התחנה 2- המשך שבוע 3

שיר m

Well-known member
נכון

בכלל בשנה האחרונה מכניסים הרבה מודעות לנכים בעולם הנוער... זה נהדר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני בעצמי התנדבתי
כפי שאתם יודעים , בעמותה שמקדמת בדיוק את הנושאים האלו של קבלת השונה, ונגישות לקהל היעד הזה - ילדים ונוער ..
התעצבנתי בעיקר על העעלילה של בוזי שהלכה לכיוון יותר מדי מוגזם .. מה זה לתפוס נער "שחור" , רק בגללל שהוא כזה? , בסה"כ הוא רצה ללעזור לחברה הטובה שלו..

פרק 36

אז איזו הפתעה נכונה לפיקה?
&nbsp
מה בוזי יעשה נגד הגזענות?
&nbsp
מה יקרה לגילי בעקבות השיימינג?
&nbsp
ומי יעזור לרומי המסכנה והעצובה?!

פיקה, אימא מוסרת אמרתי לך

אני דורש דין וחשבון על מה שעשו למלאך הזה! דורש דין וחשבון, אמרתי! שקד, התירוצים שלך מטומטמים. הוא קול כזה מגניב!
&nbsp
פיקה, מה לך ולחורים האלה?! מה לך ולחורים האלה?! מה לך ולאהבה?! מה אכפת מההורים שלה? (לא, אימא של דליה, לא את, דיברתי על המטורפת) כשאנשים לא מתכננים זה רע. פיקה, מה אמרנו על רגשות?! מה אמרנו עליהם?! מה?!
&nbsp
מלאך בוכה. אורן יעקבי, מזכיר: נואל. עונה רביעית. תכניס. אני מתגעגע לשירה.
&nbsp
גילי, רק אל תעשה להם שיימינג על זה. אני יודע שיש לך תחביב לעש... גילי, אבל ביקשתי!!!!!!!!!! הצטלמתי איתך בסינמה סיטי!!!!!!!! ודיברתי עם האקסית שלך בזמנו!!!!!!! ועם זאת שאתה חייב לה את הקריירה!!!!!!! למה?! למה אתה אובססיבי לשיימינג הזה?! לא למדנו כלום?! בן אדם, קצת להירגע עם מלחמות הצדק!!!!!!!!
&nbsp
אלה-לי רשף מוסרת שלום. חזרנו למאמי. נואל. עונה רביעית. לוחץ.
&nbsp
כאן צריך לחשוד. הבנתם?! כאן לחשוד! זה מזכיר לי את דין מאילת, שתמיד קרא את כפות הידיים של כולם. חוכמה גדולה, גם גילי מכיר את כוכב הצפון. יש לך מטאפורות טיפשיות.
&nbsp
ובנוסף כלום לא נגיש! רואה, אדר, למה חשוב? אבל עם אנשים כאלה, גילי, אולי זה טוב שעשית להם שיימינג.
&nbsp
כן, הקליטה בעייתית. זה נכון. גם בטלפון. כן, אלומה, את תגידי לאנשים לחזור לעיר. פיקה, את... אני אעמיד פנים שאני ערן זרחוביץ' ואשאל אותך: את השתבשת?! אלומה, את ממש מחליפה את אימא שלה (לא, אימא של דליה. המטורללת, לא את). בדיוק, השתבשה! תכף תבטל את המינוי לפיס! כן, יש בעיות קליטה.
&nbsp
רומי... אנחנו משקרים? את צריכה לירות במישהו. שקד! את... למה?!
&nbsp
בוזי, אתה שוכח סנדוויצ'ים?! מה יש לך?! תזכור! עשיר?! הבנתי. הבנתי, נימי. הבנתי לגמרי. חברים, רעלים, להרחיק מהישג ידו. פרחים, לגזום. חברות מוזיקליות, להעיף.
&nbsp
אני חושב שהוא קצת יותר מדי אובסס... חבר'ה, אני מזכיר, הם התחילו! לאיזה עולם הגענו כשבן אדם שולח איומים ואז מבינים לליבו?! "אוי, מסכן, הוא הרגיש רע אז הוא אמר למישהו שישבור לו את השיניים!". גילי הקורבן פה! אובסס לשיימינג, אבל בחייכם! ילד קקה ונזלת. חשוב לציין. גויאבה? זה לא היה.
&nbsp
אוי. מצב נפיץ.
&nbsp
נימי, אתה קופץ מעל הפופיק! כסף, כסף, רק כסף יש לך בראש. לפחות גילי קצת לוחם...
&nbsp
כן, עד שהוא יכול להרוויח מהאלרגיות... כלבבו, כלבבו.
&nbsp
האימא המטורללת של פיקה, אמרת כרגע "אלוווווווווומה"? זה "אלומההההההההההה". במלרע. בסדר, אלומה, גם גילי לא ידע שאדר לא יודע...
&nbsp
שוב הוא מסתבך עם המאפיה... או המאפייה. הנה, הנה! גילי, התחלת. למה מוכר לי... מוכרת לי השיטה הזאת. הוא הקליט אותו.
&nbsp
פיקה, אני לא רוצה להגיד אמרתי לך... אבל אמרתי לך (אימא מוסרת גם). הנסיך הקטן, עלק. נאדב. תמיד נאדב. לך אתה והמזוקנים שלך!

שיר m

Well-known member
אווץ'

פיקה

&nbsp
אלומה מערבת הורים. אופס.
&nbsp
גילי נהיה עבריין קטן. וחסר לב.
&nbsp
שקד חברה אמיתית.
&nbsp
נימי מתפח תקוות.
&nbsp
הם פשוט מתעסקים בכל הנושאים בעולם. יפה.
&nbsp
פרק מצויין.

פרק 37

אז מה יקרה אחרי שפיקה ראתה שסיוון בגד בה?
&nbsp
האם גילי יסתבך?
&nbsp
נימי יקבל את אודי?
&nbsp
ומה יהיה הקלוז'ר של רומי?

יהיה מחר מעניין בחוג עם אימא של דליה

נימי, למה אתה פרזיט?! לא הבנתי, אז כל הפעמים שראינו את אסי זה היה הזיות אלה-לי?! מי אלו כל האנשים האלה שבאים פתאום?! הון-שלטון-עיתון. הכול בגלל זה שהבחור עם תסביכי שכונות. אבל היא אמרה! היא הזהירה! ומעניין אם עכשיו הבחור ימשיך לטייח.
&nbsp
גם צ'רלס קצת השתבשה בגללו. לא סומך על אנשים שבורי רגליים.
&nbsp
פיקוש...

&nbsp
אף אחת לא מתחילה איתך. מגיע לך, יא חובב שיימינג אחד! בן אדם, אתה מכור כבר! למה האנשים האלה מעוותים את הקול שלהם, אבל? גילי, אתה יודע, אתה ורומי דומים. שניכם בפוסט-טראומה. בעצם ביחד אתם פוסט וטראומה. אמרתי לכם שהוא הקליט...
&nbsp
מסכנה אלומה.
&nbsp
אני מבין שהפינוי עבר כמתוכנן. זה מוזר, הוא שיחק את אבא של גפן ב"זה לא הגיל". נימי, אני ממליץ לך לשים לב לבת שלו, שתהיה אחותך בקרוב (אין מצב שלנימי תהיה אחות שלא שמענו עליה, זה בטח מאודי). נימי, למה כמה כסף יש לכם? מר "אני עומד להיות עשיר"... אין, זה... חסר תקנה. וגם סתם בזבז פסטה.
&nbsp
הקוקו החמוד של שירה! שוב לא הנגישו מקומות!!!!!!!! אבל אל תשכח, אדר. לא לעשות פוסט שיימינג. נכון?! כי זאת בעיה! אדר, נו, גם הוא מקופח!!!!!!!
&nbsp
את מאוד תמימה, אלומה. אתם מקום אחד לפני תחנת מד"א של אשמורת, שם מסתבר שמוכרים מנות דם בשוק השחור. שזה אומר, דודי...? מי מינה את האיש הזה?! פתאום המשפטים של שקד נראים הגיוניים מאוד.
&nbsp
לאקסים האלה יהיו גם עלילות בעונה הבאה. שקד, למה... אה, יש לנו פה מנוסה בחטיפות. הוא היה חטוף תקופה.
&nbsp
אלוהים אדירים. ידעתי שזאת היא מעורבת... תוציאו אותה מהבריכה, נראה אם יש לה זכות קיום בכלל מעבר למקום הזה!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
או. הגדרה נהדרת, אלומה. זה רגב הוד המאוד לא זמר. או רגב הוד הכן זמר בתוספת הרבה עיוותי קול לו ולטיי.
&nbsp
יופי, אדר. טוב שנזכרת. עכשיו באים?! טוב, גילי, פעם לא התייחסו אליך. זאת התקדמות! וגם נגמלת משיימינג סופסוף!
&nbsp
מי שם את השלט על הדלת?! זה כזה לא פיקה. יופי, אלומה. נורא חכם. לא יהיה טוב.
&nbsp
אה, הנה הלא זמר! פאק, הוא מופיע הרבה בסדרות לאחרונה... אני לא חושב שבן מופיע בעונה השלישית. מה זה אומר על נועם? אבל לא אמרנו משהו על קטינות ולישונצלן?
&nbsp
תראי מה עשית, אלומה. תראי מה עשית, פיקה. הכול באשמתך. אני ואימא מאוד כועסים! מאוד כועסים! אבל זה נכון, אלומה. גם צ'רלס אמרה. תגידו, נראה לכם שאסף גורן יהיה הדמות שתהיה עם פיקה? או שהוא יהיה עם חן דווקא, כי שוב שירן והאקסים? ובכלל, מה חן יכולה לעשות בעונה הבאה?
&nbsp
אמרנו גזענות. לא?
&nbsp
אפילו לא ראינו את נימי מציל... אתם יודעים, אצלי שירה אמרה תודה ביותר התלהבות. רק אומר. כן? אתה סתם מנסה לכפות את הזוגיות הזאת. ואיך שאתה הופך לאהיב, אני נזכר שזה אתה ואתה עושה משהו "נימי" כזה שגורם לי לזכור. אז עד יום ראשון נצטרך לחשוב מה רומי ראתה שם... אני מהמר על לוח מטרה של אסי אמיר (או בית המשפט).

שיר m

Well-known member
כאילו מה

הוא לקח אותה לשמוע את גזר הדין? מה נסגר?

Roei152

Well-known member
מנהל
למה הכל מוגזם בסדרה הזאת?
פוסט טראומה , גזענות , שימנייג?
כאילו בעלילה של בוזי זה לא צריך להגיע למשטרה , ובכל זאת זה מגיע ..
פיקה הלב נשבר יחד איתך . ..

שיר m

Well-known member
נכון

פשוט לקחו את כל הנושאים האפשריים והכניסו אותם.
&nbsp
אבל הם עושים את זה ממש טוב.

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי

אין לי מושג מה נמי מראה לרומי אבל זה לא ייגמר טוב
&nbsp
שקד, לפני רגע היית חברה נהדרת, עכשיו את מספרת סודות? מה יהיה?
&nbsp
גילי, זה היה צפוי.
&nbsp
הסיפור של נועם ורגב פשוט לא סגור טוב. ממש קשה להבין מה הם רוצים אחד מהשני ולמה.
&nbsp
אלומה ופיקה

&nbsp
אוי בוז'י. הפילו עליך את כל העלילות שאפשר הא? בהצלחה
&nbsp
עוד פרק מצויין.

למעלה