יהיה מחר מעניין בחוג עם אימא של דליה
נימי, למה אתה פרזיט?! לא הבנתי, אז כל הפעמים שראינו את אסי זה היה הזיות אלה-לי?! מי אלו כל האנשים האלה שבאים פתאום?! הון-שלטון-עיתון. הכול בגלל זה שהבחור עם תסביכי שכונות. אבל היא אמרה! היא הזהירה! ומעניין אם עכשיו הבחור ימשיך לטייח.

גם צ'רלס קצת השתבשה בגללו. לא סומך על אנשים שבורי רגליים.

פיקוש...

אף אחת לא מתחילה איתך. מגיע לך, יא חובב שיימינג אחד! בן אדם, אתה מכור כבר! למה האנשים האלה מעוותים את הקול שלהם, אבל? גילי, אתה יודע, אתה ורומי דומים. שניכם בפוסט-טראומה. בעצם ביחד אתם פוסט וטראומה. אמרתי לכם שהוא הקליט...

מסכנה אלומה.

אני מבין שהפינוי עבר כמתוכנן. זה מוזר, הוא שיחק את אבא של גפן ב"זה לא הגיל". נימי, אני ממליץ לך לשים לב לבת שלו, שתהיה אחותך בקרוב (אין מצב שלנימי תהיה אחות שלא שמענו עליה, זה בטח מאודי). נימי, למה כמה כסף יש לכם? מר "אני עומד להיות עשיר"... אין, זה... חסר תקנה. וגם סתם בזבז פסטה.

הקוקו החמוד של שירה! שוב לא הנגישו מקומות!!!!!!!! אבל אל תשכח, אדר. לא לעשות פוסט שיימינג. נכון?! כי זאת בעיה! אדר, נו, גם הוא מקופח!!!!!!!

את מאוד תמימה, אלומה. אתם מקום אחד לפני תחנת מד"א של אשמורת, שם מסתבר שמוכרים מנות דם בשוק השחור. שזה אומר, דודי...? מי מינה את האיש הזה?! פתאום המשפטים של שקד נראים הגיוניים מאוד.

לאקסים האלה יהיו גם עלילות בעונה הבאה. שקד, למה... אה, יש לנו פה מנוסה בחטיפות. הוא היה חטוף תקופה.

אלוהים אדירים. ידעתי שזאת היא מעורבת... תוציאו אותה מהבריכה, נראה אם יש לה זכות קיום בכלל מעבר למקום הזה!!!!!!!!!!!!!!

או. הגדרה נהדרת, אלומה. זה רגב הוד המאוד לא זמר. או רגב הוד הכן זמר בתוספת הרבה עיוותי קול לו ולטיי.

יופי, אדר. טוב שנזכרת. עכשיו באים?! טוב, גילי, פעם לא התייחסו אליך. זאת התקדמות! וגם נגמלת משיימינג סופסוף!

מי שם את השלט על הדלת?! זה כזה לא פיקה. יופי, אלומה. נורא חכם. לא יהיה טוב.

אה, הנה הלא זמר! פאק, הוא מופיע הרבה בסדרות לאחרונה... אני לא חושב שבן מופיע בעונה השלישית. מה זה אומר על נועם? אבל לא אמרנו משהו על קטינות ולישונצלן?

תראי מה עשית, אלומה. תראי מה עשית, פיקה. הכול באשמתך. אני ואימא מאוד כועסים! מאוד כועסים! אבל זה נכון, אלומה. גם צ'רלס אמרה. תגידו, נראה לכם שאסף גורן יהיה הדמות שתהיה עם פיקה? או שהוא יהיה עם חן דווקא, כי שוב שירן והאקסים? ובכלל, מה חן יכולה לעשות בעונה הבאה?

אמרנו גזענות. לא?

אפילו לא ראינו את נימי מציל... אתם יודעים, אצלי שירה אמרה תודה ביותר התלהבות. רק אומר. כן? אתה סתם מנסה לכפות את הזוגיות הזאת. ואיך שאתה הופך לאהיב, אני נזכר שזה אתה ואתה עושה משהו "נימי" כזה שגורם לי לזכור. אז עד יום ראשון נצטרך לחשוב מה רומי ראתה שם... אני מהמר על לוח מטרה של אסי אמיר (או בית המשפט).