ולמה אסי פה?!
פעם היא רק אכלה תבלינים לפיצות. אדר, במשמרת האחרונה שלך נפצעת... בוא... אם כבר בסטיות, בנימה זאת אני רוצה לקרוא לחברי הטוב, המחזאי הנהדר ומעוכב המשכורות, אורן יעקובי. בתור אחד שמכיר את הילדים שלך ואת אשתך השחקנית המהוללת, אכפת לך להכניס בעונה הרביעית של התחנה את הצלע השלישית במשולש הבלונדיניות? גפן גם ישמח, אני מניח. ארבע בלונדיניות שהוא אוהב בסדרה אחת! אדר, נסה לשבור שביתה. רגע... אולי אם אני אאשר לרומי להתנשק עם נימי אני אפגוש את שירה?

הבחור חשוד. רגע, בטח יש מתחת אוצר או משהו. זה תמיד אוצר.

אם רק באשמורת היו עושים ביקורות... חה חה חה, בטח, דודי. ברור. התחנה ששכרה את חן לייבוביץ'.

רומי הפכה למתנדבת! עכשיו גם היא רוצה לריב על האמבולנס. נראה לי יש בקיעים באיגוד שלהן.

היי, אימא של אסמארה! (לא, ריץ' פורצ'ן, אני לא גזען). חיכיתי לפגוש אותה.

פיקה, התקלקלת. ואני יודע שמחר לך יש סידורים בעיר הולדתך. לי יש סידורים עם אימא שלך. אני לא מאמין שהם עברו לשלב של השמות...

אבל זה שוקולד, גילי. זה לא טבעוני. אה... זה כן. שיט. הפקאן. איך הלבוש של מד"א הופך את גילי לחנון שנית.

גילי, אתה מצד שני חזרת לעצמך... וגם פיקה! לפחות עכשיו!

דודי, אתה... אומר את זה לבן אדם חבוש באגודל. חברים, אני חושב שהתחנה לא מנוהלת כהלכה.

משהו נשבר בפיקה. אלומה, את הדביקה מביניכן. למה עשיתם את זה?! למה?! אוקיי, פיקה התקלקלה. אין מצב שהיא שונאת זיתים, תאמינו לי, מניסיון. (נשארו כרטיסים אחרונים להצגה "זיתים" בתיאטרון חיפה, בכיכובה של דליה לי שטורך! מחר, 20:30! אני לא הולך, אני רואה את האימא שלה).

אימא של בוזי. אתיופית. תרומת דם. תחברו ביניכם את העלילה. דודי, אני חושב שתהיה כאן בעיה.

הנה הלא זמר. גם בשם וגם בכינוי. שקד, זה לא יפה לצעוק על בסטי. ככה בסטיות עושות בלי נואל. אמרתי לכם. עונה רביעית חייבים להביא אותה.

צודק, גילי. חזרנו למצב הרגיל. מוסר ההשכל השבועי. רגע... זאת תהיה בעיה.

רגב, היא לא תבוא!

מי יודע למה יש בעיות בתחנה... עם מנהל כזה, איך אפשר? טוב, מזל שהוא לא חשב שמירי המנקה...

לא אתה לא, רגב! הנה המבקר. משהו לא נראה טוב... כן, למה את, באמת?!

אה, היא המבקרת?! מפתיע. רגע, אולי כל הזמן גם באילת היא הייתה המבקרת?!

נימי, היום היית חסר תועלת באופן מובהק. דפנה דקל שחקנית מצוינת ומהממת, כולם ללמוד ממנה. נימי, אתה מעצבן אנשים משום מה. גם את לילה בפרק שראיתי היום... תמיד היית נבעך! היי, נימי, משהו משותף לך וללילה. יש לכם אבות מהנפילים!