שקרן, רמאי, קנאי
הוא חתיכת שקרן, היא בכלל לא אשמה בזה! האח הגדול היחיד שהוא מכיר זה התכנית! שקרן ועבריין! בדיוק! אתה נתת לה אלכוהול! אלכוהול! לך, יא רגב הוד הלא זמר אחד!

אה, אז דני לא כזה יסודי... אז למה זה היה נחוץ, חברי הטוב, המחזאי המהולל ומעוקב המשכורות? זה לא היה משהו כזה קשה. הבחור לא יסודי.

מה קרה, גילי? טוב, בכל אופן, נאמני חיים... אדר, אולי עדיף לחוקק את החוק? תעשו גיוס המונים, כמו אלומה!

חשבתי שאתם פרודים... לא משנה, הם ביחד שוב. כן, האמת שאני מסכים עם בוזי, חמודה. ואני מסכים גם עם אלומה. שישתוק.

גילי, יש לך סדר עדיפויות נהדר. ואדר מטומטם, הוא הציע את העניין הזה! וגילי צודק לגמרי! לא, לא, להיסמרטט! גילי! אמרנו להיסמרטט! הן מתות על סמרטוטים כמונו!

עכשיו שקד תתן לה טיפים בבחירת בני זוג. כי היא מצוינת בזה, נכון? כן, רגב מתוחכם. נימי היה דביל בקנאה. שקד, לא נעים לי ששכחת את החברה הכי טובה שלך, החברה הוותיקה שלך. החברה האהיבה שלך שלא הופיעה תשע דקות שלמות! איפה היא?!

היית צריך לדבר עם לילה בנושא של הוצאת מידע. לא, לא, נימי, זאת בעיה להקשיב לך עד הסוף. לכן הם מעבירים אותך... אתה משעמם. גם להעיף אותך מבית הספר זה לא אסון גדול.

מסכנה נועם. אה, זה היה פה? מטורפת לגמרי... רגע, אז מי גנב...?

אחת עשרה דקות זה יותר מדי זמן לחכות לרומי האהיבה! אבל יש פיצוי, היא עם גילי. גם אני לא מבין! גם אני לא! ורומי, את משכינת שלום ואהבה. כן! כן! בואו! לכו!

בוזי, אולי גם אתה תיפגש עם חברת כנסת אתיופית? טוב, חוץ מזה שמהרטה לא נבחרה לכנסת והשאר מיש עתיד, אז בהצלחה להוציא מהם התחייבות למשהו. מה דואט?! היא לא שרה בכלל! אלא אם אלומה גם עשתה איתו באטל, ואז זה מצחיק לחשוב על זה. בוזי, אתה דביל.

אדר, אתה לא טוב בבדיחות האלה. זה מאוד לא מצחיק. הנה פאנץ' מצחיק: האם לך קראו אדר כי כשאתה נכנס כולם עצובים? אדר, לא, הוא לא מכיר את זה, הוא לא רץ. רואה, אדר, למה היית צריך ללכת עם גילי?! רואה?!

אקסים. אקסים. אקסים. האמת שחיכיתי לסצנה ביניהם, לא הייתה סצנה ביניהם לבד. והוא עוד אמר שלא תתקבלי למד"א... שקד, ממתי את יועצת?! ממתי את יכולה לייעץ?! ממתי?! שני דבילים.

אני לא מבין, כולם מדליפים לו?! הבוגד בשכונה והבוגד בקיבוץ נלחמים.

הבחור הזה פשוט... פשוט... מטורף. הגיע הזמן שנראה אותו סובל בתברחו.

אם היא כתבה עליך שאתה עם פיוז קצר, שהיחסים החברתיים שלך לוקים בחסר ושאתה מעצבן את כולם, זאת האמת. טוב, עכשיו עולה השאלה מי גנב את השאלונים, למה, ולמה הוא צריך להביא את זה לנימי? כמובן שגילי הוא המועמד הטבעי, וגם נימי יחשוב ככה, אבל נראה לי שלא... (אלא אם כן ואז הוא מקסים כמו מתי) בוזי רצה גם לדעת, ואולי גם הוא רוצה לעזור לגילי, אבל זה גם לא כל כך הגיוני. ויש את רגב, אולי גם הוא רוצה לעזור לגילי להגן על הטריטוריה והוא מטומטם מספיק. אבל למה גנבו אותם מלכתחילה? בלי קשר, ממש מעניין אותי לדעת מה רומי כתבה על נימי. רוב הסיכויים שזה נכון...