דודי דודי יא שקרן..פרק 67
אז מה יקרה במשפט של דודי?
האם שקד תשקר?
מה השאר יעשו?
ואיפה גילי היה?!
פרק עצוב.פרק 67
אז מה יקרה במשפט של דודי?
האם שקד תשקר?
מה השאר יעשו?
ואיפה גילי היה?!
מי שועקב אחרי גילי זה אסף (השחקן, שכחתי את השם..)?גילי, לא היה לך מספיק מפושעים לאחרונה? מה קרה לשירן, היא הזדקנה מאוד... בטח, נהדר, גילי. ברור לחלוטין שהכול רגוע והכול טוב. פרנקו עסוק, עסוק...
לא, הוא לא עסוק. איך גילי במשמרת בוקר? הוא יודע, אבא שלו בטח שונא אדם כמו הבת שלו. אולי הסיטואציה חמודה?
יופי של בעל בחרת, גברת כהן. נימי מנחם את שקד. הזוי. הנה דודי. צריך לעצור אותו כבר עכשיו. אתם יודעים, רק חסר שהשופטת תגיד לאדר "אריאל, חומד" ואני פשוט אחטוף שבץ. איפה הפוחלץ שלה, אגב? זה לא פייר, איך שהחלטתי לסיים את כוכב כדי שחס וחלילה לא איכנס לתסבוכת עם אבא של פיקה/פרנקו, התחלתי שוברי 2, ועכשיו אני בתסביך לגבי השופטת. נהדר. אם הוא העד המרכזי של עצמו... זה נוראי. הדלת, דודי, הדלת. יא דביל. הוא משקר ושקרן. גברתי?! היא בשנות העשרה שלה, חצופה! אנשים עוד עלולים להתבלבל! הרי בזווית מסוימת, בלילה ללא ירח, אדם כבד ראייה עוד עלול להתבלבל ולחשוב שאתן אם ובתה ושאת מלווה אותה מהצופים! (פאק, המונולוג של עופרה נתקע לי...) בית משפט תחתון זה.
בטח שהיא תעיד, והיא כזאת אהיבה עד שהיא תשכנע את כולם. מצלמות האבטחה נשרפו? נימי למד מאשמורת. אז למה את מדברת על כל זה, מאמא פרנקו?! למה?!
אתה לא מכיר את הבת שלו, יאיר. עזוב. אוי ואבוי, בזה הרגע המציאו סדרה חדשה ל-KIDZ. בית המשפט. גם שם בוזי יתעצבן כי כולם גזענים כלפי אתיופים, כמובן שאסי אמיר יחזור לתפקיד המסורתי שלו כפושע, והשוס: בעונה השלישית מישהו פצוע ומטופל בידי מד"א. חוץ מזה, זה מאבק בין רפואה ומשפטים. תאומות סיאמיות נהדרות ויפות. לא טבעוני, אלומה. לא טבעוני, בבקשה. קצת בערך בזווית מסוימת חמודים?
כן, נימי, תעשה משהו לא חוקי. עם קצת מזל אתה תיעצר. שיט, הוא צריך לתת עדות. אז גילי... גילי... קורקינט, אתה שונא קורקינט. טייגר, נכון!
בזווית מסוימת, מעט מאוד, קצת קצת קצת חמודים? נו, הם לא נקלעו לסיטואציה! וחוץ מזה, בממוצע שלה יש את ההוא שמרביץ לנשים ורודף אחרי קטינות. אז איך הם יהיו ביחד? כאילו, יהיה לנו זוג שלא מתנשק אפילו?
יש קשר, יש קשר... אם שניהם יוצאים החוצה, מי מנהל את המשפט? זה נראה לי שדודי מתכנן את זה...
רוצי, רומי! רוצי!
וצריך להוכיח שדודי לא תלה שלט.
נימי שכנע מישהי. מדהים.
מי העסיק, מי העסיק, דודי. הוא רשלן. חפפן. שב, חומד, שב. הוא מטריד מאוד את העד. ומה זה משנה הניתוח? כאילו, מה, אז אם אני נותן בוקס לבן אדם אני יכול להגיד "טוב, אני לא אשם כי הבן אדם התאושש מזה"?
אנשים פה נותנים מכתבים כאילו כלום... רגע, זאת הראייה? שאדר יישאר נכה כל החיים?
גילי, עוקבים אחריך... זה עוד לא נגמר.
מי שועקב אחרי גילי זה אסף (השחקן, שכחתי את השם..)?
אין לי מושג מה איתו מבחינה רפואית... אבל תמיד כיף לראות אותו על המסך.אסף בן שמעון, נכון. לקח לי קצת זמן לזהות מרחוק...
הוא כבר טכנית עיוור, לא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.