אלומהההההההההההההההההה!!!!!!!!!
לא, פיקה. אני לא חושב שהוא בסדר אחרי שהוא נפל ו... אה? נפל עליו סלע. זה יותר הזוי מאדר שמדבר בקלילות כשיש עליו משאית. רטוב וחם? רגע...

גם לי בא חיבוק. נורא בא לי חיבוק משירה. אני מתגעגע אליה. טוב, רגע, יש לי רעיון. נימי יהיה עם פיקה במועדון הלא מתחבקים, ואלומה ורומי יתחבקו. בסדר? אתה לא מעוניין? אתה בן אדם מוזר. לפחות היא לא שליחה. טוב, לפחות שירה משחקת משהו שהיא מכירה.

אוי, זה יותר מסוכן. סיוון, מה אתה מפלרטט עכשיו?! זה כמו ההפך מגילי שמפלרטט עם פצועות. שיט. הוא שבר רגל. להתחיל להכין את הסגידה כבר מעכשיו? לא, נו, הוא לא מתנדב, הוא עושה את זה בצבא.

ושלה התאבד מדיכאון. השכונות האלה יהרגו אותנו. נימי, אני חושב שטעות בידיך. אגב, אימא של שירה ניסתה למצוא בן זוג חדש ו... גם הוא מת. משפחה עצובה לשחקנית מחויכת. רואים שזה עצוב לה לשחק את זה.

ילדים גדולים שנהנים מאוד. מה הבעיה עם הריח? איכשהו הלבוש של יוני לא מתאים לדמות שלו עכשיו.

אה, כן, הוא גוסס. ואני צוחק מהסצנה. לא יודע למה. איפה הגבס? והלוטרות! הלוטרות! שכחת את הלוטרות! סצנה הזויה.

תתביישו לכם, חסרי דבק. אני לא מבין, כולם מתנשקים ביער? הנה ריב, אלומה. אה, אז את לא מתה על מנות טבעיות, אלומה! היא צריכה שוקולד תות.

מה אתה רוצה, בן אדם מוזר? רומי מקבלת את זה יפה. מה תעשה, תדרוס אותה?! אני חוזר ושואל!

ההפך מהליכוד, פיקה! כחול לבן! כמו ישראל! לאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!

תשמעו, היא מסכנה. היא עלולה להשתגע.

שקד מצחיקה כהרגלה. אה... זה מגעיל ו... זה גם... נו, הוא די בסדר. די. כי ראיתי לאחרונה פרקים שלו מכדברא והבחור מעצבן גם את לילה. אבל הוא די בסדר. בערך. אני עדיין עם גילי. אדר, זהו, אתה גמור! נגמרו כל הבלונדיניות בשבילך! לך למירי מסיקה! מה שלא הבנתי זה שרומי גם תצטרף לזה. אז שקד שובתת בגלל הזכות של רומי להתנשק עם נימי, אבל רומי שובתת ולא מנצלת את הזכות שלה! וחוץ מזה הם רק מתחבקים!

שוקולד תות. למי יש? יופי, פיקה. אחלה בניווטים. אבל גילי, מי כמוך יודע מה אפשר למצוא ביערות. בחורות שנפלו, למשל. אדר הסתלבט הזה...

נועם, עזבי הכול. מה זאת החולצה המטומטמת הזאת? תקופת מבחן שאתה מתרחק מקטינות?! היא לא השפעה רעה בכלל.

אוי ואבוי. היא לא מתוקה מספיק. שוקולד תות! נו כבר!

את לא דפוקה, רומי. אני גם רוצה להיות חלק מהמשולש הזה! גם אני יכול לאהוב את שירה! אוי, גילי, שיקרת עכשיו. לא היה כדאי לך. לשירה זה באמת קשה. רגע, מה את מגלה סודות?! אז פיטים!

אוי לא! אלומה! שוקולד תות מהר! טוב, פיקה, אני מניח שצריך לבחור את מי להציל. נסגור על אלומה?

חומרים, ביובים, שכונות... כאילו כל הסדרות התערבבו לי.

אלומה! תצילו אותה! מה אכפת לי מסיוון?!

הנה נימי, קח שיר ממישהי שמבינה אותך. אבל תחזור להיות מעצבן שוב, בסדר? אני לא רגיל לזה.