התחנה 2- המשך שבוע 5

פרק 44

האם אדר יגיע לפגישה עם הסטנדאפיסט?
&nbsp
איך סבא של אלומה יתפקד אחרי ההשתלה?
&nbsp
מה נימי יגלה?
&nbsp
והאם נועם תקלוט כבר את הקטע של רגב?

אבל נימי לא עבש גם ככה?

איך הוא נכנס בסוף? תגידו, יש מצב שהוא לא באמת נכה, הבחור? כי אין מצב שהוא היה נכנס אחרת... אתם רואים, הכול זה בחירות בחיים. אם הוא היה בוחר פעם, נניח, במקום בחברה רקדנית בחברה עם טבלאות, אז הוא לא היה מאחר. אבל הוא רצה לחמצן מישהי. אדר, אתה בן אדם מוזר. אוי ואבוי, הוא יגנוב לו...
&nbsp
היי, מסתבר שההפצרות שלי עבדו ונימי קלט סופסוף. נימי, אתה מתורגל ברעלים, אני מבין.
&nbsp
אלומה, את רגישה... אבל סבא שלך מוזר. שילך עם נימי, גם נימי מחכה.
&nbsp
וואו, הוא אובסס! אובסס מוחלט! אני לא שמח מזה! מעצבן זה!
&nbsp
אלומה, איזו אלופה את! חוץ מהקטע שאולי אבא שלך לא יאהב את זה...
&nbsp
פיקה תעבור את השאלון הסוציומטי. לכן היא גם לא פה. יש! רומי! את בטוח עוברת, את אהיבה. אם כי אלומה גם נושפת בעורפך. מנסים להיות אהיבים, מה?
&nbsp
בושה, פיקה, פשוט בושה. האימא שלך מטורפת! אבל אם בא לך, שמעתי על חוג תיאטרון מצוין. תבואי ואז תפגשי את אימא שלך (כן, אימא של דליה, את). למה את פוסלת אימפרוביזציה? עזוב את אימא שלה, אובסס. גם אתה סוג של עובש. ריקודי עם? איכס!
&nbsp
מה את אומרת, שקד. הבנת את זה לבד?! אה, בוזי במשבר. הוא רוצה לחזור לאקסית שלו אחרי שאלומה זרקה אותו. שקד נזהרת מזה. היי, אבל רומי באמת אחותך! וכן, את כן סתומה. אם לא הבנת את זה, למשל. רומי באמת צדיקה, וגם אלומה. נועם לא יודעת לשפוט טוב אנשים, כידוע לכולנו. שקד, את באמת סתומה. אמרה הבחורה שהתלבטה בין שניים...
&nbsp
אין, הבן אדם פשוט מנותק ולא קשור לכלום. הוא גם לא אמין, ממתי רומי מתגעגעת למישהו והוא לא יקפוץ ישר? בחור עבש, בסדר? אני לא מבין, נימי, זה היה עכבר או עכברה? אני חושב שאתה משעמם. נימי, אתה אדם רע. אדם רע ובא לי שתמות. ככה סתם, ממני. שתמות.
&nbsp
האם מחשיבים את השאלון של פיקה? כי אני מניח שזה לא כזה טוב, רק אלומה תצליח לגרד את הארבע שם בציון... ונימי לא מילא. כרגיל.
&nbsp
לפחות אדר חוסך להם כיסא אחד... אדר, אתה לא אמור להיות קצת יותר לחוץ מזה שבן אדם שוכב פצוע בתאונת דרכים? לפחות נימי הראה טראומה...
&nbsp
בוזי החטטן. אין, האדם הזה אובסס.
&nbsp
פעם קודמת שהיה סבא בסדרה כזאת הוא מת.
&nbsp
מי לקח את העובש?! מי?! היא איבדה את זה מזמן. לך מהר, נימי! מהר!
&nbsp
אולי מי שלקח את העובש לקח גם את השאלונים? אני לא מבין, התחנה החליטה להפוך לאשמורת לגמרי?
&nbsp
שיט, ביטלו, נכון? אה, אז סתם הוצאתם לו כליה בכיף?
&nbsp
יש מצב שרגב לקח אותה? אולי חן לקחה אותה? מי צריך מבחנים?! בוזי, זה לא אתה, כן?!
&nbsp
ברור, ברור. נימי, אתה בן אדם שחבל שהוא קיים בכלל. במקום להתמקד בך יכולנו להתמקד עוד קצת ברומי.

שיר m

Well-known member
איך ימות, יש לו מגבת מטבח מלאה חיידקים לנשום.

Roei152

Well-known member
מנהל
אויש נימי
עבש? זא ת ההוכחה הכי טוהנ שלך?
אבל בהחלט משהו מוזר קורה פה..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אוקיי

שקד, לא ככה. נועם לא תקשיב לך.
&nbsp
רומי, לא ככה. את לא יכולה לקרוא לו משוגע ואז לרצות שהוא יקשיב (לא יאומן שאני בצד של נימי)
&nbsp
אדר, אתה כל כך לא סטנדפיסט... אבל בסדר. בהצלחה.
&nbsp
פיקה, את מעצבנת. אותי מעניין מי ימצא את הצנצנת...
&nbsp
אני אוהבת את זה שנועם כל כך אחראית וחכמה ועדיין נופלת לסיטואציה כזאת עם רגב. ככה זה גם בעולם האמיתי.
&nbsp
אני גם אוהבת את זה שההשתלה בוטלה. היה מהר מדי כל השמחה הזאת. תקווה. חה. החיים מבאסים!
&nbsp
סדרה מציאותית ומעולה.

פרק 45

מי גנב את השאלונים ואת הפטריה? איך נועם תגיב לשקר של רגב? האם אדר יתקדם בפרויקט? ומה מציעים לבוזי?

שקרן, רמאי, קנאי

הוא חתיכת שקרן, היא בכלל לא אשמה בזה! האח הגדול היחיד שהוא מכיר זה התכנית! שקרן ועבריין! בדיוק! אתה נתת לה אלכוהול! אלכוהול! לך, יא רגב הוד הלא זמר אחד!
&nbsp
אה, אז דני לא כזה יסודי... אז למה זה היה נחוץ, חברי הטוב, המחזאי המהולל ומעוקב המשכורות? זה לא היה משהו כזה קשה. הבחור לא יסודי.
&nbsp
מה קרה, גילי? טוב, בכל אופן, נאמני חיים... אדר, אולי עדיף לחוקק את החוק? תעשו גיוס המונים, כמו אלומה!
&nbsp
חשבתי שאתם פרודים... לא משנה, הם ביחד שוב. כן, האמת שאני מסכים עם בוזי, חמודה. ואני מסכים גם עם אלומה. שישתוק.
&nbsp
גילי, יש לך סדר עדיפויות נהדר. ואדר מטומטם, הוא הציע את העניין הזה! וגילי צודק לגמרי! לא, לא, להיסמרטט! גילי! אמרנו להיסמרטט! הן מתות על סמרטוטים כמונו!
&nbsp
עכשיו שקד תתן לה טיפים בבחירת בני זוג. כי היא מצוינת בזה, נכון? כן, רגב מתוחכם. נימי היה דביל בקנאה. שקד, לא נעים לי ששכחת את החברה הכי טובה שלך, החברה הוותיקה שלך. החברה האהיבה שלך שלא הופיעה תשע דקות שלמות! איפה היא?!
&nbsp
היית צריך לדבר עם לילה בנושא של הוצאת מידע. לא, לא, נימי, זאת בעיה להקשיב לך עד הסוף. לכן הם מעבירים אותך... אתה משעמם. גם להעיף אותך מבית הספר זה לא אסון גדול.
&nbsp
מסכנה נועם. אה, זה היה פה? מטורפת לגמרי... רגע, אז מי גנב...?
&nbsp
אחת עשרה דקות זה יותר מדי זמן לחכות לרומי האהיבה! אבל יש פיצוי, היא עם גילי. גם אני לא מבין! גם אני לא! ורומי, את משכינת שלום ואהבה. כן! כן! בואו! לכו!
&nbsp
בוזי, אולי גם אתה תיפגש עם חברת כנסת אתיופית? טוב, חוץ מזה שמהרטה לא נבחרה לכנסת והשאר מיש עתיד, אז בהצלחה להוציא מהם התחייבות למשהו. מה דואט?! היא לא שרה בכלל! אלא אם אלומה גם עשתה איתו באטל, ואז זה מצחיק לחשוב על זה. בוזי, אתה דביל.
&nbsp
אדר, אתה לא טוב בבדיחות האלה. זה מאוד לא מצחיק. הנה פאנץ' מצחיק: האם לך קראו אדר כי כשאתה נכנס כולם עצובים? אדר, לא, הוא לא מכיר את זה, הוא לא רץ. רואה, אדר, למה היית צריך ללכת עם גילי?! רואה?!
&nbsp
אקסים. אקסים. אקסים. האמת שחיכיתי לסצנה ביניהם, לא הייתה סצנה ביניהם לבד. והוא עוד אמר שלא תתקבלי למד"א... שקד, ממתי את יועצת?! ממתי את יכולה לייעץ?! ממתי?! שני דבילים.
&nbsp
אני לא מבין, כולם מדליפים לו?! הבוגד בשכונה והבוגד בקיבוץ נלחמים.
&nbsp
הבחור הזה פשוט... פשוט... מטורף. הגיע הזמן שנראה אותו סובל בתברחו.
&nbsp
אם היא כתבה עליך שאתה עם פיוז קצר, שהיחסים החברתיים שלך לוקים בחסר ושאתה מעצבן את כולם, זאת האמת. טוב, עכשיו עולה השאלה מי גנב את השאלונים, למה, ולמה הוא צריך להביא את זה לנימי? כמובן שגילי הוא המועמד הטבעי, וגם נימי יחשוב ככה, אבל נראה לי שלא... (אלא אם כן ואז הוא מקסים כמו מתי) בוזי רצה גם לדעת, ואולי גם הוא רוצה לעזור לגילי, אבל זה גם לא כל כך הגיוני. ויש את רגב, אולי גם הוא רוצה לעזור לגילי להגן על הטריטוריה והוא מטומטם מספיק. אבל למה גנבו אותם מלכתחילה? בלי קשר, ממש מעניין אותי לדעת מה רומי כתבה על נימי. רוב הסיכויים שזה נכון...

שיר m

Well-known member
וואי וואי

מי מנסה לסכסך?
&nbsp
אדר, סדר העדיפויות שלך לא משהו
&nbsp
דני יודע הכל. תיזהר נימי.
&nbsp
שקד חברה נהדרת.
&nbsp
נועם, שלא תעזי לסלוח לו.