גילי, למה אתה משתנקר?!
הסיומות של הפרקים הרבה יותר טובות לאחרונה. לא, חמוד זה השני. רומי, זהירות. זהירות, הם עלולים לפגוע בך. כן, שמור עליה. אפילו הוא מבין. ומדובר בבן אדם שהפסיד לבן לולו. היא רצתה להיכנס פנימה, זה רשום בפרוטוקול הכי חשוב! והיא חמודה. אפילו פושעים יודעים.

אני חשבתי שבנצי הוא הבעייתי במשפחה. הזוי. אני שואל את אותה השאלה, אלומה. אותה השאלה. טוב, אז סבא של אלומה שרד. אחלה, נהדר. אלומה תעזור. תעזור לכולם.

הוא בחור שקט. יותר גרוע מהיום שאדר נדרס, רומי? אוי. מסכן, גילי. מסכנים כולנו. אין לנו תחנה.

אני חושב שייקח לדודי המון זמן לבוא לטפל בהם. המון זמן. היי! מה זה?! אני חושב שלנועם אין מזל בזוגיות. אדם אלים, אדם דביל, ואפילו אני דורש שהיא תהיה עם הבן אדם הכי לא אהיב בחצי הכדור המערבי (וגם זה רק בגלל שבחצי המזרחי יש אחד שאכל עטלף).

לא ראינו סצנות משפחתיות שלהם, יותר מדי. אה, כי הם לא היו פנויים. אני חושב שכל המשפחה הזאת אוכלת סרטים.

אלה...
היי! לא יפה להוציא את הציוד של האולפן שלה! ואתה?! ואתה?! אלה מבית ספר הרצל. עם אלישע? לא יודע. תפתח את הדלת כבר, יא טמבל! בוא'נה, אני לא מאמין לחוסר כבוד של נימי. כאילו, מה, אז לא יהיה לך איפה לישון, תעשה לי טובה. לא חשוב. הוא קרא לה "סתם"?! חתיכת... בן אדם... אני בצד של אלה. שיהיה רשום בפרוטוקול של דניאל פישר, נהר ובמקום בו רשום שרומי רצתה לרוץ פנימה!!!!!!!!!!!

חברה שלו המתנקשת. לא הוא. למרות שברור שהם יהיו ביחד בסוף.

שלישייה. למרות שאתם ממש רחוקים עכשיו. שיבוץ מחדש?! כולם קיבלו ערים, רק נימי קריית אונו. עומדים לשבור את החבורה. היי, אל תסנג'רו את בוזי! רק בגלל שהוא... שהוא... יאללה, שביתה.

זה פלילי. הבחור מאוד לא בסדר.

סמוך על נועם. מקיייייייייייייי!!!!!!!!! אני כל כך מצטער, פיקוש מסכנה. הכובע של גילי! גדול! יופי, בוזי. נורא בוגר. אוי! שרשרת הפרה!!!!!!!!!!!!!

בוזי, בחייך.

עצוב נורא. מה מוזר, מוזר ששיחקתם אחים ואז התנשקתם בפסטיגל. מוזר שהוא נישק ארבע בלונדיניות ואת מירי מסיקה. אבל חשוב לציין שהיא רצתה לרוץ פנימה.

פרנקו. שלום לך. אני מבין שלמתנדבים החדשים אין מודעות על כלי רכב. אולי אחד מהם יעשה תאונה בסוף העונה... אולי הם באמת יהיו ביחד בסוף. נכון, פיקה. צודקת. סוציומט גנב סוציומטרי. היא יותר טובה. בחור מוזר, פרנקו.

פעם שלישית גלידה? או אולי סתם מילקשייק בקסדה. כן. זה הגיוני.

כן, איך ידעת, פרנקו? רגע, באמת למה לא מדברים על המנהלת של התחנה? זאת גם דמות שאמורה להיות חשובה וחבל שאין. נועם, פיקה לא רצתה כלום.

שנימי יצא מפה, הוא סתם פוגע בסיכויים להתקבל. רגע, פיקה, אם שלחנו למי שרוצים שיחזור להתנדב, למה בוזי לא ונימי כן? אוי ואבוי, גילי. אוי ואבוי, נועם. יש לך תחרות. המחיאות כפיים של נימי מעצבנות אותי. גילי... יש בעיה. אתה עומד לפגוש מישהי מאוד מיוחדת...

אתה יודע שהיא התכוונה לרוץ פנימה, כן? היא התכוונה ל... היא התכוונה לרוץ פנימה! אני חוזר על זה שוב!

והנה זה מתחיל... מלחמה על המועדון. זה לא יהיה נעים. יאיר, אתה מסתבך פה. מסתבך מאוד. טוב, רציתי לדעת מה קורה עם גילי, אבל לא נורא... זה גם מספיק טוב...