נימי, תירגע!!!!!!!!!! להירגע אמרתי!!!!!!!!!!!
הנה, הוא עם טראומה. אגב, היום בעבודה, התעלפה תלמידה מחוץ לספרייה. אז קיבלתי בלייב הקדמה לפרק...

הילדה הטובה מהרפת היא לא כזאת ילדה טובה. כן, היא עיוורת צבעים, היא נחמדה לכולם. אלומה כועסת.

זה העתקה מהסיפור האמיתי של שירה! אתם ידעתם שהחבר החדש של אימא שלה מת, אחרי שאבא שלה התאבד?! רק ככה הופכים את נימי לאהיב. חבר שלה, חבר שלה. שירה כל כך השתפרה במשחק, זה מדהים. קיבלת את ה"קלוז'ר", נימי? ובמקום של מיני. מתי ראינו בחורה מנחמת ככה בחור?

פיקה, אני רוצה לשבח אותך על זה שאכלת אתמול ארוחת בוקר. אבל זה הזמן לארוחת הצהריים, לא? מה קרה שפתאום אימא שלה פנויה כל כך? אשת אשכולות זה ענק (אפרופו, דליה ענתה לי כשהיא עשתה שאלות/תשובות באינסטגרם, אמרה שהיא אוהבת את הדבקות במטרה של פיקה. נראה לכם שהיא ענתה כי זה אני?). לא, לא, אימא של פיקה, אני מה זה לא ממליץ על ההצגה החדשה על נעמי שמר ב"הבימה" (הנה זה מתחיל- בדיחה חופרת לפניכם). קודם כל, חרא הצגה, הייתי. היא כל כך חרא, שמעתי שמעכבים לבמאי שם משכורות. הוא כל כך מסכן וללא משכורות, הוא צריך להסתמך על המשכורות של אשתו, לשלוח אותה לחלטר בפסטיגל, ואת הילדים שלו הוא שולח לחלטר בהצגות ואפילו לעשות תפקידי משנה בסדרות! הוא מחלטר וכותב סדרות נוער, ואפילו כמה מהסגל של ההצגה מחלטרים לו בסדרה! עזבי. מה שכן, שמעתי שעיבדו את "אפס ביחסי אנוש" להצגה! למרות שלך יש טראומה מהצבא, ומסיבות מובנות. טוב, זאת לא האימא המוצלחת של פיקה. בוזי! היא תהרוג אותך ותאמין לי, זה לא יהיה פשע שנאה!!!!!!!!!!

בית הספר הרצל? קשור לאלישע? תעזוב, תעזוב, תסמרטט. טוב, אם היא נחמדה וחמודה כל כך... אולי בכל זאת תסמרטט?

ילדה משונה. הוא בן אדם מוזר מאוד. שקד, אני לא חושב שאת הבחורה שצריכה להטיף. בסדר, גברת "אין לי מושג מה להחליט"?

אדר, אתה ליד הבית של ליאור שליין! אה, וליד הבית שלה. ודור, תגיד לאורלי שאם היא לוקחת לה את השריון, היא מתה, היא והאבא הקוף שלה! אנחנו נלחמים על חמישה מנדטים היום, ועמיר פרץ לא ייקח לה את השריון! הדבר החשוב, חברת הכנסת, היא שאולי תרכיבו כבר ממשלה ותשחררו אותנו?!

יצור מעצבן. כן, רועי, גם אם הוא הצטלמתך. נשיקה ראשונה שלהם. והיא כדי להראות לשקד. רעות קורעת לפעמים.

אתמול היא לבשה שמלה. אני רוצה להבין, מירב מעתיקה מגילי? אל תעבדי עלינו, את לא מקדמת חוקים, כבר שנה לא קידמתם חוקים נורמליים! זה מה שמירב מיכאלי עושה כל היום?

אני תמיד העדפתי את הצד של האימא השנייה של פיקה. מתי השלמתן, אגב? שוב גיוס המונים... מעצבן זה. היא ביקשה לא לשמוע! והנה חזרנו למצב הרגיל.

היא תעזור לך ברגע שתקום ממשלה. וזה אף פעם לא. איזו ממשלה, מירב?! איזו ממשלה?! אדר, היא עובדת עליך... היא עובדת עליך... אין ממשלה... אין כנסת... מצאת לך זמן... אגב, למה שקד לא עוזרת לחבר שלה בכל זה? מירב, אתן חברות הכנסת סתם מחרטטות אותו! הבנתן?! אגב, אולי תדברי עם השכן שלך שידבר על זה בטלוויזיה? בתכל'ס הוא משפיע יותר ממך.

שכנים זאת לא סיבה לפתוח. היי, פיקה, היא אוכלת רק את מה שטבעוני. פיקה, כמות המימס שלך מהממת. הגבעתרון, כן. אלומה מושבניקית.

כתוב על השלט גילי... אגב גילי... שקד, הבחורה הכי סתומה בעולם, עולה על זה שמדובר בקשר לא בריא. ממתי בן זיני הפך למסורתי? אה, טוב, הוא קצת דתי, הוא מתחרמן מקטינות. יש לו מזל שהוא לא היה באשמורת. שם זאת מסיבת חשק אחת גדולה.

הם לא שמים לב אליה. אוי ואבוי. ממתי אתה ראפר? ולמה זה גזעני? רגע, למה היא שווה?! למה היא שווה?!

אני מזכיר לכם שרגב כבר איים על גילי בעבר. כן, שקד, זה טוב שאת אומרת את זה ככה. אבל את היית עם נימי, ובואי.

כן, זה. הוא אמור קצת להבין ברעלים. לא קרוב משפחה, נימי! נפל בבום, דני! נפל בבום! מה מסתתר שם בבוידעם... והאם זה קשור לאסי? בטח לא.