364 ימים ליום ההולדת הבא של שירה
אוקיי, זה פשוט קרע אותי, ההבעות של דפנה, הצורה שהיא אמרה את המשפט... די, אין אותי יותר. תגידו, אולי זה באמת מטאפורה, גם ליחסים מסוימים שגורלם למות? נימי, אתה במד"א, אתה לא וטרינר. לא! אתה לא תחזור אחריי! דפנה דקל, הפכת למים. הוא מת באופן עצמאי, זה ענק. גם לכם, נימי. גם לכם חיים קצרים אבל טובים.

ככה אתם עושים לפיקה?! ככה?! תתביישו לכם. אני איידע אותה. אני אגיד לאימא שלה וזהו. לא, אדר רוצה שיעמיסו עליו.

כבר היינו בסרט הזה, שקד, עם זה שאת תיכשלי. נכון? ככה היא זנחה את התלמיד הראשון שלה.

תתבייש לך, אדר. תתבייש לך. על זה שפגעת בפיקה. לא על הבדיחות על האתיופים, זה סבבה. איך אמרה שירה? "מה תעשה, תדרוס אותי?". למרות שאני חייב לשאול אם האהבה של גפן לבלונדיניות לא נראית עכשיו בעור... אה, אור, אחר לגמרי.

רוצה ללמודתי? בוא ללמודתי. בוא נישאר ערים ולא נלך ללמודתי. לא, הבן אדם קנאי וניג'ס.

ענת עצמון בודקת שמן. מוזר. כן, ומי שיעשה את זה הוא מומחה השיימינג, גילי. למה לא קימבנו את רומי המסכנה?! למה?! היא לא צריכה 95! תשמעו, גם ממוצע 90... 85? 80? עזבי, רומי, כל ממוצע שיש לך. אם שקד יכולה...

מסכנה אלומה. כל העולם מתעלל בה.

רומי! הצלחת! גילי, אולי תבקש ממנה עזרה שיתייחסו אליך יפה... יופי, גילי, עשית אותה מאושרת! יותר טוב מהבחור שהורג עכברים עם הרעלים שהוא מסתיר בבית.

אני לא מבין, אלומה לומדת אצלם בכפר סבא? האמת שזאת בערך פעם ראשונה שגילי ואלומה ממש מדברים. אלומה, הוא ימשיך להסמרטט! יחי ההסמרטטות! אם יש פועל כזה... יש פועל כזה? האמת שכן, גילי. גיאוגרפיה זה כל הערסים ששוכחים להביא אטלסים.

ועכשיו גם אלומה עוברת סצנה. רגע רגע... אלומה, מה אמרנו על לוותר על עצמך בשביל... ואת עוד קונה פרה! כאילו, טבעונות?!

רומי, העכבר מת! חה חה חה. איזה כיף. אתה לא קנית עכשיו... עכבר... חלופי? נימי, אני מפנה את תשומת ליבך לפיג'מות עונה 4 פרק 8, פרק 70, זה הפרק שקוראים לו עכבר, שבו כרגיל לא קורה שום דבר. אתה לא יודע ש... עזוב, תראה לבד ותלמד לבד. טמבל מתעסק ברעלים. כן, מיני 2. כמו בשמש. ואתה קמצן. אני חושב שהעכבר באמת מטאפורה.

עוד מקום לא מונגש לאדר. אלומה, קני את הפרה.

תפסיק לקפוץ כל פעם שמדברים על מעברים! אבל ראיתם כדורגל ביחד. בן אדם עם פיוז קצר.

יופי גילי, מלא אנשים שתעשה בפניהם שיימינג! מה, אדר, שיימינג לא יעזור? אבל יש חוק כזה, אף אחד לא שם עליו! לא, אדר, לא יעזור לך לקפוץ לכנסת ספציפית היום. הם עסוקים קצת במשהו מאוד, מאוד, מאוד מטומטם. בת דודה שלך שכנה של ליאור שליין?! אה... מירב מיכאלי? סתם, כן. בפרק הבא מירב תופיע לה לעזור לאדר.

אני רוצה להבין, לנימי מת עכבר ולאלומה נאבדה שרשרת. אין עוד מישהו שרוצה לנסות לפגוע בבן הזוג שלו היום? שקד, איבדת את תו הנכה של אדר במקרה? נועם, לך יש פטור כי בן הזוג שלך גם ככה מטומטם. הוא תמיד מרסס דברים. כל הזמן. כל הסדרות. לא אוהב את זה. והוא גם דפק את הגרפיטי! מה יש לו?!

לא טוב למשפחת פרח. לבחור יש טראומה. אולי רומי יכולה לספר לכם איך זה.