התחנה 2- שבוע 4

פרק 38

אז מה עם בוזי והשוטרים?
מה רומי עומדת לראות ואיך גילי יגיב?
מה עומד לקרות לאדר במאבקו לנגישות?
ו... האם יכול להיות ששכחנו משהו בנוגע לאלומה?

נימי כזה לא אהיב!!!!!!!!!!!

ידעתי שאת אסי. מי השטנקר? אתה די איימת עליהם וראו אותך... לא נראה לי שזאת הפעם האחרונה... היית אמורה לכעוס עליו. אבל לא משנה. איך לפעמים הם כאלו חמודים. לפעמים אני ממש תומך בזוג הזה, ואז הוא עושה משהו "נימי".
&nbsp
נגמרו כל הפוש... אה, בעצם כן, אחד הלך לכלא, אז.. היי! טשרניחובסקי זה קרוב לבית ספר שלי ושל פיקה! כבוד! בוזי התחיל להיכנס לגזענות.
&nbsp
מי לעזאזל מינה אותו למנהל תחנה?! ועכשיו הוא עושה מינוי עוד יותר גרוע... אני קצת חושש מאדר עם כוח.
&nbsp
בוקר טוב, בוזי. לא יפה שאתה ככה שוכח. בפעם האחרונה ששקד ארגנה יום הולדת... אוי ואבוי, היו שם ימי הולדת. של אסי, אסי. אל תקרא לה... מאוד לא מצחיקה. כן, זבל של חברה כבר שנים רבות. אלומה, את קצת לוחצת... רגע אחד, הם לא הבינו ש... אה... נימי, אתה פסול, נראה לי. טוב, אדר, עצבנת את נימי. זה כבר יפה. איכס, גילי, אם הוא אח שלך אז אתה ו... איכס... לך, בוזי, אדם לבן מבקש לשבת.
&nbsp
אז כל זה רק כדי ששקד תתחנף אליו... מצב מיוחד? מה את, החבר שלך? לא החבר שלך! לא אמרתי ש...
&nbsp
תפסיק עם זה, זה גורם לי למחשבות מגעילות...
&nbsp
אלומה, את לוחצת. ליובל יש קטע עם הלשון, יש לה עוויתות עם הלשון לפעמים שהיא עושה כשהדמות לחוצה. טיק מעניין. אני לא מאמין, פיקה חולה. והיא אפילו לא יכולה לטפל בעצמה עכשיו!
&nbsp
נורא חכם, דודי. מאוד חכם. היית ממנה את נימי, אף אחד לא היה מפנק אותו. שקד, את לא יכולה להגיד את זה, הוא ושירה שרים את זה. את לא משתתפת השנה בפסטיגל. מאורה של... אדר! כן, חשוב, שקד. חשוב מאוד, הרשימה של הציוד. שלא יהיה חסר אפוד.
&nbsp
מגיע לך... אתה התחלת.
&nbsp
אדר, מי זאת אנה שאתה עושה איתה משמרת? אגב, פיקה לא נמצאת, גם נועם לא, ותתפנה משמרת אמבולנס אחת... מי בא על המשמרת של נימי? שקד, את עטה כמו עיט. איזה קטע, נימי, היית איתה איזו תקופה. איזה כיף, שניהם רבים! אבל נימי טמבל. כרגיל.
&nbsp
האימא הפסיכוטית של אלומה! כלומר, לא זאת שאני מכיר! השנייה!
&nbsp
הוא לא השתנה, הוא עדיין אותו חרא. ואולי הוא יטפל בילד שלך, את אלכוהוליסטית. אני חושב שיש המון בעיות בתחנה ובפרופיל הפסיכולוגי של המתנדבים.
&nbsp
הנה, הנה. למה הוא לא יכול להיות אהיב ליותר מסצנה אחת רצופה ולתת לי לעמוד מאחורי הזוגיות שלהם, למה?! מה יש לבנות שהן הולכות לבחור שישר מתחמם וצועק ומתעצבן?! למה הוא לא מסוגל לקבל את הבנות היפות שנופלות עליו בסדרות?! למה בת דודה של שירה לא הזהירה אותה משמות מטופשים לזוגיות ואמרה לה שצריך שגם לו יהיה שם מטופש, ולא שרק לך יהיה?! ולמה, הו למה, רומי, למה את מדברת בגוף שלישי?! זה כל כך לא אהיב!!!!!!!!!!!! וזה היה הסיכום שלי לחצי דקה הראשונה. אני כן אגיד שאתם לא מתאימים. הוא מתאים לך. איזה כיף, הם ימשיכו להיות ה-זוג, על אפם וחמתם של כל הדבילים! אבל מה קרה לנו, שירה? מה קרה לנו?
&nbsp
גם אתה לא אהיב. מאוד. אלומה מסכנה.
&nbsp
תגיד, אחרי שהוא הציל את הבת שלך, אולי תעזור לו? אולי תגלה מצפון? דני, מסכן השכונות.
&nbsp
מסכנה אלומה. מעצבן רגב. גם בנצי. מסכנה אלומה! למה כולם מתעסקים במשמרות ולא בה?! היא אחת מהכי אהיבות בתחנה! היא הייתה צריכה לחשוד ברגע שראינו שהעוגה לא טבעונית.
&nbsp
אדם מאוד נחמד. מירי, בבקשה, תסדרי פה את התחנה... ואחרי שהילדים שלהם שיחקו כל כך יפה...

שיר m

Well-known member
פשש

מנהל התחנה עומד על שלו. יפה.
&nbsp
מזל טוב אלומה! מזל טוב! זבל של חברים יש לך.
&nbsp
רומי

&nbsp
אדר תמיד היה מעצבן.
&nbsp
גם נימי.
&nbsp
נועם ורגב, הסיפור שאינו נגמר.

פרק 39

איך פיקה תגיב לביקור של אימא?
&nbsp
האם נועם תשלים עם רגב?
&nbsp
בוזי יצליח לפשר בין אימא שלו לדודי?
&nbsp
ומה עם זוג האחים, גילי ואדר?

אחים על מלא

רגב, ותר לה! נו... אדם מעצבן. עכשיו אלומה עצובה. יופי. דביל, אתה היית צריך להביא לה קודם! ארוחה רומנטית וטבעונית. אתה מבין את הבעיה עם הפרה?
&nbsp
לא, נימי, הפעם עוגיות לא יפתרו את המצב!!!!!!!!!!! (אמרתי לכם, נכון אמרתי לכם?! אובסס!) הבחור הזה פשוט גורם לריבים. מחרחר ריבים, זאת הבעיה שלו. הוא מחפש ריבים בכל מקום. טוב נו, נימי סובל. מגיע לו.
&nbsp
הוא לא טוב בהפתעה. מי הסכימו, אני חייב להבין?! ממתי זה עניינה של המשטרה?! אלא אם בן זיני הסתבך עם כל ענייני הקטינות שלו. בת כמה טיי באמת...?
&nbsp
ככה האימא הפחות מוצלחת של פיקה מנסה לקנות אותה? בושה. האימא האמיתית שלה יותר טובה. מצחיק שלפיקה פשוט אין כוח לגירושין, לא אכפת לה מהגירושין עצמם... בנות, אל תהרסו את החברות ביניכן! והיא לא התאהבה, זה לא היא!
&nbsp
אוף, עכשיו הן נפרדו...
&nbsp
היא לא רוצה לבוא לישונצלך! הם כבר עשו את הקטע הזה... לא?
&nbsp
פיקה, מה את עושה בחדר כושר?!
&nbsp
בילוי במשטרה. כמה כיף. רגע רגע, חברי כנסת מילא, כתב חדשות יש אחד, אבל שוטרים? איך השוטרים ירביצו לעצמם?
&nbsp
רומי, את צודקת, זה פשוט לא הגיוני והוא לא חבר. שהיה מחלק את זה בין כולם!
&nbsp
זה קצת מטריד אותי שנימי מתגרה מזה שרומי עצבנית ולא עליו, לשם שינוי... רגע, לא אמרנו ש... אבל לא אמרת שאתה לא נמצא יותר עד שאימא שלך מאשרת? אה, אתה שקרן.
&nbsp
מסכן גילי. אדר, תפסיק לדבר כבר על עצמך ותדבר על רומי! מה עם רומי?! למה לא לדבר קצת על רומי?!
&nbsp
התקבלת! התקבלת ב"אני רומי"! למרות שאת באמת חייבת להפסיק עם האובססיה הזאת לצבע העור שלך, לשירה יש איזה משהו עם צבע העור שלה שהיא חייבת להשתזף... נימי, מחאת כפיים מאוחר מדי והיא לא אומרת לך תודה בהתלהבות כמוני. מסכן בוזי. אבל אל תשפיל את החבר'ה שלך... בוזי לותר קינג.
&nbsp
לא נחמד לנימי. וגם נימי לא נחמד. וגם לא מדבר בכזה היגיון. מה זה "אני חושב הרבה דברים"?! נראה לי אהובה באה להכעיס את נימי עם הנשיקה. רגע רגע, דפנה דקל וענת עצמון נפגשו ודיברו אחת עם השנייה וזה לא הסתיים בתביעת בית משפט?! זה מעניין. אני הייתי ממליץ להגדיל את העונש.
&nbsp
כן, כבר שכחנו שלאלומה יש סבא. ד"ר אורן. על שם התסריטאי או אשתו? למה מחרטטים את אלומה?
&nbsp
זה שאימא של פיקה מבשלת ולא אימא של נימי זה כבר מוזר. רגע, זה בגלל שאת חושבת שפיקה משוגעת?!
&nbsp
עזוב פלטינה. בן אדם, עזוב פלטינה. אל תיכנס לזה. קונה אותו מאוד בזול, מה? לא ידעתי שהוא נשבר כל כך בקלות...
&nbsp
לפחות אלומה חכמה. אני אתרום כליה לאלומה.
&nbsp
לא, הוא מטומטם. ברמה של... טמטום.

שיר m

Well-known member
אוקיי

נועם, בפעם האלף, מה מצאת בו?!?!?!
&nbsp
בוזי

&nbsp
אלומה את מותק.
&nbsp
אודי מצא את הדרך לליבו של נימי