוברי 2, ועכשיו אני בתסביך לגבי השופטת. נהדר. אם הוא העד המרכזי של עצמו... זה נוראי. הדלת, דודי, הדלת. יא דביל. הוא משקר ושקרן. גברתי?! היא בשנות העשרה שלה, חצופה! אנשים עוד עלולים להתבלבל! הרי בזווית מסוימת, בלילה ללא ירח, אדם כבד ראייה עוד עלול להתבלבל ולחשוב שאתן אם ובתה ושאת מלווה אותה מהצופים! (פאק, המונולוג של עופרה נתקע לי...) בית משפט תחתון זה.

בטח שהיא תעיד, והיא כזאת אהיבה עד שהיא תשכנע את כולם. מצלמות האבטחה נשרפו? נימי למד מאשמורת. אז למה את מדברת על כל זה, מאמא פרנקו?! למה?!

אתה לא מכיר את הבת שלו, יאיר. עזוב. אוי ואבוי, בזה הרגע המציאו סדרה חדשה ל-KIDZ. בית המשפט. גם שם בוזי יתעצבן כי כולם גזענים כלפי אתיופים, כמובן שאסי אמיר יחזור לתפקיד המסורתי שלו כפושע, והשוס: בעונה השלישית מישהו פצוע ומטופל בידי מד"א. חוץ מזה, זה מאבק בין רפואה ומשפטים. תאומות סיאמיות נהדרות ויפות. לא טבעוני, אלומה. לא טבעוני, בבקשה. קצת בערך בזווית מסוימת חמודים?

כן, נימי, תעשה משהו לא חוקי. עם קצת מזל אתה תיעצר. שיט, הוא צריך לתת עדות. אז גילי... גילי... קורקינט, אתה שונא קורקינט. טייגר, נכון!

בזווית מסוימת, מעט מאוד, קצת קצת קצת חמודים? נו, הם לא נקלעו לסיטואציה! וחוץ מזה, בממוצע שלה יש את ההוא שמרביץ לנשים ורודף אחרי קטינות. אז איך הם יהיו ביחד? כאילו, יהיה לנו זוג שלא מתנשק אפילו?

יש קשר, יש קשר... אם שניהם יוצאים החוצה, מי מנהל את המשפט? זה נראה לי שדודי מתכנן את זה...

רוצי, רומי! רוצי!

וצריך להוכיח שדודי לא תלה שלט.

נימי שכנע מישהי. מדהים.

מי העסיק, מי העסיק, דודי. הוא רשלן. חפפן. שב, חומד, שב. הוא מטריד מאוד את העד. ומה זה משנה הניתוח? כאילו, מה, אז אם אני נותן בוקס לבן אדם אני יכול להגיד "טוב, אני לא אשם כי הבן אדם התאושש מזה"?

אנשים פה נותנים מכתבים כאילו כלום... רגע, זאת הראייה? שאדר יישאר נכה כל החיים?

גילי, עוקבים אחריך... זה עוד לא נגמר.

שיר m

Well-known member
גילי, לא היה לך מספיק מפושעים לאחרונה? מה קרה לשירן, היא הזדקנה מאוד... בטח, נהדר, גילי. ברור לחלוטין שהכול רגוע והכול טוב. פרנקו עסוק, עסוק...

לא, הוא לא עסוק. איך גילי במשמרת בוקר? הוא יודע, אבא שלו בטח שונא אדם כמו הבת שלו. אולי הסיטואציה חמודה?

יופי של בעל בחרת, גברת כהן. נימי מנחם את שקד. הזוי. הנה דודי. צריך לעצור אותו כבר עכשיו. אתם יודעים, רק חסר שהשופטת תגיד לאדר "אריאל, חומד" ואני פשוט אחטוף שבץ. איפה הפוחלץ שלה, אגב? זה לא פייר, איך שהחלטתי לסיים את כוכב כדי שחס וחלילה לא איכנס לתסבוכת עם אבא של פיקה/פרנקו, התחלתי שוברי 2, ועכשיו אני בתסביך לגבי השופטת. נהדר. אם הוא העד המרכזי של עצמו... זה נוראי. הדלת, דודי, הדלת. יא דביל. הוא משקר ושקרן. גברתי?! היא בשנות העשרה שלה, חצופה! אנשים עוד עלולים להתבלבל! הרי בזווית מסוימת, בלילה ללא ירח, אדם כבד ראייה עוד עלול להתבלבל ולחשוב שאתן אם ובתה ושאת מלווה אותה מהצופים! (פאק, המונולוג של עופרה נתקע לי...) בית משפט תחתון זה.

בטח שהיא תעיד, והיא כזאת אהיבה עד שהיא תשכנע את כולם. מצלמות האבטחה נשרפו? נימי למד מאשמורת. אז למה את מדברת על כל זה, מאמא פרנקו?! למה?!

אתה לא מכיר את הבת שלו, יאיר. עזוב. אוי ואבוי, בזה הרגע המציאו סדרה חדשה ל-KIDZ. בית המשפט. גם שם בוזי יתעצבן כי כולם גזענים כלפי אתיופים, כמובן שאסי אמיר יחזור לתפקיד המסורתי שלו כפושע, והשוס: בעונה השלישית מישהו פצוע ומטופל בידי מד"א. חוץ מזה, זה מאבק בין רפואה ומשפטים. תאומות סיאמיות נהדרות ויפות. לא טבעוני, אלומה. לא טבעוני, בבקשה. קצת בערך בזווית מסוימת חמודים?

כן, נימי, תעשה משהו לא חוקי. עם קצת מזל אתה תיעצר. שיט, הוא צריך לתת עדות. אז גילי... גילי... קורקינט, אתה שונא קורקינט. טייגר, נכון!

בזווית מסוימת, מעט מאוד, קצת קצת קצת חמודים? נו, הם לא נקלעו לסיטואציה! וחוץ מזה, בממוצע שלה יש את ההוא שמרביץ לנשים ורודף אחרי קטינות. אז איך הם יהיו ביחד? כאילו, יהיה לנו זוג שלא מתנשק אפילו?

יש קשר, יש קשר... אם שניהם יוצאים החוצה, מי מנהל את המשפט? זה נראה לי שדודי מתכנן את זה...

רוצי, רומי! רוצי!

וצריך להוכיח שדודי לא תלה שלט.

נימי שכנע מישהי. מדהים.

מי העסיק, מי העסיק, דודי. הוא רשלן. חפפן. שב, חומד, שב. הוא מטריד מאוד את העד. ומה זה משנה הניתוח? כאילו, מה, אז אם אני נותן בוקס לבן אדם אני יכול להגיד "טוב, אני לא אשם כי הבן אדם התאושש מזה"?

אנשים פה נותנים מכתבים כאילו כלום... רגע, זאת הראייה? שאדר יישאר נכה כל החיים?

גילי, עוקבים אחריך... זה עוד לא נגמר.
מי שועקב אחרי גילי זה אסף (השחקן, שכחתי את השם..)?

למעלה