התחנה 2- שבוע 5

פרק 43

אז האם נימי יגלה מה קורה לו בבית?
&nbsp
נועם תבין שרגב מסוכן?
&nbsp
סבא של אלומה ימצא תורם?
&nbsp
ומה עם השיר של בוזי ששווה לת...

נימי מת על "לאבא שלי יש סולם"

לא, אלומה, אנחנו לא רוצים לשמוע על תעשיית הבשר ש... אה, תרומת איברים? מעניין. אגב, מזכיר לי את הפעם שהם עשו מבצע איסוף תרומות. אז אלומה הצליחה יותר... צודקת, פיקה. בית הספר היחיד שחשוב הוא בית הספר שאנחנו למדנו בו! דווקא חמודה, אלומה. איזה חצ'קון?! אל תדאגי, פיקה. זה בסך הכול חצ'קון... ענק! אגב, גם פיקה קטעה את השיר בול ברגע. שיט, איזה תח...
&nbsp
אתה נאיבי, גילי. נאיבי מאוד. תגידו, מישהו לומד פה בכלל? כן, אדר, החוק הזה יכול לקחת הרבה זמן. אופטימיות?! הבחורה במפלגת העבודה, מה יש לה חוץ מזה?! מי? חבר של קווין רובין? כי גם אותו אני לא מכיר. אפרופו: היום עברתי ליד האולם של הפסטיגל ונראה לי שראיתי את קווין מעשן ליד שומר. נראה לי. כי אני לא מכיר אותו. בדיחות מוזרות, אדר.
&nbsp
אלומה, הם פשוט בטוחים שאת שוב חופרת על טבעונות. לא, פיקה, אני לא בטוח. אוקיי... זה מוזר. אבל זה לא יהיה קצת גדול על אלומה? מאוד... התגובות של דליה קורעות.
&nbsp
נימי, יש לך חיים חוץ מפיפ"א? בכל אופן, נימי, תחבר את הנקודות. חשבתי שדריה לימדה אותך על פתרון תעלומות. הבוידעם! הבוידעם! הבוידעם!
&nbsp
אתה בן אדם מוזר וקנאי. בסדר? על ספיקר... זאת לא מחמאה, זאת אזהרה. לא, גילי, אחורה פנה! לא להקשיב לון זיני!
&nbsp
פשוט נמאס לו מדוגמניות, רומי. הנה, אדר, קח דוגמה: "לשירה היקרה, אני מסתכל על התמונה שלנו ביחד בערגה ומסתובב כסהרורי ליד האולם של הפסטיגל. כל מבט שלך בסטורי שלי..." מה? דוגמה, אמרתי. נכון, רומי. הוא לא מצחיק. חוטא בסטנדאפ. נכון. חוטא. תגיד את זה מיד, יא ניג'ס רודף בלונדיניות!
&nbsp
רגב הוד הזמר עדיף על שניכם. ועומר דרור, אתם יודעים מה אומרים, שניים רבים, שלישי רוצח. הנה שאלה: רגב הוד או אביב אלוש? תעני מיד! ואולי נעשה את זה גם לשקד בשביל הצחוקים! זה בוזי, נו, יש לו חברה. "ישר הייתי מפסיק! כלומר, אחרי שהייתי אומר שאת לא יודעת איך לשתות"...
&nbsp
לא, גילי, לא! אני לא רוצה לקחת את זה. יש לי גם. "יו, גילי, איזה סיפור. אני חייב להודות שלא היה לי ברור, הסתכלת עליי, ואמרת נצטלם, הייתי שמח, אבל החשש בי מכרסם. למה בתמונה אי אפשר אותך לראות, זה לא כמו עם מיכל אי שם בגלילות. והאקסית שלך אותי עוד זוכרת, אז מספיק עם השיימינג, צא כבר מהסרט, יו!" גילי לא חושב קודם על לימודים. מוזר. אולי אני אחזיר את פינת הראפ שלי?
&nbsp
זה ממש גדול עליה. שתיכן יפות. לא יפה, דודי. אלומה לא מוכנה לשבת בחיבוק ידיים? או חיבוק כלשהו? אוי ואבוי, לסמוך על מערכת הבריאות?! ואני חשבתי שאדר נאיבי!
&nbsp
איזה קנאי זה. פשוט כואב לראות.
&nbsp
ולאדר יש מלא שיתופים. בוזי, אתה אידיוט כרגיל.
&nbsp
הוא חבר, נימי. בן זוג. זה לא יעזור, אין לו חיים והוא לא יכול להתעסק בשלו.
&nbsp
אולי אפשר לשלב אותו עם אודי ונימי... מר ליכטנשטיין, אתה לא קורא נכון את המפה!
&nbsp
למה השם של גילי מופיע על כל השערים? ולמה הוא קבע במקום לא מונגש?! רגע, איך הוא נכנס?!
&nbsp
גם אני שואל את עצמי. לבחור אין חיים. נימי, אתה בן אדם לא חשדן. למה אימא שלו היא זאת שחושדת?! מה קורה?!
&nbsp
נימי, אני מנסה לשדר לך בפעם האחרונה. הנה שיר, הנה שיר! תשמע! מה שרים?!

שיר m

Well-known member
מייאש

"לפעמים זה כל מה שאפשר לעשות. לקוות לטוב."

&nbsp
אלומה

&nbsp
שמישהו יעצור את נועם. שקד איפה את? העניינים יוצאים משליטה
&nbsp
אדר מדגיש לכולנו כמה קשה להיות נכה.
&nbsp
קדימה נימי, לך תבדוק מה הוא עשה שם.