התחנה 3- המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
התחנה 3- המשך שבוע 1 מה עם נימי ???????.
מה עם שקד?????

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 51
מה עם נימי ושקד?????? הם בחיים?? ומה עם גילי שהסתבך בעולם התחתון?

חייב להוציא את זה כי חשבתי ככה מלא זמן
פרנקו מזכיר לי את אדם מגאליס. זהו, הוצאתי את זה. עכשיו תסבלו גם אתם.
&nbsp
עדיין הם לא מראים מאירועי הפרקים הקודמים. אני לא בטוח ולא חושב שכדאי להסתכן בשביל נימי. דווקא נועם הייתה מוכנה לסכן אותם בשבילו.
&nbsp
הוא יהיה חמוץ כל החיים. נכון? כי שכחת את הטלפון, אידיוט. לעזאזל, אני שכחתי להתאבל על זה שאתה חי בכלל. אני לא שמח שהוא חי. הו, אודי, איזו בת יפהפייה יש לך. בכלל לא כמו הבן של אהובה. שלא נחמד.
&nbsp
נועם, תגידי להם שלא שווה להסתכן בשביל נימי. תודה רבה. אני לא מאמין, אנחנו מאבדים את בחורינו המצוינים בשביל נימי? כל צוות 2 הלך בגלל שהדביל הזה לא יודע לשמור על הפלאפונים שלו! טוב, הם בסדר.
&nbsp
גילי, אתה מסובך העונה. תגידו, כמה פרקים העונה? 50 שהם מפצלים לשניים? 50 בעונה אחת? או שזה יהיה 25 פרקים והם יפסיקו אז? מה שחשוב: לא האופציה השלישית.
&nbsp
דודי, לא נעים לי להגיד, אבל זאת אשמתך הבלעדית. אתה לא השגחת על המטפים ולא אמרנו שמפרקים את הדלת הזאת?! יופי, עכשיו מי יפרנס אחרי שאנה פוטרה מהסוכנות?
&nbsp
גילי, אתה צפית בשמינייה? אוי, לא נחמד. הוא צריך פינצטה. יש לך פינצטה? גילי, תסלק אותם ותגמור עם זה.
&nbsp
ענבים מתים? בנרו הופיע עכשיו מחדש? הם שוב כתבו את זה? טוב, זה באמת מצחיק. אני מהמר שהוא ניסה לשבור את הקרח. עכשיו רק תביא לנימי עוגיות והוא ישמח מאוד. היי, אל תיגע בטלפון! נימי, חבל שלא נשארת שם!!!!!!!!!!!
&nbsp
לך, יאיר. לך. תכף התחנות יתאחדו. אז הוא רק מופיע ברקע בינתיים...
&nbsp
כן, בואו נדבר על זה. בואו נדבר על זה, בוזי. על אשכנזים? אדר לא אשכנזי? היי, אימא של אלומה! אני לא מבין, הם הכירו? מתי? בין הצעקות של אבא שלה לחליבות?
&nbsp
פינצטה, תביא לו פינצטה! זה הכי חשוב! לא הבנת?! לא אוהבים את גילי העונה. טוב, חברים, עכשיו תחליטו מי יותר מגניב, גילי או ניצן ברגר-רומנו.
&nbsp
כן, אדווה. יש בעיה. לא מספיק שדודי סילק אותו, הוא גם ביקש שילך?! כל כך לא רגיש. האמת שהיא כן עזבה אותך...
&nbsp
לא קרה בכלל. הבנתם? לא קרה בכלל. מסכן גילי. מסכן מאוד.
&nbsp
הוא גידל שיער. אה, נטשת אותו שוב לטובת גילי. נועם, הוא כושל. אתם בטוחים שזה לא הם בסוף? די להסתכל, טמבל. לא, נועם, למה את מכניסה לו רעיונות לראש? וגם את היית מוכנה, לא?
&nbsp
כן, הוא איים עליו. היה גם את זה. נכון, נימי בכלל לא העניין פה. גם השילוב בין נימי ו"עניין" זה שילוב בעייתי בעצמו. לא פה, לא פה.
&nbsp
אתה משקר, דודי? כי אתה בבעיה רצינית עכשיו.
&nbsp
מקרר?! אוי, לא... כן, זה ההוא שמאיים על אבא של יאיר. אתה לא מבין, יש לו בעיה! הוא לא יכול לסתום את הפה וחייב לעשות שיימינג לאנשים! אל תהרוג אותו!!!!!!!!!!

שיר m

Well-known member
קורע אתה

נפגוש את פרנקו ונעדכן

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי מס הפרקים
העונה צולמה רק חודש וקצת , ככה שלא הספיקו לצלם 50 פרקים, אבל יכול להיות שצילמו בין 30 ל35 פרקים..

שיר m

Well-known member
וואי וואי
יותר מפחיד מהפורץ הנוצץ
&nbsp
מה יהיה עם נימי, הוא לא משתפר
&nbsp
אלומה נהיית יפה יותר מיום ליום
&nbsp
מסכן אדר
&nbsp
דודי, זה קצת שקר אתה יודע.

שיר m

Well-known member
כן, ברור
אבל אני רוצה לקוות שזה כי הוא בלחץ בגלל שקד, ולא כי הוא מנסה לצאת נקי
בכל אופן ברור שהוא יסתבך כהוגן

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי
זה בינתיים "היי - ביי עם החדשים אלה ויאיר " היי יאיר , הי יאלה"
נימי עדיין מאוהב ברומי .. , זה הכי העונה הקודמת .. אם היה לי יותר ביטחון להגיד את הרצון שלי לגבי העלילות שיהיו , מה שקרה עם דניאללי לילוק שבסוף הסתיים בצד שלי , למרות שחברי פורום התנגדו לזה, הייתי אומר שגם הפעם זו "דרישת הקהל , ונימי ורומי יסיימו ביחד ... אלא אם כן המסיבה של אלה היא מסיבת סוף העונה...

תחליט בצד של מי אתה כבר!!!!!!!!!!!!!!
תחליט אם הם דניאללי או לא!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ואני כבר אמרתי לך שהאלה לי שלהם זאת שקד חסרת ההחלטיות, כן?!

פרק 52
אז מה עם המתנדבים?
&nbsp
האם אדר יצליח להגיע לשקד המורדמת?
&nbsp
נימי יסתדר עם המשפחה החדשה?
&nbsp
והאם נועם תגלה מנהיגות?

גילי, למה אתה משתנקר?!
הסיומות של הפרקים הרבה יותר טובות לאחרונה. לא, חמוד זה השני. רומי, זהירות. זהירות, הם עלולים לפגוע בך. כן, שמור עליה. אפילו הוא מבין. ומדובר בבן אדם שהפסיד לבן לולו. היא רצתה להיכנס פנימה, זה רשום בפרוטוקול הכי חשוב! והיא חמודה. אפילו פושעים יודעים.
&nbsp
אני חשבתי שבנצי הוא הבעייתי במשפחה. הזוי. אני שואל את אותה השאלה, אלומה. אותה השאלה. טוב, אז סבא של אלומה שרד. אחלה, נהדר. אלומה תעזור. תעזור לכולם.
&nbsp
הוא בחור שקט. יותר גרוע מהיום שאדר נדרס, רומי? אוי. מסכן, גילי. מסכנים כולנו. אין לנו תחנה.
&nbsp
אני חושב שייקח לדודי המון זמן לבוא לטפל בהם. המון זמן. היי! מה זה?! אני חושב שלנועם אין מזל בזוגיות. אדם אלים, אדם דביל, ואפילו אני דורש שהיא תהיה עם הבן אדם הכי לא אהיב בחצי הכדור המערבי (וגם זה רק בגלל שבחצי המזרחי יש אחד שאכל עטלף).
&nbsp
לא ראינו סצנות משפחתיות שלהם, יותר מדי. אה, כי הם לא היו פנויים. אני חושב שכל המשפחה הזאת אוכלת סרטים.
&nbsp
אלה...
היי! לא יפה להוציא את הציוד של האולפן שלה! ואתה?! ואתה?! אלה מבית ספר הרצל. עם אלישע? לא יודע. תפתח את הדלת כבר, יא טמבל! בוא'נה, אני לא מאמין לחוסר כבוד של נימי. כאילו, מה, אז לא יהיה לך איפה לישון, תעשה לי טובה. לא חשוב. הוא קרא לה "סתם"?! חתיכת... בן אדם... אני בצד של אלה. שיהיה רשום בפרוטוקול של דניאל פישר, נהר ובמקום בו רשום שרומי רצתה לרוץ פנימה!!!!!!!!!!!
&nbsp
חברה שלו המתנקשת. לא הוא. למרות שברור שהם יהיו ביחד בסוף.
&nbsp
שלישייה. למרות שאתם ממש רחוקים עכשיו. שיבוץ מחדש?! כולם קיבלו ערים, רק נימי קריית אונו. עומדים לשבור את החבורה. היי, אל תסנג'רו את בוזי! רק בגלל שהוא... שהוא... יאללה, שביתה.
&nbsp
זה פלילי. הבחור מאוד לא בסדר.
&nbsp
סמוך על נועם. מקיייייייייייייי!!!!!!!!! אני כל כך מצטער, פיקוש מסכנה. הכובע של גילי! גדול! יופי, בוזי. נורא בוגר. אוי! שרשרת הפרה!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
בוזי, בחייך.
&nbsp
עצוב נורא. מה מוזר, מוזר ששיחקתם אחים ואז התנשקתם בפסטיגל. מוזר שהוא נישק ארבע בלונדיניות ואת מירי מסיקה. אבל חשוב לציין שהיא רצתה לרוץ פנימה.
&nbsp
פרנקו. שלום לך. אני מבין שלמתנדבים החדשים אין מודעות על כלי רכב. אולי אחד מהם יעשה תאונה בסוף העונה... אולי הם באמת יהיו ביחד בסוף. נכון, פיקה. צודקת. סוציומט גנב סוציומטרי. היא יותר טובה. בחור מוזר, פרנקו.
&nbsp
פעם שלישית גלידה? או אולי סתם מילקשייק בקסדה. כן. זה הגיוני.
&nbsp
כן, איך ידעת, פרנקו? רגע, באמת למה לא מדברים על המנהלת של התחנה? זאת גם דמות שאמורה להיות חשובה וחבל שאין. נועם, פיקה לא רצתה כלום.
&nbsp
שנימי יצא מפה, הוא סתם פוגע בסיכויים להתקבל. רגע, פיקה, אם שלחנו למי שרוצים שיחזור להתנדב, למה בוזי לא ונימי כן? אוי ואבוי, גילי. אוי ואבוי, נועם. יש לך תחרות. המחיאות כפיים של נימי מעצבנות אותי. גילי... יש בעיה. אתה עומד לפגוש מישהי מאוד מיוחדת...
&nbsp
אתה יודע שהיא התכוונה לרוץ פנימה, כן? היא התכוונה ל... היא התכוונה לרוץ פנימה! אני חוזר על זה שוב!
&nbsp
והנה זה מתחיל... מלחמה על המועדון. זה לא יהיה נעים. יאיר, אתה מסתבך פה. מסתבך מאוד. טוב, רציתי לדעת מה קורה עם גילי, אבל לא נורא... זה גם מספיק טוב...

Roei152

Well-known member
מנהל
מקי!!!!!!!!!!
השם יקום דמך!!!!!!!!!/
זה קרע אותי לגמרי , פיקה לפחות לא נתקעה בתאונה עם הבחור המיועד בפגישה הראושונה כמו נועם ... הולך להיות מרתק..
מה אלה רוצה לעזאל? תהיה יותר רומי בזיגי , בינתיים סתם מעצבנת . מה היא ציפתה ? לישון עם נימי בחדר אחד בשביל האולפן שללה?
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
הסדרות פה עושות תחרות...
מי תסחט ממני יותר דמעות

&nbsp
רומי-אדר-שקד שברו לי את הלב
&nbsp
הנקמה של נועם היתה אחלה
&nbsp
פרנקו חמוד אבל עוד צריך להכיר אותו
&nbsp
גילי רק מתחיל להסתבך...
&nbsp
אני לא מבינה משהו, הקטע של החדר של אלה-נימי, זה באמת? גם היום יש שטויות כאלה? חשבתי שזה משהו של פעם... היום הקשר בין ההורים והילדים קצת שונה לא? שיהיה.

נו, אז פרנקו דומה לאדם?
לא הבנתי מה שאלת בנושא של אלה ונימי... מה, את שואלת אם היום מפנים ילדים מהחדר בלי לשאול? אני מניח שאודי לא ממש חשב לעומק והיה יותר פרקטי.

שיר m

Well-known member
לדעתי לא
אבל הבנתי איך אתה רואה את זה, יש משהו שמזכיר.
&nbsp
כן, נראה שהם ביחסים טובים, והקטע הזה של אח חורג שתופס לך את החדר מרגיש לי כל כך מיושן... אבל אני מניחה שהם דיברו על זה או משהו והיא לא הסכימה אז הוא פשוט החליט, או משהו כזה...

למעלה