התחנה 2- המשך שבוע 2

שיר m

Well-known member

התחנה 2- המשך שבוע 2

עוד כמה זמן יוסי יחזיק מעמד כשממש ליד ביתו שירה עושה חזרות לפסטיגל עם גפן ואשתו של הכותב והוא אובד עצות?

אוף, בא לי שוב לראות את שירה. עוד שישה ימים לפסטיגל...

פרק 32

אז מי ישבר קודם, אדר או שקד?
&nbsp
האם גילי ורומי יתפייסו?
&nbsp
איזו נשיקה מרגשת תקרה היום?
&nbsp
והאם יצילו את אלומה? חייבים להציל אותה! (אה, וסיוון. כן)

אוקיי, אין לי מושג איך להגיב לזה

חבר'ה, מה אתם יושבים בחוסר מעש?! גם אתה, אדר, לפחות תשב עם מעש. שוקולד תות! שוקולד תות!

מקווה שזה לא עם חלב... יובל שחקנית טובה, העיניים שלה ממש הפחידו אותי (והן יפות בדרך כלל!). רגע, לא היה עוד מישהו ש... היה עוד מישהו שהיה זקוק להצלה... לא? אה. סיוון.

נראה שהחבר'ה מושכים אסונות.

יופי לכם.

אדר, גם אם האבחנה נכונה, מגיעה לך סטירה, יא טמבל. הייתי הולך לאולם של הפסטיגל ומביא לך סטירה בעצמי אם הייתי יכול להיכנס. האקסים באותה סצנה.

"מי אנחנו?!"
"הבלונדיניות מפלאשבק מינוס נואל!"
"ומה אנחנו רוצות?!"
"שירשו לרומי לנשק את נימי!"
"ואיך נשיג את זה?!"
"נאמר שעד שאדר לא ירשה לה אז רומי לא תת... רגע, מה? זה קצת סותר..."

מה רצית? למות? לא יפה.

נימי, אגב, אימא שלך... חשבתי שאתם לא ביחד, מה אתה סתם מנשק בחורות כרגיל?! כן, זה... הוא כבר מפורק.

מה הוא יעשה?! ידרוס אותו?! כרגע אין לך אחות, נימי. חכה בעונה הבאה, נפגוש אותה. נימי, החוש שלך לא חד היום בכלל. חשבתי שדריה הפכה אותך לחכם.

רק גילי ופיקה שמחים וטובי לבב. במסגרת כמה שפיקה יכולה להיות שמחה וטובת לבב. טוב, אף אחד. ואז אתה קולט שכולם יכולים לקום וללכת ואדר תקוע שם.

שוב גבס ברגל. אלומה לא רוצה לדעת. היא מתאוששת. היי, אדר! מה תהרוג אותה?!

בוזי, לא נכון. הווריד של אלומה מאוד עסוק עם מזרקים. אוי, הגנן. איכס.

המשולש מתרחב לאט. אה, הוא בשביתה?! שמע, דביל, אני ניסיתי, ניסיתי להבין אותך, לקבל את זה שקיבלת סיפור של שירה האהיבה שיהפוך אותך לאהיב, אבל רבאק! נלחמים על זכותך לנשק בחורה יפה וחייכנית, ואתה שובת ומה אתה תשיג בזה?! שהוא לא יתן לך לנשק אותה?! הרי השביתה שלך תימשך ככה כל החיים! דביל! ואני לא מבין אותך, נימי! אתה בן אדם מוזר!

משולש קצת יותר רגוע. רק בוזי עושה סלפי באמצע. היו מקרים, גילי. מאה אחוז. טוב, אה... אני זוכר שאמרתי שאם הבחורה יוצאת מהמשולש אז הגברים צריכים להיות ביחד. אז... כל הכבוד, נימי ואדר! למרות שהוא חייב להפסיק לנשק סתם אנשים.

קביים. גבס. אני חושב ש... ש... אה, זה סיוון. סליחה. הסיוון הזה רודף אחרי חברות של יובל גונן. רגע רגע. אתה מהמושב והיא מהעיר. ובעיר נמצאת יובל גונן... ואתה... דאנסטורי חדרה לפה?! יש זליגה! לא טוב!

היא הייתה אלומה המצחיקה! בחיבוקים היא מצחיקה!

הגיע הזמן להפיץ את זה שיש שכונות עוני מוזנחות שהאיש הזה מעורב בהן! וכולם עסוקים עכשיו עם ביבי.

אל תדאגו, שריפה זה לא... אסי. אסי פה. והוא מהיר בטירוף...

שיר m

Well-known member
פרק קורע

כולם כאלה חמודים. ממש חמודים. כולם.
&nbsp
עד הסוף...

פרק 33

אז מה ייגמר עם השביתה?
&nbsp
האם שקד תתגבר על הפחד?
&nbsp
פיקה תתחבר עם סיוון?
&nbsp
ומה נימי יגלה היום?

ולמה אסי פה?!

פעם היא רק אכלה תבלינים לפיצות. אדר, במשמרת האחרונה שלך נפצעת... בוא... אם כבר בסטיות, בנימה זאת אני רוצה לקרוא לחברי הטוב, המחזאי הנהדר ומעוכב המשכורות, אורן יעקובי. בתור אחד שמכיר את הילדים שלך ואת אשתך השחקנית המהוללת, אכפת לך להכניס בעונה הרביעית של התחנה את הצלע השלישית במשולש הבלונדיניות? גפן גם ישמח, אני מניח. ארבע בלונדיניות שהוא אוהב בסדרה אחת! אדר, נסה לשבור שביתה. רגע... אולי אם אני אאשר לרומי להתנשק עם נימי אני אפגוש את שירה?
&nbsp
הבחור חשוד. רגע, בטח יש מתחת אוצר או משהו. זה תמיד אוצר.
&nbsp
אם רק באשמורת היו עושים ביקורות... חה חה חה, בטח, דודי. ברור. התחנה ששכרה את חן לייבוביץ'.
&nbsp
רומי הפכה למתנדבת! עכשיו גם היא רוצה לריב על האמבולנס. נראה לי יש בקיעים באיגוד שלהן.
&nbsp
היי, אימא של אסמארה! (לא, ריץ' פורצ'ן, אני לא גזען). חיכיתי לפגוש אותה.
&nbsp
פיקה, התקלקלת. ואני יודע שמחר לך יש סידורים בעיר הולדתך. לי יש סידורים עם אימא שלך. אני לא מאמין שהם עברו לשלב של השמות...
&nbsp
אבל זה שוקולד, גילי. זה לא טבעוני. אה... זה כן. שיט. הפקאן. איך הלבוש של מד"א הופך את גילי לחנון שנית.
&nbsp
גילי, אתה מצד שני חזרת לעצמך... וגם פיקה! לפחות עכשיו!
&nbsp
דודי, אתה... אומר את זה לבן אדם חבוש באגודל. חברים, אני חושב שהתחנה לא מנוהלת כהלכה.
&nbsp
משהו נשבר בפיקה. אלומה, את הדביקה מביניכן. למה עשיתם את זה?! למה?! אוקיי, פיקה התקלקלה. אין מצב שהיא שונאת זיתים, תאמינו לי, מניסיון. (נשארו כרטיסים אחרונים להצגה "זיתים" בתיאטרון חיפה, בכיכובה של דליה לי שטורך! מחר, 20:30! אני לא הולך, אני רואה את האימא שלה).
&nbsp
אימא של בוזי. אתיופית. תרומת דם. תחברו ביניכם את העלילה. דודי, אני חושב שתהיה כאן בעיה.
&nbsp
הנה הלא זמר. גם בשם וגם בכינוי. שקד, זה לא יפה לצעוק על בסטי. ככה בסטיות עושות בלי נואל. אמרתי לכם. עונה רביעית חייבים להביא אותה.
&nbsp
צודק, גילי. חזרנו למצב הרגיל. מוסר ההשכל השבועי. רגע... זאת תהיה בעיה.
&nbsp
רגב, היא לא תבוא!
&nbsp
מי יודע למה יש בעיות בתחנה... עם מנהל כזה, איך אפשר? טוב, מזל שהוא לא חשב שמירי המנקה...
&nbsp
לא אתה לא, רגב! הנה המבקר. משהו לא נראה טוב... כן, למה את, באמת?!
&nbsp
אה, היא המבקרת?! מפתיע. רגע, אולי כל הזמן גם באילת היא הייתה המבקרת?!
&nbsp
נימי, היום היית חסר תועלת באופן מובהק. דפנה דקל שחקנית מצוינת ומהממת, כולם ללמוד ממנה. נימי, אתה מעצבן אנשים משום מה. גם את לילה בפרק שראיתי היום... תמיד היית נבעך! היי, נימי, משהו משותף לך וללילה. יש לכם אבות מהנפילים!

שיר m

Well-known member
פרק מעולה

היה ברור שאמא שלו המפקחת, הקטע הזה נעשה אלף פעם בסדרות

&nbsp
רומי יצאה מגעילה
&nbsp
כל הכבוד לשקד הפחדנית האמיצה
&nbsp
בהצלחה לנימי...

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב פסטיגל
אחות למחצה של בני דודים שלי לוקחת אותם לפסטיגל, ששמעתי על זה., ישר חשבתי על זה שזה לא מתאים להם , הם לא מעריצים של הסדרות שלנו "נעלמים" ," התחנה " אלו מושגים שהם רק שמעו עליהם בכיתה , אבל לא לוקחים אותם , ובטח שהם לא צפו בסרט של הפסטיגל ..
&nbsp

ונצל"ש

היום פגשתי את אימא של דליה לראשונה מאז תחילת העונה. התלהבה מהתמונות ששלחתי. אבל זה מוזר כי בחוג תיאטרון אנחנו מדברים על דברים גסים וזה הורס לי את התמימות על דליה.

למעלה