התחנה 3- המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
לא לא מדובר באותה עלילה
הרופא של אדר זה ד"ר זולטן רופא מחו"ל שעושה ניתוחים מצליחים (או שלא?)
אבא של פרנקו הוא ד"ר ברק איתן שהוא גם אבא של פיקה (לפי שם המשפחה הזהה), רופא ישראלי שמסתובב הרבה בחו"ל , אז זה כנראה מה שבילבל אותך..

Roei152

Well-known member
מנהל
מה זה קשור?
היה המון דיבור על זה בעונה הקודמת עם אימא של פיקה ..
שמת לב למשהו מצחיק , - שאמא של פיקה נמצאת - אבא של אלומה נמצא, ואילו עכשיו זה הפוך..
חוץ מזה שיש חור בעלילה של אלומה וסבא שלה ישר עברו לעניין מלכת היופי, בעוד בעונה הקודמת אלומה היתה עסוקהכ"כ בעלילה של סבא שלה .. לא נותנים תשובה..

הזכירו את זה אחרי שד"ר איתן חזר

זה כאילו רמזו לך שכשהוא חזר מחו"ל, גם ההורים שלה חזרו. &nbsp אז כאילו רומזים שמדובר באותו בן אדם.

פרק 64

אז מה גילי יעשה עם מצבו הבעייתי? &nbsp מה עם הניתוח של אדר? &nbsp האם שקד תמשיך במסע הנקמה שלה? &nbsp והאם שיר תשתכנע שיאיר ונועם דווקא חמודים?

בטוחים שהם לא חמודים?

פיקה, אני חושב שהתפתחת מאוד כדמות. פעם היית רק מנסה לקחת מגילי את התכנית של יד לרופא! ברור שהיא יודעת. היא יודעת הכול. ההורים שלו... מוזר. היי! לא לדבר על אימא שלה! פיקה? לשבת ולהיות בשקט? לא נראה לי… &nbsp נועם בדרך כלל מגמגמת מול גברים. אה, שיחות על גיבורי על. דווקא נחמד. אבל נועם עמדה בזה בגבורה. את בטוחה שצריך *לעלות* כדי להביא את הסווטשירט? מה את אומרת, זה היה בתיק! בטוחים שהם לא חמודים? &nbsp אדר, אתה מטומטם. סתם ככה בא לי להגיד את זה. איך אדר מתקלח? זאת שאלה שאני שואל את עצמי פתאום. אדר, אתה לא בן 18 עדיין אז אין לך זכות. &nbsp בוזי, תגיד תודה שזה לא אתה. רגע, אם בוזי מתנדב בצורה לא חוקית, אז הוא... עוסק ברפואה שחורה? &nbsp אני לא יודע מי יותר מעצבן אותי מהדמויות. אבל שקד בטח במקומות הראשונים. שקד, את לא היורשת שלו מבחינת הריגול. &nbsp זה מוזר לי כל פעם מחדש שהיא הפכה למנקה. ברור שהיא יודעת על משפחת פשע! היא מכירה משפחות כאלה! רגע, אבל מה עם הטיפ של הארנב ומטילי הזהב? אנשים אמרו שחן תהיה עם גילי. נו באמת, גילי מעורב עם שלוש בחורות בו זמנית! &nbsp היי, מי העביר לערוץ 12?! אה, רגע. בטוחים שלא חמודים? למרות שאין לי מושג איך הם יצאו בלי שהוא יכול לגעת בה... ומה אבא שלו יחשוב על זה? למה אני לא רוצה להזמין מחיים כהן? מאיזושהי סיבה לא בא לי להזמין ממנו. &nbsp איך היא הגיעה לפה כל כך מהר? בכל אופן, כנראה שקד הדמות הכי לא אהובה עליי. אבל לירון שחקנית נהדרת. כרגיל. &nbsp בוזי, מה חברה פרטית עכשיו?! &nbsp הם דווקא קצת חמודים. &nbsp לא אמרנו שהיא ישנה? עצוב. אבל הניתוח של ההיא מגאליס הצליח בזמנו. &nbsp יש לך אחת בקיבוץ כנען. ועוד אחת בתאג"ד כרגע. אז יש שתי סצנות של עימות בין הורה לילד, רק שפרנקו יודע להשפיט את אליאן. &nbsp בוזי, למה אתה ברפואה השחורה? למה? &nbsp אמרת מגניב, פרנקו. זה לא נראה שהוא מנצל את ההזדמנות. היא מסכנה, אדר. היא הכי מסכנה. מי אתה שתגיד שהעולם לא סובב סביבה, יא רודף בלונדיניות אחד?! &nbsp זה מאוד מוזר לי לשמוע אותו בטלפון בלי עיוות קול. (אמר יוסי שבדיוק מסיים את העונה הראשונה של כוכב) ברק. מה שם המשפחה? איתן. אה, רון פרנק. הזוי לגמרי. פרנקו, אתה יודע שיש לך אחות? &nbsp מה הייתי אמור להגיד על הסצנה הזאת... חשבתי הרבה. הרבה מאוד. יוני אמר שגילי ידבר בשפת הסימנים העונה וחשבתי שזה יהיה בצחוק ולא בגלל ש... זה. אבל אז חשבתי האם זה נכון עלילתית שההורים של גילי יהיו סתם חירשים-אילמים בשביל הקטע, כאילו כדי לחנך אותנו, ולא, נניח, יעשו מזה עלילה. ואז חשבתי שאולי ככה אורן ושחר פועלים, נו, לפרנקו יש שתי אמהות וזהו זה, ולגילי יש הורים חירשים-אילמים כי ככה, ויש גיי כי הוא פשוט גיי, ואולי לא צריך לעשות סיפור מכל דבר. חוץ מהקטע שגילי דיבר עם אימא שלו בטלפון באחת משתי העונות הקודמות, אז לכו תדעו. אבל לפחות אני יודע איך עושים "פושעים" בשפת הסימנים. ואתה כן בתחנה, גילי. וגם "משטרה". &nbsp פתאום קלטתי שקובי מימון מככב בהמון סדרות. זה לא יעבוד, דודי. לא יעבוד לך. לא תלית שלט בכניסה לשום מחסן. בוש לך והיכלם. בואו נוסיף גם הדחת עד.

Roei152

Well-known member
מנהל
ככה זה אמור להיות בחיים
לא עוים עניין שמישהו שונה ...
&nbsp

כן, נכון

אבל לפעמים הם לוקחים את זה בקלות רבה מדי. &nbsp כאילו "כן, הוא דתי, כן, הוא גיי, כן, היא לקוית שמיעה, כן, לו יש שתי אמהות"... &nbsp סבבה, אבל לפעמים גם אפשר לעשות מזה עלילות. &nbsp למרות שבמקרה של גילי ממש לא אכפת לי. חוץ מהטענה שהוא פעם דיבר עם אימא שלו בטלפון.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז? הוא דתי ו?
אנשים דתיים מסתובבים בינננו , וגם בסדרות יש התיחסות.. מה שיפה בסדרה הזאת זה שזה מציג את הקהילה כרגילה ונוררמטיבית .. ונראה שצפויה עלילה סביב זה שנועם תצא עם יאיר על עניין הדת..
אתה רוצה עלילה בה כולם מצקצקיים על מישהו שונה ? עוד מעט יהיה את זיגי ..
&nbsp

זה פשוט עולם מושלם מדי

אפילו במקרה של בוזי אין לו חבר אחד גזען. &nbsp וזה סבבה, ככה זה אמור להיות. אבל תזכור את העלילה הראשונה שהם עשו עם זה - עם אביב והיציאה מהארון. לפחות שם דין שיחק הומופוב והראה שיש גם רוע בעולם. &nbsp כי מה זאת סדרה בלי קונפליקט? &nbsp וחוץ מזה, אני די בטוח (תזכור מעכשיו) שאבא של יאיר לא יכעס עליו כי הוא עם בחורה. לא יודע, כאילו זה מתבקש אבל הם אף פעם לא הולכים לשם... &nbsp אני פשוט חושב שאורן ושחר מפחדים ללכת לכיוונים קצת יותר "חמים" עם הדמויות. לא זכור לי מקרה של דמות שהתנהגה בצורה רעה. לא לא טובה, רעה, ממש.

Roei152

Well-known member
מנהל
בוזי לא התמודד עם גזענהות ?
להזכיר לך את השוטרים שתקפו אותו ככי הוא שחור וניסה להכנס לבית של פיקה ?
חוץ מזה הוא בטוח שהעולם קצת נגדו בגלל צבע העור..
כל העלילה של שקד זו עלילה חמה , אבא שמבקש מבת לשקר בשביל ו במשפט? - זה ממש פלילי ולא מוסרי - עשית פשלה - תודה בה , ואל תנסה ללכת מסביב .. אני מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר שאורן ושחר כותבים על המציאות בצורה אידאלית מדי .. אבל באמת ש אין מה לעשות ענייין מזה שההורים של גילי הם לק"שים .. לעומת זאת הלסביות של פרנקו , זה עניין יותר רציני שהיה אפשר לעשות ממנה עלילה הומופבית
מה אני אגיד לך? נקווה שבזיגי שנכתב לטין ניק תהיה עלילה יותר חמה- הערוץ שידר נשיקה גאה ראשונה בסדרות הנוער, ובכלל זה ערוץ יותר נועז..

שיר m

Well-known member
לא מסכימה

הם ממש לא מפחדים, פשוט, זה כבר צפוי ולעוס כל העלילות האלו. הם עושים את זה שונה וזה מצויין. משלבים את זה כחלק מהסיפור ולא העיקר, זה שינוי מרענן לעומת סדרות אחרות.

Roei152

Well-known member
מנהל
על גילי אין לך מה להתלונן
יש לו סיפור טוב, וגם על שקד , יש לה סיפור עם דודי ... אלומה ברור שאימא ששלה דוחפת אותה.. רק הנושא לר סנו מספיק כסיפור טוב , שמותח ומרתק , פרנקו יש לו את אבא שלו .. רומי איןן לה סיפור בשרי העונה , נימי , זה המשפחה החדשה, בוזי סתם מרומר , וכנראה יכנס לעסק פרטי של טיפול ניידי , פיקה בינתיים היא פיקה אבל נכנסה פעם או פעמים לעלילה של גילי , ותהפוך לגיבורה של העלילה של פרנקו .. נועם ויאיר מתקרבים..
היוצרים האלו חייבים לעבוד אצל גיורא , מיכל עבדה אצלו באי 3, והיא אמרה שהוא נתן לה את הכילים אאיך לבנות מתח.. כלומר

Roei152

Well-known member
מנהל
הלק"שים לשלטון!!!!!!
לק"ש-לקוי שמיעה..
אני אחד כזה למי שלא פגש אותי .. אגב אמא של גגילי לא חירשת, אלא לקויית שמיעה , יש הבדל , לקוי שמיעה זה מישהו שהתחרש קלות , אך שומע קצת או הרבה ..
למי שמתעניין ניסתי ללמוד שפת סימנים מאוחר מדי, יותר עבדו איתי על השמיעה והדיבור, אז לא לא יודע ש"ס
מעצבן אותי שנותנים את העלילה של שקד ודודי- שקד צריכה להחליט אם ללכת עם הלב או עם הראש , וזה מעצבן אותי שאאבא מוסררי כדודי , הוא לא פושע כמו ג'ודי , למה בכלל חושבים על עלילה כזאת , למה? מזל שאת נוח פישר לוחם הצדק שמרתי לאחרי הסדרה הזאת ..

שיר m

Well-known member

שיר m

Well-known member
וואי וואי וואי

הפעם הגזמת דודי, ואפילו שקד יודעת את זה. מסכנה. &nbsp ואם היו חסרים עלילות הורים, הנה ההורים של גילי! שלום לכם שלום. &nbsp נועם, לפעמים נראה לי שמגיע לך כל הבנים המוזרים האלו. באמת. &nbsp פעם ראשונה שאדר אומר דברי טעם. תתאפסי רומי. &nbsp פרנקו ישר ולעניין. אהבתי. &nbsp פרק נהדר.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 65
מה אבא של פיקה יגיד לפרנקו?
שקד תסכים לשקר בשביל דודי במשפט?
איך מתקדם עניין הניתוח של אדר?
וגם - איפה אלומה לעזאל???????????????

למעלה