נימי כזה לא אהיב!!!!!!!!!!!
ידעתי שאת אסי. מי השטנקר? אתה די איימת עליהם וראו אותך... לא נראה לי שזאת הפעם האחרונה... היית אמורה לכעוס עליו. אבל לא משנה. איך לפעמים הם כאלו חמודים. לפעמים אני ממש תומך בזוג הזה, ואז הוא עושה משהו "נימי".

נגמרו כל הפוש... אה, בעצם כן, אחד הלך לכלא, אז.. היי! טשרניחובסקי זה קרוב לבית ספר שלי ושל פיקה! כבוד! בוזי התחיל להיכנס לגזענות.

מי לעזאזל מינה אותו למנהל תחנה?! ועכשיו הוא עושה מינוי עוד יותר גרוע... אני קצת חושש מאדר עם כוח.

בוקר טוב, בוזי. לא יפה שאתה ככה שוכח. בפעם האחרונה ששקד ארגנה יום הולדת... אוי ואבוי, היו שם ימי הולדת. של אסי, אסי. אל תקרא לה... מאוד לא מצחיקה. כן, זבל של חברה כבר שנים רבות. אלומה, את קצת לוחצת... רגע אחד, הם לא הבינו ש... אה... נימי, אתה פסול, נראה לי. טוב, אדר, עצבנת את נימי. זה כבר יפה. איכס, גילי, אם הוא אח שלך אז אתה ו... איכס... לך, בוזי, אדם לבן מבקש לשבת.

אז כל זה רק כדי ששקד תתחנף אליו... מצב מיוחד? מה את, החבר שלך? לא החבר שלך! לא אמרתי ש...

תפסיק עם זה, זה גורם לי למחשבות מגעילות...

אלומה, את לוחצת. ליובל יש קטע עם הלשון, יש לה עוויתות עם הלשון לפעמים שהיא עושה כשהדמות לחוצה. טיק מעניין. אני לא מאמין, פיקה חולה. והיא אפילו לא יכולה לטפל בעצמה עכשיו!

נורא חכם, דודי. מאוד חכם. היית ממנה את נימי, אף אחד לא היה מפנק אותו. שקד, את לא יכולה להגיד את זה, הוא ושירה שרים את זה. את לא משתתפת השנה בפסטיגל. מאורה של... אדר! כן, חשוב, שקד. חשוב מאוד, הרשימה של הציוד. שלא יהיה חסר אפוד.

מגיע לך... אתה התחלת.

אדר, מי זאת אנה שאתה עושה איתה משמרת? אגב, פיקה לא נמצאת, גם נועם לא, ותתפנה משמרת אמבולנס אחת... מי בא על המשמרת של נימי? שקד, את עטה כמו עיט. איזה קטע, נימי, היית איתה איזו תקופה. איזה כיף, שניהם רבים! אבל נימי טמבל. כרגיל.

האימא הפסיכוטית של אלומה! כלומר, לא זאת שאני מכיר! השנייה!

הוא לא השתנה, הוא עדיין אותו חרא. ואולי הוא יטפל בילד שלך, את אלכוהוליסטית. אני חושב שיש המון בעיות בתחנה ובפרופיל הפסיכולוגי של המתנדבים.

הנה, הנה. למה הוא לא יכול להיות אהיב ליותר מסצנה אחת רצופה ולתת לי לעמוד מאחורי הזוגיות שלהם, למה?! מה יש לבנות שהן הולכות לבחור שישר מתחמם וצועק ומתעצבן?! למה הוא לא מסוגל לקבל את הבנות היפות שנופלות עליו בסדרות?! למה בת דודה של שירה לא הזהירה אותה משמות מטופשים לזוגיות ואמרה לה שצריך שגם לו יהיה שם מטופש, ולא שרק לך יהיה?! ולמה, הו למה, רומי, למה את מדברת בגוף שלישי?! זה כל כך לא אהיב!!!!!!!!!!!! וזה היה הסיכום שלי לחצי דקה הראשונה. אני כן אגיד שאתם לא מתאימים. הוא מתאים לך. איזה כיף, הם ימשיכו להיות ה-זוג, על אפם וחמתם של כל הדבילים! אבל מה קרה לנו, שירה? מה קרה לנו?

גם אתה לא אהיב. מאוד. אלומה מסכנה.

תגיד, אחרי שהוא הציל את הבת שלך, אולי תעזור לו? אולי תגלה מצפון? דני, מסכן השכונות.

מסכנה אלומה. מעצבן רגב. גם בנצי. מסכנה אלומה! למה כולם מתעסקים במשמרות ולא בה?! היא אחת מהכי אהיבות בתחנה! היא הייתה צריכה לחשוד ברגע שראינו שהעוגה לא טבעונית.

אדם מאוד נחמד. מירי, בבקשה, תסדרי פה את התחנה... ואחרי שהילדים שלהם שיחקו כל כך יפה...