התחנה 2- המשך שבוע 4

התחנה 2- המשך שבוע 4

השבוע ממשיך, ואני מאחל מזל טוב לכוכבת הגדולה של התחנה, אצולת השיער, נסיכת ליכטנשטיין, אושייה בתחומה ותמונת הקאבר שלי בפייסבוק, שירה!

פרק 40

אז איך נועם תגיב לתעלול המטומטם של רגב?
&nbsp
מה הסיסמה של גילי למחשב?
&nbsp
האם סבא של אלומה ישיג כליה?
&nbsp
ומה רומי תביא לנימי מתנה? (רגע אחד, למה היא נותנת מתנות היום?!)

אני אגיד לכם למה! כי אני כדברא!!!!!!

הרי מי מביא מתנות ביום ההולדת שלו? הוביט! מי מעריצה הוביטים? גאיה מ"האויב מבפנים"! מי אמרתי שמשחקת את גאיה? שירה! מי צפתה לי בסטוריז לכבוד יום הולדתה? שירה! מי בקאבר שלי בפייסבוק? שירה! מלכה מדהימה.
&nbsp
לא, הבחור פשוט... תני לו איזו סטירה. לא, נועם, יש צורך בפינוי. הבחור פצוע קשה. כאילו, תכף הוא יהיה.
&nbsp
זאת לא ערימת חציר, זאת אלומ... בעצם, עזבו, היא עושה משהו עכשיו. חשבתי שהם השלימו כבר...
&nbsp
יש השיר שלנו ב-VOD... פיקה, זה משאיר אותנו שוב עם האנטומיה. כן, אני כתבתי את זה לפני שפיקה אמרה את זה. פיקה, הרוח הליאו באקית מאחורייך.
&nbsp
בפסטיגל דווקא נישקת אותה יפה, יא פח. זה מאוד לא יפה, אדר. מאוד לא יפה. תלמד להרגיש קצת את הרגל. בדיחה מאוד שחורה.
&nbsp
נועם, לא אמרנו ש... טוב, אז נועם הסתומה עכשיו. נחמד. באמת, הבחור הזה מעצבן.
&nbsp
שקד, עופי. לא, פיקה, את היית במצב של שפיות זמנית. זה העניין.
&nbsp
אדר, תעשה טובה ותסתום כבר, יא אדם מוזר. נימי זה לא קיר. כלומר, בגוון הוא קצת דומה. גם בקשב. אבל הוא לא.
&nbsp
פריבילגית, שקד.
&nbsp
אני חושב שבנצי יתחיל לרקוד מרוב שמחה.
&nbsp
אני לא מבין, כל התחנות בסדר, רק שם רע? עד כמה רע שם?!
&nbsp
לא, אתה אדם מטופש. כלוב, כולא, אין לך יום הולדת, ריבים, עכברים, וואלה, אפילו אני הבנתי מההתחלה מה היא הביאה לך! וגם לי בא להחטיף לך מכות! לקח לו חצי דקה להבין את זה. ואחר כך הוא עוד יורד על השיער שלה! השיער שלה!!!!!! אתם יודעים מה זה השיער שלה?! אתם יודעים איזה מכרה זהב זה?! אז יש את סיפורם של ההוא שירד עליה ואמר שיש לה שיער עכבר, וסיפורם של ההוא שהיא גזרה לו את השיער. ולגזור שיער במשפחה שלה, חברים, זה כבר מחויבות.
&nbsp
לא, דביל. לא. לא כיף איתך. חתיכת אדם קדמון מטומטם!
&nbsp
אני מקווה שאבא של אלומה לא תורם לב... יופי, שוב אלומה עצובה.
&nbsp
אדר, סתום. ותקשיב לפיקה! למה אתה לא מקשיב לפיקה?! פיקה, רחמים! רחמים! רחמיייייייים... ינקת רפואה זה נכון, אימא לא הייתה שם להניק אותך. (לא את, אימא של דליה. הנקת אותה יפה) אדר!!!!!!!!!! יא יצור מעצבן!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
איזה מזל שהוא בסדרה "תברחו". כי הוא יצטרך את זה.
&nbsp
כן, זה גם... למעלה גבוה!
&nbsp
שוב פעם זייפתם חתימות!!!!!!!!!!!! לא הספיק מה שקרה לניר?!
&nbsp
אאוץ'. אאוץ' ואאוץ' ואאוץ'. סיום חזק. ואין שם שום שחקן ראשי...

שיר m

Well-known member
פרק קורע

צחקתי מלא:)
&nbsp
אחח בוזי, נראה שהמשטרה פשוט הקדימה את זמנה

&nbsp
פיקה חוזרת לעצמה.
&nbsp
נועם, בפעם המליון, מ ה מ צ א ת ב ר ג ב?!
&nbsp
אלומה לא סתם מהממת, היא חונכה להיות מהממת.

שיר m

Well-known member
כן

התלבטתי אם לכתוב אלף ואחת, אבל כמות הפעמים ששאלתי את נועם במהלך הפרק... זה כבר הגיע למליון

Roei152

Well-known member
מנהל
פרקקים מרתקים
פשוט נפלאה הסדרה הזאת.. אמנון , אויש לא נעים ..
&nbsp

פרק 41

אז האם אלומה תפייס בין משפחתה? רגב ונועם יפרדו? גילי יודה על רגשותיו? ומה קורה בשכונה של נימי?

364 ימים ליום ההולדת הבא של שירה

אוקיי, זה פשוט קרע אותי, ההבעות של דפנה, הצורה שהיא אמרה את המשפט... די, אין אותי יותר. תגידו, אולי זה באמת מטאפורה, גם ליחסים מסוימים שגורלם למות? נימי, אתה במד"א, אתה לא וטרינר. לא! אתה לא תחזור אחריי! דפנה דקל, הפכת למים. הוא מת באופן עצמאי, זה ענק. גם לכם, נימי. גם לכם חיים קצרים אבל טובים.
&nbsp
ככה אתם עושים לפיקה?! ככה?! תתביישו לכם. אני איידע אותה. אני אגיד לאימא שלה וזהו. לא, אדר רוצה שיעמיסו עליו.
&nbsp
כבר היינו בסרט הזה, שקד, עם זה שאת תיכשלי. נכון? ככה היא זנחה את התלמיד הראשון שלה.
&nbsp
תתבייש לך, אדר. תתבייש לך. על זה שפגעת בפיקה. לא על הבדיחות על האתיופים, זה סבבה. איך אמרה שירה? "מה תעשה, תדרוס אותי?". למרות שאני חייב לשאול אם האהבה של גפן לבלונדיניות לא נראית עכשיו בעור... אה, אור, אחר לגמרי.
&nbsp
רוצה ללמודתי? בוא ללמודתי. בוא נישאר ערים ולא נלך ללמודתי. לא, הבן אדם קנאי וניג'ס.
&nbsp
ענת עצמון בודקת שמן. מוזר. כן, ומי שיעשה את זה הוא מומחה השיימינג, גילי. למה לא קימבנו את רומי המסכנה?! למה?! היא לא צריכה 95! תשמעו, גם ממוצע 90... 85? 80? עזבי, רומי, כל ממוצע שיש לך. אם שקד יכולה...
&nbsp
מסכנה אלומה. כל העולם מתעלל בה.
&nbsp
רומי! הצלחת! גילי, אולי תבקש ממנה עזרה שיתייחסו אליך יפה... יופי, גילי, עשית אותה מאושרת! יותר טוב מהבחור שהורג עכברים עם הרעלים שהוא מסתיר בבית.
&nbsp
אני לא מבין, אלומה לומדת אצלם בכפר סבא? האמת שזאת בערך פעם ראשונה שגילי ואלומה ממש מדברים. אלומה, הוא ימשיך להסמרטט! יחי ההסמרטטות! אם יש פועל כזה... יש פועל כזה? האמת שכן, גילי. גיאוגרפיה זה כל הערסים ששוכחים להביא אטלסים.
&nbsp
ועכשיו גם אלומה עוברת סצנה. רגע רגע... אלומה, מה אמרנו על לוותר על עצמך בשביל... ואת עוד קונה פרה! כאילו, טבעונות?!
&nbsp
רומי, העכבר מת! חה חה חה. איזה כיף. אתה לא קנית עכשיו... עכבר... חלופי? נימי, אני מפנה את תשומת ליבך לפיג'מות עונה 4 פרק 8, פרק 70, זה הפרק שקוראים לו עכבר, שבו כרגיל לא קורה שום דבר. אתה לא יודע ש... עזוב, תראה לבד ותלמד לבד. טמבל מתעסק ברעלים. כן, מיני 2. כמו בשמש. ואתה קמצן. אני חושב שהעכבר באמת מטאפורה.
&nbsp
עוד מקום לא מונגש לאדר. אלומה, קני את הפרה.
&nbsp
תפסיק לקפוץ כל פעם שמדברים על מעברים! אבל ראיתם כדורגל ביחד. בן אדם עם פיוז קצר.
&nbsp
יופי גילי, מלא אנשים שתעשה בפניהם שיימינג! מה, אדר, שיימינג לא יעזור? אבל יש חוק כזה, אף אחד לא שם עליו! לא, אדר, לא יעזור לך לקפוץ לכנסת ספציפית היום. הם עסוקים קצת במשהו מאוד, מאוד, מאוד מטומטם. בת דודה שלך שכנה של ליאור שליין?! אה... מירב מיכאלי? סתם, כן. בפרק הבא מירב תופיע לה לעזור לאדר.
&nbsp
אני רוצה להבין, לנימי מת עכבר ולאלומה נאבדה שרשרת. אין עוד מישהו שרוצה לנסות לפגוע בבן הזוג שלו היום? שקד, איבדת את תו הנכה של אדר במקרה? נועם, לך יש פטור כי בן הזוג שלך גם ככה מטומטם. הוא תמיד מרסס דברים. כל הזמן. כל הסדרות. לא אוהב את זה. והוא גם דפק את הגרפיטי! מה יש לו?!
&nbsp
לא טוב למשפחת פרח. לבחור יש טראומה. אולי רומי יכולה לספר לכם איך זה.

שיר m

Well-known member
די נו!

זה שובר לב! בבקשה רק לא עוד פעם! אבא שלו מת לו בידיים! די! מה נהיה פה?! אהההההה!
&nbsp
כל הסיפור הזה של מיני, יש לו איזו מטרה? או רק לשעשע
&nbsp
אחח מה יהיה איתך בוז'י
&nbsp
אחח מה יהיה איתך אדר
&nbsp
אחח אלומה את כזאת מקסימה.

כן שיר

המטרה היא שנימי ישים לב שמשהו בבוידעם שלו הורג אנשים... ושזאת מטאפורה ליחסים שלו עם רומי, הם מתו והיא הלכה למקום שאוהבים אותה יותר. ושיר, התאפקתי, אבל זה בוזי, לא בוז'י...

שיר m

Well-known member
מיני 2 אומר שנימי מקום שני?

נכון נכון נכון לא יודעת למה אני עושה את הטעות הזאת כל הזמן

למעלה