התחנה 2-שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
התחנה 2-שבוע 2 באים להעלות דופק בטיול...

פרק 30
אז מה יקרה בטיול?
&nbsp
האם אדר יסתדר?
&nbsp
מה עם נימי, רומי וגילי?
&nbsp
והאם אלומה לא תחטוף התקף?

שיר m

Well-known member
לטיול יצאנו
אלומה

&nbsp
נימי והפרצוף. אל תדאג לאמא.
&nbsp
פיקה! תהני! אה, רגע... אופס. נפלה עליו אבן גם? אווץ'.

נאדב?!
אדר, זה לא יפה. לכולנו קצת קשה. למרות שלא חשבתי שרומי תהיה האחראית ולא אדר...
&nbsp
אהובה רוצה את הבית לעצמה. ה-21 ביוני! אה... ה-1 ביוני! אה... לא משנה. אין, דפנה דקל שחקנית מהממת. לך כבר. יש לה בית לבד!
&nbsp
עצוב אבל מסכן.
&nbsp
לא, לא, חשבתי שגמרנו עם לירון מתלהבת ככה! שתי בלונדיניות רבות על גפן. לא מספק ומוזר. אה. כן. אפשר גם ככה.
&nbsp
אדר, למה אתה צריך מיקרופון?! אלומה, אל תתישי את עצמך. לפחות לא ירחמו רק על אדר... פיקה, אני מאוכזב ממך. פיקה אוהבת את אלומה! אה, אגב, היום דליה פחות כבדה. אז פחות בעיה שתשב עליך. רומי נחמדה כתמיד. לנהג הזה יש עוד מילים שהוא יודע להגיד? אין, פשוט אדם לא אהיב ולא נחמד. כן, בדיוק, רומי. גם אני, גם אני, רומי. תמחאו לרומי כפיים! גם אתה, נימי, יא מעצבן! אלומה משכנעת יותר מפיקה. אני פיפי. מי זה קווין? היא לא מכירה שום קווין. היא לא מקרה סעד! והיא לא צריכה חבררררררררר! יופי, בוזי.
&nbsp
רומי, חברה שלך צ'רלי תזהיר אותך מהבחור הזה. קוראים לו נאדב ויש לו להקה של מזוקנים. ושקד, מה הקטע עם המניפה?! אלומה חמודה. ואתה בן אדם מוזר. חברה של חברה שלך! של צ'רלי! יאללה, ערימה על הנכה!
&nbsp
אלומה תחת כיפת השמיים. מתוקה. אלומה לא אוהבת את שביל החלב. שם יפה, אלומה. רציתי לדעת אם אור או חיטה. שמח לגלות שחיטה.
&nbsp
בוזי, ממתי האדם הלבן עובד כשהשחור נח?! אבל... אבל גילי לבד! תחפור בור. ותיזהר שאיאן לא תיפול אליו. אה. כזה בור.
&nbsp
אדם מוזר. ורע. צודקת, רומי. מצחיקה, רומי. ואתה מטומטם. לא הצטערת מספיק על הפרצוף, בן אדם רע שכמוך! נימי, אני מסכים איתך. אתה אידיוט.
&nbsp
נפילים עלייך, דפנה דקל! אני לא אוהב את הבחור הזה! כן, נימי זה הקאץ'.
&nbsp
פיקה מומחית לנחשים. זה לא ביגי. המשפט האהוב עליה. פיקוש, את מגזימה. היא מצצה את הארס. בטוח.
&nbsp
אתה לא תבוא אליה באבא שמת! הבנת?! כנראה לשירה זה מאוד כואב לשחק את זה. ניג'ס.
&nbsp
מה קורה? מה קורה?! לא טוב!
&nbsp
אני לא אוהב אותו. מזכיר לי את שמוליק מאליפים. לא, פיקה, הוא לא בסדר.

שיר m

Well-known member
אחח יוסי
אתה הזיכרון שאף פעם לא היה לי
אכן נאדב

&nbsp
שמוליק היה הרבה הרבה הרבה יותר...

פשוט ראיתי אותו בהשקה
והשם שלו תמיד מופיע בפתיח.
&nbsp
ואז גיליתי שהוא שיחק את נאדב. מה יש לרקדניות איתו?

פרק 31
האם פיקה תציל את סיוון?
&nbsp
מה הסוד של נימי?
&nbsp
אלומה תצליח לעבור את הטיול?
&nbsp
ומה אדר יחשוב על הזוגיות החדשה?

אלומהההההההההההההההההה!!!!!!!!!
לא, פיקה. אני לא חושב שהוא בסדר אחרי שהוא נפל ו... אה? נפל עליו סלע. זה יותר הזוי מאדר שמדבר בקלילות כשיש עליו משאית. רטוב וחם? רגע...
&nbsp
גם לי בא חיבוק. נורא בא לי חיבוק משירה. אני מתגעגע אליה. טוב, רגע, יש לי רעיון. נימי יהיה עם פיקה במועדון הלא מתחבקים, ואלומה ורומי יתחבקו. בסדר? אתה לא מעוניין? אתה בן אדם מוזר. לפחות היא לא שליחה. טוב, לפחות שירה משחקת משהו שהיא מכירה.
&nbsp
אוי, זה יותר מסוכן. סיוון, מה אתה מפלרטט עכשיו?! זה כמו ההפך מגילי שמפלרטט עם פצועות. שיט. הוא שבר רגל. להתחיל להכין את הסגידה כבר מעכשיו? לא, נו, הוא לא מתנדב, הוא עושה את זה בצבא.
&nbsp
ושלה התאבד מדיכאון. השכונות האלה יהרגו אותנו. נימי, אני חושב שטעות בידיך. אגב, אימא של שירה ניסתה למצוא בן זוג חדש ו... גם הוא מת. משפחה עצובה לשחקנית מחויכת. רואים שזה עצוב לה לשחק את זה.
&nbsp
ילדים גדולים שנהנים מאוד. מה הבעיה עם הריח? איכשהו הלבוש של יוני לא מתאים לדמות שלו עכשיו.
&nbsp
אה, כן, הוא גוסס. ואני צוחק מהסצנה. לא יודע למה. איפה הגבס? והלוטרות! הלוטרות! שכחת את הלוטרות! סצנה הזויה.
&nbsp
תתביישו לכם, חסרי דבק. אני לא מבין, כולם מתנשקים ביער? הנה ריב, אלומה. אה, אז את לא מתה על מנות טבעיות, אלומה! היא צריכה שוקולד תות.
&nbsp
מה אתה רוצה, בן אדם מוזר? רומי מקבלת את זה יפה. מה תעשה, תדרוס אותה?! אני חוזר ושואל!
&nbsp
ההפך מהליכוד, פיקה! כחול לבן! כמו ישראל! לאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
תשמעו, היא מסכנה. היא עלולה להשתגע.
&nbsp
שקד מצחיקה כהרגלה. אה... זה מגעיל ו... זה גם... נו, הוא די בסדר. די. כי ראיתי לאחרונה פרקים שלו מכדברא והבחור מעצבן גם את לילה. אבל הוא די בסדר. בערך. אני עדיין עם גילי. אדר, זהו, אתה גמור! נגמרו כל הבלונדיניות בשבילך! לך למירי מסיקה! מה שלא הבנתי זה שרומי גם תצטרף לזה. אז שקד שובתת בגלל הזכות של רומי להתנשק עם נימי, אבל רומי שובתת ולא מנצלת את הזכות שלה! וחוץ מזה הם רק מתחבקים!
&nbsp
שוקולד תות. למי יש? יופי, פיקה. אחלה בניווטים. אבל גילי, מי כמוך יודע מה אפשר למצוא ביערות. בחורות שנפלו, למשל. אדר הסתלבט הזה...
&nbsp
נועם, עזבי הכול. מה זאת החולצה המטומטמת הזאת? תקופת מבחן שאתה מתרחק מקטינות?! היא לא השפעה רעה בכלל.
&nbsp
אוי ואבוי. היא לא מתוקה מספיק. שוקולד תות! נו כבר!
&nbsp
את לא דפוקה, רומי. אני גם רוצה להיות חלק מהמשולש הזה! גם אני יכול לאהוב את שירה! אוי, גילי, שיקרת עכשיו. לא היה כדאי לך. לשירה זה באמת קשה. רגע, מה את מגלה סודות?! אז פיטים!
&nbsp
אוי לא! אלומה! שוקולד תות מהר! טוב, פיקה, אני מניח שצריך לבחור את מי להציל. נסגור על אלומה?
&nbsp
חומרים, ביובים, שכונות... כאילו כל הסדרות התערבבו לי.
&nbsp
אלומה! תצילו אותה! מה אכפת לי מסיוון?!
&nbsp
הנה נימי, קח שיר ממישהי שמבינה אותך. אבל תחזור להיות מעצבן שוב, בסדר? אני לא רגיל לזה.

שיר m

Well-known member
הכל מסתבך
יפה רומי שהבנת שזה גילי, אבל למה לפלוט ככה את הסוד של נימי?
&nbsp
אדר אתה מטומטם.
&nbsp
פיקה! יפה שהגעת בסוף גם עם הירוק...
&nbsp
אלומה. אוי אלומה. בוז'י! אתה היית אמור להשגיח ולהביא לה אוכל!
&nbsp
אנשים שעושים דברים רעים בקולי קולות

למעלה