בטוחים שהם לא חמודים?
פיקה, אני חושב שהתפתחת מאוד כדמות. פעם היית רק מנסה לקחת מגילי את התכנית של יד לרופא! ברור שהיא יודעת. היא יודעת הכול. ההורים שלו... מוזר. היי! לא לדבר על אימא שלה! פיקה? לשבת ולהיות בשקט? לא נראה לי…   נועם בדרך כלל מגמגמת מול גברים. אה, שיחות על גיבורי על. דווקא נחמד. אבל נועם עמדה בזה בגבורה. את בטוחה שצריך *לעלות* כדי להביא את הסווטשירט? מה את אומרת, זה היה בתיק! בטוחים שהם לא חמודים?   אדר, אתה מטומטם. סתם ככה בא לי להגיד את זה. איך אדר מתקלח? זאת שאלה שאני שואל את עצמי פתאום. אדר, אתה לא בן 18 עדיין אז אין לך זכות.   בוזי, תגיד תודה שזה לא אתה. רגע, אם בוזי מתנדב בצורה לא חוקית, אז הוא... עוסק ברפואה שחורה?   אני לא יודע מי יותר מעצבן אותי מהדמויות. אבל שקד בטח במקומות הראשונים. שקד, את לא היורשת שלו מבחינת הריגול.   זה מוזר לי כל פעם מחדש שהיא הפכה למנקה. ברור שהיא יודעת על משפחת פשע! היא מכירה משפחות כאלה! רגע, אבל מה עם הטיפ של הארנב ומטילי הזהב? אנשים אמרו שחן תהיה עם גילי. נו באמת, גילי מעורב עם שלוש בחורות בו זמנית!   היי, מי העביר לערוץ 12?! אה, רגע. בטוחים שלא חמודים? למרות שאין לי מושג איך הם יצאו בלי שהוא יכול לגעת בה... ומה אבא שלו יחשוב על זה? למה אני לא רוצה להזמין מחיים כהן? מאיזושהי סיבה לא בא לי להזמין ממנו.   איך היא הגיעה לפה כל כך מהר? בכל אופן, כנראה שקד הדמות הכי לא אהובה עליי. אבל לירון שחקנית נהדרת. כרגיל.   בוזי, מה חברה פרטית עכשיו?!   הם דווקא קצת חמודים.   לא אמרנו שהיא ישנה? עצוב. אבל הניתוח של ההיא מגאליס הצליח בזמנו.   יש לך אחת בקיבוץ כנען. ועוד אחת בתאג"ד כרגע. אז יש שתי סצנות של עימות בין הורה לילד, רק שפרנקו יודע להשפיט את אליאן.   בוזי, למה אתה ברפואה השחורה? למה?   אמרת מגניב, פרנקו. זה לא נראה שהוא מנצל את ההזדמנות. היא מסכנה, אדר. היא הכי מסכנה. מי אתה שתגיד שהעולם לא סובב סביבה, יא רודף בלונדיניות אחד?!   זה מאוד מוזר לי לשמוע אותו בטלפון בלי עיוות קול. (אמר יוסי שבדיוק מסיים את העונה הראשונה של כוכב) ברק. מה שם המשפחה? איתן. אה, רון פרנק. הזוי לגמרי. פרנקו, אתה יודע שיש לך אחות?   מה הייתי אמור להגיד על הסצנה הזאת... חשבתי הרבה. הרבה מאוד. יוני אמר שגילי ידבר בשפת הסימנים העונה וחשבתי שזה יהיה בצחוק ולא בגלל ש... זה. אבל אז חשבתי האם זה נכון עלילתית שההורים של גילי יהיו סתם חירשים-אילמים בשביל הקטע, כאילו כדי לחנך אותנו, ולא, נניח, יעשו מזה עלילה. ואז חשבתי שאולי ככה אורן ושחר פועלים, נו, לפרנקו יש שתי אמהות וזהו זה, ולגילי יש הורים חירשים-אילמים כי ככה, ויש גיי כי הוא פשוט גיי, ואולי לא צריך לעשות סיפור מכל דבר. חוץ מהקטע שגילי דיבר עם אימא שלו בטלפון באחת משתי העונות הקודמות, אז לכו תדעו. אבל לפחות אני יודע איך עושים "פושעים" בשפת הסימנים. ואתה כן בתחנה, גילי. וגם "משטרה".   פתאום קלטתי שקובי מימון מככב בהמון סדרות. זה לא יעבוד, דודי. לא יעבוד לך. לא תלית שלט בכניסה לשום מחסן. בוש לך והיכלם. בואו נוסיף גם הדחת עד.